Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εμ ,δεν εκτιμανε οι κλεφτες ..

Επρεπε να ειχες τον σκληρο με οτι εχει απομεινει με την παραπανω ''αοιδο'' ,να επιανε και τοπο η ληστεια .

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

αυτα ειναι κανουργια. και επειδη εχασα 1 γιγα σχεδον καλομοιρα τωρα εχω βαλει σκοπο να μαζεψω ποιο πολλα απο την νουμερο ενα ποπ τραγουδιστρια in the world:p

Ρε παιδες που στο καλο εχει ενδειξεις θερμοκρασιας μια Asus V9999TD?????

Στα properties δεν το βλεπω...στο Riva δεν ξερω που το λεει...

Τα φωτα σας παρακαλω!!!!!!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ρε παιδες που στο καλο εχει ενδειξεις θερμοκρασιας μια Asus V9999TD?????

Στα properties δεν το βλεπω...στο Riva δεν ξερω που το λεει...

Τα φωτα σας παρακαλω!!!!!!!

Στο smart doctor της ASUS

Αρχική απάντηση από nobig

Στο smart doctor της ASUS

Ελα που δεν παιζει!Δαιμονιστηκε?Παντως δεν παιζειιιιιι......Δεν ανοιγει καθολου!!

Με install κλπ, παλι δεν λυνεται το προβλημα...

Αρχική απάντηση από enduracell

περαστικά zyx shit happens, δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες ΑΛΛΑ μπορεί να είναι και έργο intelάκιδων :rofl:

και εγω αυτο πιστευο οι ιντελακιδες ειναι παντου:rofl:

zyx περαστικά ρε συ,,,,, :coax:

πάντως ήμουν 1000% σιγουρος οτι ο γιαννίκος θα κατηγορούσε intelaκηδες :whip:

Αρχική απάντηση από paschalia

Κατι σαν την μπυρα Μυθος ε?

Χειρότερα: Όποια πέτερα και να συκώσεις ένας Intelακιας είναι από κάτω. :D

@Ζyx :coax: Εύχομε στους λοποδήτες να τους καεί το Βήντεο και το DVD(που θα αγοράσουν αφού τους καεί το βήντεο)...

Πω ,εσεις οι δυο να μιλατε μεταξυ σας εγω πρεπει να παιρνω με τις χουφτες τα ηρεμιστικα .

Ζυξ εχεις και παρεα πια .

Περαστηκα Θοδωρη.....keep calm.....οσο ειναι εφικτο δηλαδη...!

Παιδια βαριεεεεεεεεεεεεεεεεμαι κ ειμαι σε τεραστια υπερενταση.......εχω τερμα μουσικη κ γραφω χορευοντας.......χαχαχα!

Πως λεμε ο ιπταμενος χορευτης

εγω ειμαι

ο λαμπιτης γραφιστης......

καραλολ...ρεζιλι..μπουχαχαχαχα

SANTA BOSS IS COMMING TO TOWN......!ΧΟΧΟΧΟ...!Natasa christmas everybody...!lol

Βαρεσε μπιελες ο Bill?..:p Κ εγω ετσι....καθομαι στο πσ μετα απο 13.5 ωρες δουλειας(συνεχεια με πολυ κουβαλημα), καλες γιορτες παιδια! Ξυπναω σε πεντε ωρες...

Αρχική απάντηση από zyx

αυτα ειναι κανουργια. και επειδη εχασα 1 γιγα σχεδον καλομοιρα τωρα εχω βαλει σκοπο να μαζεψω ποιο πολλα απο την νουμερο ενα ποπ τραγουδιστρια in the world:p

Εγω πιστευω πως δεν θα εχεις προβλημα. Το 1.5 γιγα το "εχεις" ;)

Μολις γυρισα Κρετα φορ χολιντεηζζζζ...

Zyx δεν τρεχει μια ρε... μη μασας. Υγεια να εχουμε και τα υπολοιπα βρισκονται. Αμα δεν παιζανε και αναποδιες δεν θα εκτιμουσαμε τα καλα νεα!!

@ Shido, DJD : Ο shido ηταν αυτος??? Οχι ρε.... Αυτον τον ειχα φατσα... καθοτανε απεναντι σου, και τον ειχα πετυχει και σε μια ομαδικη στην disk Impex αλλα δεν "στροφαρα" με τιποτα...

Σπαστηκα γιατι τον Κωστα μου εκανε κλικ οτι ηταν, αλλα λεω σιγα μην ειναι στα Σελλα κοτζαμ αδμινιστρατορας (Jax copyright)!! Ειπα να πεταξω κανα "DJD" μπας και γυρισει κανεις...

Αρχική απάντηση από zyx

καλομοιρα rulezzzzzzzz λεμε τον κοσμο ολο :)

Σκετη κ@βλα ηταν το ******** :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.