Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό που είχε γράψει ήταν κάτι τελείως άκυρο και ασυνάρτητο για το nick του .38-.45 το οποίο προσοπηκά δεν κατάλαβα (όχι ότι προσπάθησα κιόλας)! Μετά προφανός έκανε το edit ο RootX και επακολούθησε το γέλιο της αρκούδας!

/QUOTE Αυτό που είχε γράψει ήταν κάτι τελείως άκυρο και ασυνάρτητο για το nick του .38-.45 το οποίο προσοπηκά δεν κατάλαβα (όχι ότι προσπάθησα κιόλας)! /QUOTE

ρώταγε τον .38 - .45 αν εχει ρίξει με αυτα τα διαμετρήματα (0.38'' kai 0.45'' σε πιστόλια) ή αν απλά το αναφέρει έτσι.

το μεγαλείο της ακυρότητας !!!!!!!!!!!

Xριστουγεννιατικη αγορα εξακολουθει να εχει στο πεδιο του Αρεως η εχει παει αλλου ?

Ούτε εγώ κατάλαβα τι έγραφε, είχε γράψει με greeklish κάτι του στυλ ".38 - .45 exeis ri3ei me ayta h etsi to ebales"......

Αρχική απάντηση από SLN

Πω ρε γμτ, ακομα γελαω με την φαση!! Μαλλον ειμαι.... "χαχας"!!

Εγώ γελάω όλο το βράδυ... και ακόμα διαγράφετε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσοπό μου.

Μια σερβητόρα από το πολύ χαμόγελο που είχα νόμηζε ότι της έκενα καμάκι!!!

ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ , ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΕΩΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΟΣ , ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ .....ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 70 ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ , αφου μετρησει πρωτα καλα καλα τις viewsonic.......

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 14:26]

ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ , ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΕΩΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΟΣ , ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ .....ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 70 ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ , αφου μετρησει πρωτα καλα καλα τις viewsonic.......

Αλλος ενας ευτυχισμενος εργαζομενος αποχωρει για τις Χριστουγεννιατικες διακοπες του ευχαριστωντας τον εργοδοτη του για την αψογη συνεργασια την χρονια που μας περασε!

Join the club...

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:31]

Αλλος ενας ευτυχισμενος εργαζομενος αποχωρει για τις Χριστουγεννιατικες διακοπες του ευχαριστωντας τον εργοδοτη του για την αψογη συνεργασια την χρονια που μας περασε!

Join the club...

Η πραγματικοτητα ειναι ακομα πιο ηλιθια , δωρο πηρα και μαλιστα το επενδυσα .70 ολακαιρα ευρωπαικα νομισματα και πηρα δερματινη τσαντα για το φορητο.Ο μισθος περικοπηκε τραγικα και επεσε κατω απο το 1/3 του διοτι θα ελειπα για 4 μερες παραπανω για τις γιορτες.Το οτι εδω και 10 μερες πηγαιναμε 9 και φευγαμε 12.00 το βραδυ , χθες 01.30 δεν μετρησε . Μετα απο αυτο απλα παω σε αλλη δουλεια , εχω βρει ενα ρωσσο νταβα στην γειτονια , πιο πολλα θα βγαζω και θα εχω και καλυτερες συνθηκες εργασιας.ΤΟ δε κορφαιο ειναι οταν ειπε ελα μην το βλεπεις στραβα , θα παρεις και κρασι δωρο και το μπουκαλι καντο οτι θες ...Εκει ο βαγγουρας πηδηξε πανω στο γραφειο και προσπαθουσε να του δειξει τι θα το κανει .Με σταματησαν τα αλλα παιδια και το αλλο αφεντικο , αυτον που λεμε οτι το ειδαν οι εβραιοι και εγιναν ετσι.Τσπ γιορτινες μερες ειναι θα παω στην μαμα Ξανθη με το φορητο ( που ακομα χρωσταω...) και θα ηρεμησω..

κ εγωωωωωωω.....τελος το σχολειο γα 2 βδομαδες...αλλα full μαθηματα.....!λολ...!

Θελω να σπουδασω ρομποτικη....!Αλλα στην ελλαδα που να εργαστω???ε?πουθενα...

Ειμαι αεροδρομιο, ετοιμος για Αγγλια. 10 mbits Wlan. χρεωση για 30' 4€. κριμα που δεν πηρα τον σκληρο,να κατεβασω τπτ. byezzzzzzz

Οι γονεις φευγουν ... το σπιτι ειναι μονο του το μπαλκονι ελευθερο το τραπεζι αδειο ... bench time

Αλλοι οταν εχουν το σπιτι αδειο κανουν παρτυ και εδω ετοιμαζονται για benches... (η οπως αλλιως γραφεται ο πληθυντικος)

Αρχική απάντηση από paschalia

Αλλοι οταν εχουν το σπιτι αδειο κανουν παρτυ και εδω ετοιμαζονται για benches... (η οπως αλλιως γραφεται ο πληθυντικος)

η LAN party!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.