Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Μα θα εβαζε το αληθινο του ονομ/νυμο ???

LOL! Ε για χαβαλέ το έβαλα, οι περισσότεροι το ξέρουν το επώνυμο. Στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος ήμουν.

Μαλιστα. εγω παντως και μονο γιατι δεν θα ηθελα να δειχνει το νετικο ονομα μου ,θα εσβηνα το επιθετο και ολα καλα ολα ωραια ,σο σιμπλ .

Λοιπόν, αυτό είναι το κανονικό δίπλωμα και όχι το άλλο του τοίχου. Αυτό θα φάει την αλμύρα.

post-135-1416071455,2791_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 21:53]

ειδες ... ?

α, και ειναι κολληματα ,οχι προβληματα.. :)

Κι επειδή έχω κι εγώ κολλήματα... πριν το "και" δεν μπαίνει κόμμα...:p

Παίζω με την τύχη μου, το ξέρω...

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 22:16]

Λοιπόν, αυτό είναι το κανονικό δίπλωμα και όχι το άλλο του τοίχου. Αυτό θα φάει την αλμύρα.

Ρε σεις ειναι της μοδας να πανε ολοι για ναυσιπλοϊα?? Αμα ειναι trendy να γραφτω κι εγω ρε! Μην μεινω εξω απο τις φετινες τασεις (δεν εννοω αυτες που δινει το psu ρε!!)...

μαλιστα . κανας τριτος πηγαινε μαζι σας μπας και ξεκολλησει απο τους σειριους και τα φυσικα και το πει ?

Ευχαριστούμε πολύ πασχαλιά, αλλά με ρώτησες αν θα το πω εφόσον και εσύ με την σειρά σου το έλεγες.

α,σωστα ,λαθος μου κερασανθρωπε . (πολυ το παιδευω νομιζω ?)

ενιγουει ,συγχαρητηρια σο .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.