Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

:D παιδιά τα είπαμε και από κοντά ήρθε το τέλος :D

Απο που κοντα τα ειπαμε ρε....Χαπια παιρνεις??Στο MSN μιλαμε...

έλα βρε ea6gka αφού το ξερες, είχε βουίξει ο τόπος, μη στεναχωριέσαι είμαι σίγουρος ότι θα πάει μια χαρά το μηχανάκι σου, Heads Up :T: ηθικό ακμαιότατο

λεγανε για τελη φεβρουαριου οχι τωρα κοντα, τεσπα βασικος λογος που δεν περιμενα ηταν να μην ξεφτυλισω και την 9800, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, ασε που δε με εμποδιζει τιποτα να την πουλησω ΚΑΙ αυτην σημερα και να περιμενω:hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

ασε που δε με εμποδιζει τιποτα να την πουλησω ΚΑΙ αυτην σημερα και να περιμενω:hehe:

Βασικα μονο που βγηκε σε preorder η DFI εχεις χασει περιπου 40% απο την αξια της MSI.

δε βαριεσε , εξαλου μην ξεχνας παιζει σε αλλο επιπεδο αυτη εχει AGP , για αυτο τη πηρα εγω και σιγουρα και αλλοι ακομα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

δε βαριεσε , εξαλου μην ξεχνας παιζει σε αλλο επιπεδο αυτη εχει AGP , για αυτο τη πηρα εγω και σιγουρα και αλλοι ακομα.

Σωσ-τοστ. Οποτε αγγελια. Καρτα δεν πηρες ετσι δεν ειναι? ή πηρες? Οποτε για πωληση και η καρτα για PCI-express.

σε αγγελια θα μπει μετα τις δοκιμες, μπορει να μου αρεσει. καρτα ειχα μια 9800προ και θελω να τη κρατησω και οχι να την εκτελεσω για 150 ευρα.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Θα μου περασει μεχρι αυριο...ετσι λεω δηλαδη....θα παστωθω στα αντιπυρετικα....θα βαλω κ κανενα υποθετο.....πλακα κανω εεεεεεε....μην παρεξηγηται καταστασεις παλιοπαιδα....

edited

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:45]

Ψευδαιται ασυστολος κυριες κ κυριοι....!

Οριστε κ τα δικα του...!

Δεν ηθελα αλλα με αναγκασε...!

Ο χρήστης sL!p λέει:

re sobara pote tha me bgaleis gia fagito?

Ο χρήστης sL!p λέει:

thelo k ego tin tartoula mou

Ο χρήστης sL!p λέει:

mi me parameleis xorizoume!

Ο χρήστης Vasilis λέει:

lol

Ο χρήστης Vasilis λέει:

se dimosieyw me tin mia

Ο χρήστης sL!p λέει:

oxi

Βγηκαν στην Φορα ολα....!!!!!

Βασιλακη με τον Φανη θα πηγαινες στο εστιατοριο?????Εδω εξηγητε το Thread για το εστιατοριο....

:p :P :hehe:

Φανη εχεις πμ....:kiss:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τι έχουνε πάθει όλοι τελευταία με τα xxx avatars;

Βασικα με μια λεξη μπορω να σου πω αλλα θα το κοψει η λογοκρισια....

Αρχική απάντηση από DJD

Να μην συνεχίσεις.... ;)

Αιντε πες τα του εσυ που εισαι admin μπας κ σε ακουσει,γιατι οταν του λεω εγω οτι η πλακα ειναι μεταξυ μας κ επιμενει να τα βγαλει εδω κ του λεω οχι δεν με ακουει...

Φανη...καλυτερα σβησε τα τελειως λεω εγω...

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Φανη...καλυτερα σβησε τα τελειως λεω εγω...

Δεν ειναι ο Φανης αυτος, αλλα δεν εχει σημασια.

Τι είναι αυτός ο κιθαρίστας να πούμε από τα Υπόγεια ρεύματα! Μου φέρανε δώρο ένα CD και έχω πάθει την πλάκα μου! Δεν είναι πολλοί έλληνες έτσι...

Υ.Γ.: Ενωώ οτι παίζει φοβερή κιθάρα! Μην παρεξηγηθούμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.