Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Samael

Γιατι μυστικο θα στο κραταγα βρε?? :p

πλάκα κάνουμε βρε συ

εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα (και κομμάτια να την κάνεις - όπως ο DJD τα καημένα τα ψαράκια :D - θα το ''φτιάξουμε'' όπως μπορούμε ;) )

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Να ρωτήσω κάτι ρε Samael! Αν είχε χαλάσει η κάρτα, η εικόνα που θα έβλεπες εσύ θα ήταν με κουτάκια. Αν έκανες copy paste, το τμήμα, σε άλλο pc δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται σωστά? αυτό που ρωτάω δηλαδή είναι,

είναι δεν είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών, το pc δεν "δείχνει" τα σωστά πράγματα? Αυτό που αποθηκεύεται στο σκληρό δεν είναι κατευθείαν το σωστό?

Διαφωτίστε με please! (ασε κάτω τις ντομάτες!!)

Αρχική απάντηση από spc

όπως ο DJD τα καημένα τα ψαράκια :D

Δε φταίω εγώ που ήταν ελλατωματικά...

Αρχική απάντηση από DJD

ναι, πες την μας κιόλας

εγώ φταίω, έπρεπε να τα στείλω στον rootορα που είναι σοβαρός άνθρωπος :D

(βαριέμαι να ψάχνω τις φωτό με το μπαλέτο και τα κεκάκια τώρα...)

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:23]

τα 50 ευρω που ειχαμε συμφωνησει αν ειναι ευκολο να στα δωσω μετα τις γιορτες γιατι ειναι λιγο στριμοκωλη η κατασταση οικονομικα

εχμ.....γιατι νομιζω οτι ειχαμε συμφωνησει 100:getlost:

τεσπα δεν βαριεσαι.........ουτως η αλλως στα χω παρει χοντρα αλλες φορες σε προηγουμενα γλυψιματα.........ας σου την χαρισω μια φορα.....θα ζησω.:devil:

ρε παιδια και κατι ασχετο-σχετικό...................

επειδη ειμαι στη γυρα για κανα κυριλε μποτακι μιας και θα επισκευτω συντομα Καιμακτσαλάν για 2ημερο........ξερετε κανα καλο μαγαζι με ποικιλια ??????θα παω μια βολτα απο τον Τζαμπαμαν σημερα και ελεγα μπας και ξερετε κανενα καλυτερο.

Αρχική απάντηση από greekfragma

......ξερετε κανα καλο μαγαζι με ποικιλια ??????

Θαλλασινά ή κρεατικά ?

τς τς τς τς τς τς τς τς τς........ο παντα εριστικος και συναμα αλητηριος ρουτ-ερ-ακος ξαναχτυπα :hehe: .........

νταξ το ξερω οτι ειμαι κοιλιοδουλος αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ψανχω μαγαζι με ποικιλια στα υποδηματα ή πα****** γιατι καποιοι εδω μεσα ειναι και απο χωριο......(τςτςτςτς μιλησε ο πρωτευουσιανος):rofl:

τεσπα αμα ξερει κανεις ας πεταξει καμια ιδεα(οχι κοτσανα οπως ο αγαπημενος μου αδμιν):coax:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:27]

Θαλλασινά ή κρεατικά ?

κρεατικα μαλλον.......''ΣΤΑΜΑΤΑ'' εσυ:whistling

ρε γιατι κοπηκαν τα ΠΑ**ΠΟΥΤΣΙΑ**...............νταξ ξεχασα ενα (Ι) γιωτα αλλα δεν ηθελα κατι κακο να πω.....:cry:

Ποικιλία ζήτησες, να σε εξυπηρετήσω πήγα....

Τσίμπα ένα ζεύγος παπούτσες τώρα, που μας την λες κιόλας :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

βρε δεν ειναι ελλατωματικα, οι ουρες ειναι ετσι σπαστες... :D

Αρχική απάντηση από soki

σπαστες... :D

Σπαστές ή σπασμένες; :hehe: Αυτά με το που μπήκαν στο νερό διαλύθηκαν :hehe:

Πάντως έχει πλάκα να τα βλέπεις να κάνουν γύρω γύρω.. (αν το κοιτάς πολύ ώρα όμως θέλεις να το σπάσεις :D )

Αρχική απάντηση από DJD

(αν το κοιτάς πολύ ώρα όμως θέλεις να το σπάσεις :D )

αχα! προδόθηκες!

Αρχική απάντηση από DJD

Αυτά με το που μπήκαν στο νερό τα τα διέλυσα

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Να ρωτήσω κάτι ρε Samael! Αν είχε χαλάσει η κάρτα, η εικόνα που θα έβλεπες εσύ θα ήταν με κουτάκια. Αν έκανες copy paste, το τμήμα, σε άλλο pc δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται σωστά? αυτό που ρωτάω δηλαδή είναι,

είναι δεν είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών, το pc δεν "δείχνει" τα σωστά πράγματα? Αυτό που αποθηκεύεται στο σκληρό δεν είναι κατευθείαν το σωστό?

Διαφωτίστε με please! (ασε κάτω τις ντομάτες!!)

όταν είχε χαλάσει η 2η ή η 3η μου 9800 (έχω χάσει λογαριασμό) και έβγαζε ροζ γραμμές, τις έπιανε και το πριντ σκριν

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 12:49]

όταν είχε χαλάσει η 2η ή η 3η μου 9800 (έχω χάσει λογαριασμό) και έβγαζε ροζ γραμμές,

Ειναι παντα ευχαριστο να βλεπεις οτι τα προβληματα σου τα ειχαν κι αλλοι!!:T: :daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.