Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

σε παρακαλο μην μιλας ετσι και με στεναχορης. ειναι μια κουκλιτσα:) και δεν ειναι *** ειναι γλυκοτατη καλοσινατη και εγω την :inlove: :inlove: :inlove::D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

lol

το κοριτσακι ηθελα να πω.... :p

(να σε πω,ειναι ακομα παρθενακι??) :look:

Μηχάλη λιγο που είδα το πρωτο τραγουδάκι που είπε την είδα πολυ ξεπεταγμένη ..

πρεπει να τον εχει ..... και εχει γλυκαθει τώρα...

Αρχική απάντηση από zyx

σε παρακαλο μην μιλας ετσι και με στεναχορης. ειναι μια κουκλιτσα:) και δεν ειναι *** ειναι γλυκοτατη καλοσινατη και εγω την :inlove: :inlove: :inlove::D

zyx εσυ θα μας πείς την αλήθεια . . . . ..

Αρχική απάντηση από SLN

Ο shido ηταν αυτος???

Ωρέ ο Shido καθόταν δίπλα μου, απέναντι καθόταν ένας άλλος φίλος. Και δε φώναζες ρε παιδί κι εσύ.. πρώτη φορά θα γινόμασταν ρεζίλι δηλαδή; :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

Ωρέ ο Shido καθόταν δίπλα μου, απέναντι καθόταν ένας άλλος φίλος. Και δε φώναζες ρε παιδί κι εσύ.. πρώτη φορά θα γινόμασταν ρεζίλι δηλαδή; :hehe:

Εγω ημουν διπλα του και δεν τον αφηνα να τρωει παιδακια!!!!!

ΡΕ ΠΙΤΖΙΜΙ Ερωτευθηκες ρε???

Τωρα τι να πω στην αδερφή μου εγώ????

Αρχική απάντηση από PGM

Ax αχ Αννουλα...............:inlove: :inlove: :inlove: (οι γιορτες φταινε, θα μου περασει)..lol lol

Να τα κόψεις αυτά που ξες γιατί θα σε αρχίσω στα :whip::D

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 10:11]

ΡΕ ΠΙΤΖΙΜΙ Ερωτευθηκες ρε???

Τωρα τι να πω στην αδερφή μου εγώ????

Αστα βρε Γιαννη... αυτη η γυναικα ειναι μεγαλος μπελας.....δεν προκειται να συμβει τιποτα ....ειναι μακρυα..........

Οσο για την αδερφη σου ....πες της οτι ξεχναω ευκολα και ειμαι ετοιμος να κανω μια καινουργια αρχη....:D :D :D :D

υ.γ αααααα......θυμησε σε μου να χωρισω και αυτη που εχω τωρα ...... χαχαχαχαχχαχαα

edit : ρε παιδες το μσν δουλευει ή μονο σε μενα εχει προβλημα ? :confused:

Αρχική απάντηση από PGM

Αστα βρε Γιαννη... αυτη η γυναικα ειναι μεγαλος μπελας.....δεν προκειται να συμβει τιποτα ....ειναι μακρυα..........

Οσο για την αδερφη σου ....πες της οτι ξεχναω ευκολα και ειμαι ετοιμος να κανω μια καινουργια αρχη....:D :D :D :D

υ.γ αααααα......θυμησε σε μου να χωρισω και αυτη που εχω τωρα ...... χαχαχαχαχχαχαα

εγώ θέλω να μπαίνουν στο Lab και οι δύο.. και να μείνεις με το... (την καρδιά) στο χέρι :D :D

Αρχική απάντηση από PGM

βρε τον πιτζιμι βγηκε αγριεμενος απο τα στρατα.....:)

Αρχική απάντηση από zyx

ενα εχω να πω η καλομοιρα ειναι ακομα καθαρη:)

οι βρώμες λένε ότι την περιτριγυρίζει ο Νίνο:p

Αρχική απάντηση από PGM

edit : ρε παιδες το μσν δουλευει ή μονο σε μενα εχει προβλημα ? :confused:

Αρχική απάντηση από DJD

εγώ θέλω να μπαίνουν στο Lab και οι δύο.. και να μείνεις με το... (την καρδιά) στο χέρι :D :D

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

βρε τον πιτζιμι βγηκε αγριεμενος απο τα στρατα.....:)

πολλές αδερφές και αδερφούς ακούω....

ωρε σεις τι γίνεται εδώ μέσα, αρχίσαμε τις αιμομιξίες; :D

μου φαίνεται φτηνά την γλύτωσα, στην τελευταία μου συνάντηση με τον Samael :hehe:

Αρχική απάντηση από Voudas

οι βρώμες λένε ότι την περιτριγυρίζει ο Νίνο:p

φημες φημες.:p

Αρχική απάντηση από zyx

ενα εχω να πω η καλομοιρα ειναι ακομα καθαρη:)

Βαζεις το χερι σου στη φωτια δλδ?? :p

Αρχική απάντηση από spc

μου φαίνεται φτηνά την γλύτωσα, στην τελευταία μου συνάντηση με τον Samael :hehe:

Ναι........ξωφαλτσα ατιμε...... :hehe:

Αρχική απάντηση από esdee

ρε παιδια αυτος ο davisorle τι εγινε? το ξεπερασε το δραμα η φουνταρε?

Xτυπα ξυλο βρε κ φαινοταν καλο παλικαρι....!

Αρχική απάντηση από Samael

Xτυπα ξυλο βρε κ φαινοταν καλο παλικαρι....!

εγω να το χτυπησω το ξυλο , αυτος που ειναι!?!?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.