Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

είσαι τόσο όμορφη πες της.. που τα ρούχα πάνω σου σε χαλάνε copyright by DjD .....απιστευτη ατακα

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K

Χεχεχε...θες να ανταλλαξουμε δωρα αυριο?Θα σου φερω 5 προφιτερολ κ 2 κιλα παρφε...τι μου φερνεις εσυ:p :p :p :p :p :p

Lol, τον οδηγό του μικρού Γιαννάκη, σε A3 ιλουστρασιόν χαρτί :hehe:

Και εμάς μας είχε δώσει η καθηγήτρια κάτι δικές της ασκήσεις να λύσουμε αλλά δεν τις έχω γιατί είχα πρόβα για τη γιορτή (παίζω κιθάρα βλέπεις) όταν μας τις έδωσε και θα τις πάρω από κανένα παιδί όταν ανοίξουμε...

Αρχική απάντηση από RootX

Lol, τον οδηγό του μικρού Γιαννάκη, σε A3 ιλουστρασιόν χαρτί :hehe:

Δωρο να'ναι κ οτι να'ναι...:hehe: :hehe:

A, για αυτό το 'πες; Εγώ νόμιζα οτι ήθελες παρέα! Δεν τα λέμε γιατί δεν ξέρω κανενός το MSN...

Α! Μόλις με έκανε Add ο Fanis_K!

70.000 ευρω για τη φανελα της εθνικης με τις υπογραφες , τα παπουτσια του νικολαιδη και μια φωτο με το κυπελλο ΟΥΕΦΑ....μερικοι ανθρωποι εχουν χασει την αισθηση του χρηματος

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:28]

70.000 ευρω για τη φανελα της εθνικης με τις υπογραφες , τα παπουτσια του νικολαιδη και μια φωτο με το κυπελλο ΟΥΕΦΑ....μερικοι ανθρωποι εχουν χασει την αισθηση του χρηματος

που εγινε αυτο γιωργη?????

δεν εχω προβλημα με το να ζητησουν και παραπανω........αρκει τα χρηματα να πανε στα θυματα του τσουναμι:...:

Α ρε #$%^ τον ηλεκτρολόγο που σύνδεσε την πρίζα της τηλεόρασης και δεν έχω σήμα στην κάρτα τηλεόρασης! Κοίτα τι χάνω...

Αρχική απάντηση από enduracell

βρε κόλλημα με τις ASUS :hehe: μη παρασέρνεις και άλλους στο βούρκο...

Ασε μας κι εσυ ρε Ποσακια. Που ελεγες στο παλικαρι με το 939 να το δουλεψει single channel.

Nforce4 ειναι και τουλαχιστον ειναι διαθεσιμο πριν βγαλεις μουσια....

Αρχική απάντηση από ea6gka

θελω να βγουνε και να μην εχουν pci locks , ερε γελια που θα ριξω:hehe:

Κακιέ ανθρωπε....

ζαχο με εφτιαξες. αλλα τοσο βαρια ειναι και παλι δεν το στελνουν μωρε. τι εχει η απλη εκδοσει πετρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.