Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell

:rofl: ας τους πατριώτη συγχώρεσε τους γιατί δε ξέρουν τι λένε :D

Βασικά έπρεπε να γράψεις, Θεε μου, συγχώρεσε τους, γιατί δεν ξέρουν τι λένε! Ο Θεός μόνο θα μας σώσει!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

DJD το είχες blackholιάσει το θέμα του Stamata αλλά λογο του γνωστού ατυχούς συμβάντος ξεκληδώθηκε!

Δεν προλαβα και να απαντήσω... :tomato:

Αρχική απάντηση από spc

Γιατί δεν πήγες στον Κωτσόβολο καλύτερα; :D

Γιατί θα ανταλλάξω την dfi που παίρνει μαζί με την δικιά μου !!!

Αρχική απάντηση από .38-.45

αυτο που καταλαβες σαν pcie, ηταν "pci" με λαρισινη προφορα.

ακουγεται μεν σαν "pcie", αλλα αυτο που λενε ειναι "pci εεε".

lol

Εσεις κανατε τα χριστουγεννιατικα ψωνια σας ,για εσας ,την κοπελλα σας ,την γυναικα σας,τα αδερφια σας ,τους γονεις σας ,τα παιδια σας ,τους γειτονες ,τους συγγενεις ?

Και αν ναι, ποιο παιχνιδι προτιμησατε ? απο ποια τραπεζα διαλεξατε να χρεωθειτε για να παρετε τα δωρα σας ?

Αρχική απάντηση από paschalia

απο ποια τραπεζα διαλεξατε να χρεωθειτε για να παρετε τα δωρα σας ?

alpha bank....:)

Αρχική απάντηση από paschaliaαπο ποια τραπεζα διαλεξατε να χρεωθειτε για να παρετε τα δωρα σας ?

Πάντα μετρητά... πότε δεν πρόκητε να χρεωθώ για δώρα!!!

λολ.ενας καμμενος .νεεεεεξτ

’μα δεν έχεις μετρητά τότε πας σε visa ....

Αρχική απάντηση από Borg

Γιατί θα ανταλλάξω την dfi που παίρνει μαζί με την δικιά μου !!!

???

και ποιος ο περιορισμός για multirama;

Μια απορια .

Τελικα εγω ειμαι αυτη που βγαινει συνεχως οφφ στα τοπικς η εχει γινει μοδα απο ολους ,αρα να μην αγχωνομαι ? (εχω μπερδευτει γμτ)

Μια απορια .

Τελικα εγω ειμαι αυτη που βγαινει συνεχως οφφ στα τοπικς η εχει γινει μοδα απο ολους ,αρα να μην αγχωνομαι ? (εχω μπερδευτει γμτ)

Mη σκας,εχουμε εκτροχιαστει εντελως τωρα τελευταια εδω μεσα :hehe:

Μαμω το δωρο-αδωρο που θα παρουμε και αυτες τις γιορτες. Ο ενας θελει DVD-Player, ο αλλος κινητο, η αλλη τηλεοραση, το αυτοκινητο θελει service, τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια....

Και συνολικα απο το δωρο ειμαι -200. E, αει σιχτηρ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΩΡΟ Χριστουγεννων....κρατηστε το και πληρωστε εσεις τους λογαριασμους μου....

Υ.Γ. Δεν θα πεθανουμε ΠΟΤΕ κουφαλα ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ....

Τι διαλο?Τα επαιξε η καρτουλα μου??? :eek:

Παρατηριστε τα τεραγωνικου σχηματος "νερα" που κανει.....

post-119-1416071446,8122_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Samael

εμ μπάνιο της έκανες, τι περιμένεις, νερά κάνει

:D

Μην αγχωνεσαι. Δεν ειναι τιποτα. Κι εγω το ειχα παθει αυτο και την επομενη μερα καηκε η καρτα. Δε θα 'χεις προβλημα(clopyrighted by Enduracell).

Γ@@ τις βάσεις δεδομένων... δεν καταλαβαίνω Χριστό. Να δω πώς θα κάνουμε την παρουσίαση αύριο....

Αρχική απάντηση από Samael

μήπως έχεις βάλει 16bit χρώματα στο desktop αντί για 32????? αν όχι τότε έχεις πρόβλημα δηλαδή δε θα χεις πρόβλημα, όπως είπε και ο Ζαχούλης :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.