Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:58]

:D

σας χαιρετώ, με καλεί το μεσημεριανό αρνάκι :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 14:13]

μπε:p

Μακριά από μένα κάθε ρατσιστική κριτική, αλλά τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα, διαβάζουν και μικρά παιδιά!!

Το κεφάλι μου ακόμα ειναι κουδούνι ,,

ααχχ,,

Οταν πίνω το ελέγχω αλα χτές εχει ξεφύγει...

αν μπλέκεις με κρασοκανάτες αυτά παθένεις ..

Καλημέρα παίδες :yawn:

Nα έχουμε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, επιτυχίες και πολύ πολύ αγάπη :daisy:

Καλημερα και απο μενα. :yawn:

ευχομαι σε ολους Υγεια Χαρα και καθε σας προσδοκια να πραγματοποιηθει στον μεγιστο βαθμο. :happy2:

Αγαπημενε μου Λαμπη ειθε να λαμπεις μεσα στις οθονες μας οχι μονο μεχρι τα γεραματα μας αλλα μεχρι τα γεραματα και του τελευταιου απογονου μας(αν υπαρξει ποτε):daisy: :inlove: :daisy:

:T:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Μακριά από μένα κάθε ρατσιστική κριτική, αλλά τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα, διαβάζουν και μικρά παιδιά!!

Πονηρές λέξεις και προτάσεις δεν υπάρχουν, πονηρά μυαλά υπάρχουν :p

Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους κ ολες,οτι επιθυμητε!

Αρχική απάντηση από LordOfRings

ρε παιδια ειμαι λιγο γκολ,,,,,,

ηπιαμε 6 σατη σαρκ 10 ατομα.

εζχω ξεράσει 4φορε; αλλα τωρα νομιζω οτι ειμαι οκ,

καλη χρονια σε ολοθς; ..

Aφου δε την παλευεις ρε...τι τα θες τα ξυδια? :p

δεν ξερω τι λενε τα ξυδια αλλα εγω την βρηκα με ponstan + immodium+coca cola και την ακουω εδω και 3 μερες, ahhhhh thats better !

η amstel, πιστη στην παραδοση των ακυρων τηλεοπτικων σποτ, συνεχιζει δυναμικα στη νεα χρονια.

μετα τους 3 ηλιθιους, ηρθε ολοκληρη παρεα πανηλιθιων.

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 20:03]

Χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους κ ολες,οτι επιθυμητε!

Aφου δε την παλευεις ρε...τι τα θες τα ξυδια? :p

που χάθηκες ρε Μιχαλη ,

Aσε πήγα κατα τις 1 στην Σφεντόνα (στο Δημοτικό Ωδείο απο πιίσω απο τις 1-3 την εβγαλα με δυο ποτηράκια ουισκι.. απο τις 3 εως τις 4 ήπιαμε 2-3μπουκάλια 3ατομα σε σφηνάκια ..

Μετα πάω ΕYE-Q είχαν κατι μωρα τραπέζι πινω ενα ποτακι και αρχίζω να τα βλέπω ολα :upside::boxed: .. ε στο τέλος κατέλειξα σε ενα ελληνάδικο στον Αγ Βελησάριο οπου ήρθε το μηραίο.. :eek: :eek: :eek: . .. στο σπίτι με πηγε ενας φίλος . και οταν ξύπνησα εψαχνα να βρώ που είχα αφήσει το αυτοκίνητο ..

:o :o :o :o :o :o :o :o

4 το πρωι σερφαρισμα στο λαμπη.....

34ατομα καλα ειναι........πολυ καλα θα ελεγα για τετοια ωρα...........αντε καληνυχτες απο μενα

[star Trek: ON] Captain's log... Star date 109458.973462 ...Still no sign of any NForce Fu&$%$ -4 SLI.... [/star Trek: OFF]

Κατα το Πατρινο καρναβαλι θα κυκλοφορησουνε μου φαινεται... Θα ντυσω τον unstoppable pci-e 16X και θα ντυθω κι εγω το ιδιο να βγουμε στο group "SLI"... :sick: :sick:

Υ.Γ. Περαστικα Τζωρτζ...:flower:

το USRobotics 9105 που μπορω να το βρω ? mgmanager και e-shop δεν το εχουν ! Εχει παρει το ματι σας να το πουλαει κανενας αλλος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.