Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης

ετοιμο ειναι ρεει σου λεω....θα τραβηξω bench κ θα το κραταω με το χερι μου ρε χαμμενο κορμι για να σου αποδειξω οτι κ λειτουργει αλλα κ ^$*%^%*....:p

lol!!! εεεεετσι ... :p

τι ακριβως θα κρατας στο χερι δεν καταλαβα ... αλλα να μην σου χαλασω την εικονα περι bench που εχεις :hehe:

good luck και καλα αποτελεσματα man

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από LordOfRings

Πάντως οι ειδησεις δεν ανάφεραν τπτ ..

Εχουν να ασχολουνται με το καθαροΔευτεριατικο τραπεζι και ποσο θα μας κοστισει τωρα που τελειωσαν τα χριστουγεννα

αληθεια ποσο σας κοστισε? εμενα 0 ευρω, εφαγα στη νονα μου:hehe: :hehe:

το χριστουγεννιατικο ετσι, γιατι το πρωτοχρωνιατικο εφαγα immodium:rip:

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 02:38]

δε σε φοβάμαι δε σε φοβάμαι....:unsure:

LOOL πήγε 8 του μήνα ρε αλητήριε βγάλε το avatar αρκετά :sick: ψες....

οκ.

post-129-1416071517,7301_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka

σημερα ξεπεσα πολυ , μεχρι και χαβαλε εκανα με τη χοντρη στο ταμειο της στουρναρη για να μου κοψει οσο πιο "απαρατηρητα" ενα πιστωτικο, πωπω ζημια που παθαμε λεμε....

Μεγάλη ζυμία! Που να δείς παραμονή χριστουγέννων στο ίδιο ταμίο μία ντε και καλά να μας ταισει μελομακάρονα... :p

ο ζαχουλης εξωτικο της AMD

γιαννίκο ποτέ δεν ξέρεις....chosen είναι αυτός και έχει πολύ υλικό!!!!

πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω........πολλα ξυδια σημερα.....παλι καλα που μπορεσα ννα οδηγησω και δεν βρηακα στρουμφακια στο δρομο.....απο τις λιφες φορες που πινω και οδηγαω.............ποτε μην το κανετε παιδακια μου καλα..................μπορει να σκεφτεστε σωστα και να λετε θα παω σιγα σιγα αλλα τα ανταναλκασριτκα σας εχουν πεσει κατακορυφα..............καληνυχταααααααααααααααααααααααα:weep::yawn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.