Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

Πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........................παλιομαστορααααα:drool:

εσένα βρε fragma όλο ξενυχτισμένο :yawn: και πεινασμένο :drool: σε βρίσκω

:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

XAXAXAXXA, άμα σου πω το κλασσικό τσίμπα ένα ______ θα παρεξηθείς, ε?

:hehe:

ε, αυτό ήταν, ξεχείλισε το ποτήρι, ας τον πετάξει επιτέλους κάποιος έξω από εδώ να ανέβει το επίπεδο! :rant:

Τσίμπα ένα τυράκι εννοούσε... βρωμικόμυαλε εςπισι

edit: lol βρωμόμυαλε εννοούσα.. αλλά είναι και δύσκολη η ώρα

Αρχική απάντηση από DJD

Τσίμπα ένα τυράκι εννοούσε... βρωμικόμυαλε εςπισι

edit: lol βρωμόμυαλε εννοούσα.. αλλά είναι και δύσκολη η ώρα

δεν σε καταλαβαίνω.... (είμαι αγνός ακόμα :D )

εγώ για το θα παρεξη??θείς, ε? μιλούσα :rolleyes:

XAXAXAXXA, άμα σου πω το κλασσικό τσίμπα ένα ______ θα παρεξηθείς, ε?

:hehe:

Έλεος, ούτε μία λέξη δεν μπορώ να γράψω σωστά πια.... πρέπει να το στείλω το dinovo, ρόμπα με έχει κάνει..

τι να κανουμε αδερφε............με τετοιο τρεξιμο τον τελευταιο μηνα ουτε να φαω δεν προλαβαινω.....ποσο μαλλον να κοιμηθω.

:cry:

ασε που ειμαι και μεγας κοιλιοδουλος.υποκλινομαι στην πεινα μου χωρις καμια αντιδραση.φταει μαλλον ο μεταβολισμος μου(η θεικη κορμαρα που εχω να συντηρησω-εδω γελαμε) και ενα προβλημα με το θυροειδη......κατα τα αλλα ολα οκ.

και θελω να βαλω και κανα κιλο ρε γμτ να ''δεσω'' λιγακι και δεν μπορω :o

να ''δεσω'' ειπα?????αντε δεσε τον αδεσμευτο......Ατςςςςςςςςςςςςςς....πως τα λεω σημερα:hehe:

Έλεος, ούτε μία λέξη δεν μπορώ να γράψω σωστά πια.... πρέπει να το στείλω το dinovo, ρόμπα με έχει κάνει..

εγώ αφού δοκίμασα το πρώτο natural (σπαστό) της MS πριν από πολλά χρόνια, σε όλα τα άλλα k/b είμαι τελείως κουλός.....

Αρχική απάντηση από paschalia

Τελικα ποσοι θελουν για δωρο Χριστουγεννων ,απο εδω μεσα, ενα λεξικο ?

Δεν θέμε λεξικό, τα κατέχουμε τα Ελληνικά... ένα μαμωπληκτρολόγιο που να προσαρμόζετε στα τροφαντά δαχτυλάκια μας θέμε.

Αρχική απάντηση από spc

εγώ αφού δοκίμασα το πρώτο natural (σπαστό) της MS πριν από πολλά χρόνια, σε όλα τα άλλα k/b είμαι τελείως κουλός.....

Καλά, με το σπαστό δεν νομίζω να τα πήγαινα καλά... το MS Office ήταν το ιδανικό για μένα, αλλά δεν έδενε με τα υπόλοιπα....

Έχεις να προτείνεις κάποιο logi που να ταιριάζει με τα στιβαρά αλλά συνάμα καλλιεργημένα δακτυλάκια μου? :hehe:

Δεν θέμε λεξικό, τα κατέχουμε τα Ελληνικά... ένα μαμωπληκτρολόγιο που να προσαρμόζετε στα τροφαντά δαχτυλάκια μας θέμε.

τα μεταξωτά βρ@κι@ θέλουν και επιδέξια δακτυλ@κια

EDIT

(στην διαμόρφωση των οποίων δεν συνδράμουν τα κεκ@κια (η φωτό αδιάψευστος μάρτυράς μου) )

Αρχική απάντηση από spc

τα μεταξωτά βρ@κι@ θέλουν και επιδέχια δακτυλ@κια

lol @ επιδέχια :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 21:43]

Δεν θέμε λεξικό, τα κατέχουμε τα Ελληνικά... ένα μαμωπληκτρολόγιο που να προσαρμόζετε στα ΤΡΟΦΑΝΤΑ δαχτυλάκια μας θέμε.

]

αυτο ξαναπες το................:o

Αρχική απάντηση από greekfragma

]

αυτο ξαναπες το................:o

Εντάξει, συμβαίνει μετά την 3η φιάλη ΝΕΜΕΑ :)

Έχεις να προτείνεις κάποιο logi που να ταιριάζει με τα στιβαρά αλλά συνάμα καλλιεργημένα δακτυλάκια μου? :hehe:

για τσέκαρε αυτό που είναι ''φρέσκο'' (αν και δεν ξέρω μήπως σου είναι ''στενό'')

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655

Ροοτ εισαι το 2000 ποστ ,στο οποιο λες οτι θες ενα πληκτρολογιο..,μηπως σημαινει κατι αυτο ?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.