zyx Δεκέμβριος 25, 2004 #2041 Δεκέμβριος 25, 2004 σε παρακαλο μην μιλας ετσι και με στεναχορης. ειναι μια κουκλιτσα και δεν ειναι *** ειναι γλυκοτατη καλοσινατη και εγω την :inlove:
Samael Δεκέμβριος 26, 2004 #2042 Δεκέμβριος 26, 2004 lol το κοριτσακι ηθελα να πω.... (να σε πω,ειναι ακομα παρθενακι??)
blade_pan Δεκέμβριος 26, 2004 #2043 Δεκέμβριος 26, 2004 Αχ.....Μολις γυρισα απο Αλεξιου-Αρβανιτακη!!!!!!!!!!Τελεια!!!Τις αγαπαω αυτες τις γυναικες!!!
LordOfRings Δεκέμβριος 26, 2004 #2044 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Samael lol το κοριτσακι ηθελα να πω.... (να σε πω,ειναι ακομα παρθενακι??) Μηχάλη λιγο που είδα το πρωτο τραγουδάκι που είπε την είδα πολυ ξεπεταγμένη .. πρεπει να τον εχει ..... και εχει γλυκαθει τώρα... Αρχική απάντηση από zyx σε παρακαλο μην μιλας ετσι και με στεναχορης. ειναι μια κουκλιτσα και δεν ειναι *** ειναι γλυκοτατη καλοσινατη και εγω την :inlove: zyx εσυ θα μας πείς την αλήθεια . . . . ..
DJD Δεκέμβριος 26, 2004 #2045 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από SLNΟ shido ηταν αυτος??? Ωρέ ο Shido καθόταν δίπλα μου, απέναντι καθόταν ένας άλλος φίλος. Και δε φώναζες ρε παιδί κι εσύ.. πρώτη φορά θα γινόμασταν ρεζίλι δηλαδή;
PGM Δεκέμβριος 26, 2004 #2046 Δεκέμβριος 26, 2004 Ax αχ Αννουλα............... :inlove: (οι γιορτες φταινε, θα μου περασει)..lol lol
Shidokanjohn Δεκέμβριος 26, 2004 #2047 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Ωρέ ο Shido καθόταν δίπλα μου, απέναντι καθόταν ένας άλλος φίλος. Και δε φώναζες ρε παιδί κι εσύ.. πρώτη φορά θα γινόμασταν ρεζίλι δηλαδή; Εγω ημουν διπλα του και δεν τον αφηνα να τρωει παιδακια!!!!! ΡΕ ΠΙΤΖΙΜΙ Ερωτευθηκες ρε??? Τωρα τι να πω στην αδερφή μου εγώ????
DJD Δεκέμβριος 26, 2004 #2048 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από PGM Ax αχ Αννουλα............... :inlove: (οι γιορτες φταινε, θα μου περασει)..lol lol Να τα κόψεις αυτά που ξες γιατί θα σε αρχίσω στα
PGM Δεκέμβριος 26, 2004 #2049 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 10:11] ΡΕ ΠΙΤΖΙΜΙ Ερωτευθηκες ρε??? Τωρα τι να πω στην αδερφή μου εγώ???? Αστα βρε Γιαννη... αυτη η γυναικα ειναι μεγαλος μπελας.....δεν προκειται να συμβει τιποτα ....ειναι μακρυα.......... Οσο για την αδερφη σου ....πες της οτι ξεχναω ευκολα και ειμαι ετοιμος να κανω μια καινουργια αρχη.... :D :D υ.γ αααααα......θυμησε σε μου να χωρισω και αυτη που εχω τωρα ...... χαχαχαχαχχαχαα edit : ρε παιδες το μσν δουλευει ή μονο σε μενα εχει προβλημα ?
DJD Δεκέμβριος 26, 2004 #2050 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από PGM Αστα βρε Γιαννη... αυτη η γυναικα ειναι μεγαλος μπελας.....δεν προκειται να συμβει τιποτα ....ειναι μακρυα.......... Οσο για την αδερφη σου ....πες της οτι ξεχναω ευκολα και ειμαι ετοιμος να κανω μια καινουργια αρχη.... :D :D υ.γ αααααα......θυμησε σε μου να χωρισω και αυτη που εχω τωρα ...... χαχαχαχαχχαχαα εγώ θέλω να μπαίνουν στο Lab και οι δύο.. και να μείνεις με το... (την καρδιά) στο χέρι :D
Shidokanjohn Δεκέμβριος 26, 2004 #2051 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από PGM Αστα βρε Γιαννη... αυτη η γυναικα ειναι μεγαλος μπελας.....δεν προκειται να συμβει τιποτα ....ειναι μακρυα.......... Οσο για την αδερφη σου ....πες της οτι ξεχναω ευκολα και ειμαι ετοιμος να κανω μια καινουργια αρχη.... :D :D υ.γ αααααα......θυμησε σε μου να χωρισω και αυτη που εχω τωρα ...... χαχαχαχαχχαχαα βρε τον πιτζιμι βγηκε αγριεμενος απο τα στρατα.....
voudas Δεκέμβριος 26, 2004 #2053 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ενα εχω να πω η καλομοιρα ειναι ακομα καθαρη οι βρώμες λένε ότι την περιτριγυρίζει ο Νίνο
spc Δεκέμβριος 26, 2004 #2054 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από PGM Αστα βρε Γιαννη... αυτη η γυναικα ειναι μεγαλος μπελας.....δεν προκειται να συμβει τιποτα ....ειναι μακρυα.......... Οσο για την αδερφη σου ....πες της οτι ξεχναω ευκολα και ειμαι ετοιμος να κανω μια καινουργια αρχη.... :D :D υ.γ αααααα......θυμησε σε μου να χωρισω και αυτη που εχω τωρα ...... χαχαχαχαχχαχαα edit : ρε παιδες το μσν δουλευει ή μονο σε μενα εχει προβλημα ? Αρχική απάντηση από DJD εγώ θέλω να μπαίνουν στο Lab και οι δύο.. και να μείνεις με το... (την καρδιά) στο χέρι :D Αρχική απάντηση από Shidokanjohn βρε τον πιτζιμι βγηκε αγριεμενος απο τα στρατα..... πολλές αδερφές και αδερφούς ακούω.... ωρε σεις τι γίνεται εδώ μέσα, αρχίσαμε τις αιμομιξίες; μου φαίνεται φτηνά την γλύτωσα, στην τελευταία μου συνάντηση με τον Samael
zyx Δεκέμβριος 26, 2004 #2055 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas οι βρώμες λένε ότι την περιτριγυρίζει ο Νίνο φημες φημες.
Samael Δεκέμβριος 26, 2004 #2056 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ενα εχω να πω η καλομοιρα ειναι ακομα καθαρη Βαζεις το χερι σου στη φωτια δλδ?? Αρχική απάντηση από spcμου φαίνεται φτηνά την γλύτωσα, στην τελευταία μου συνάντηση με τον Samael Ναι........ξωφαλτσα ατιμε......
esdee Δεκέμβριος 26, 2004 #2058 Δεκέμβριος 26, 2004 ρε παιδια αυτος ο davisorle τι εγινε? το ξεπερασε το δραμα η φουνταρε?
Samael Δεκέμβριος 27, 2004 #2059 Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από esdee ρε παιδια αυτος ο davisorle τι εγινε? το ξεπερασε το δραμα η φουνταρε? Xτυπα ξυλο βρε κ φαινοταν καλο παλικαρι....!
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #2060 Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Xτυπα ξυλο βρε κ φαινοταν καλο παλικαρι....! εγω να το χτυπησω το ξυλο , αυτος που ειναι!?!?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.