Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

’στα Μιχάλη, ποιο ping, εδώ λέμε να κατεβάζεις από microsoft με 2.5Κ.

:blink:

Παλι καλα δλδ ημουνα εγω...μονο στο ping διαπιστωσα τρελες αργοποριες.Σε φαση που εκανε 10 sec να φορτωσει το lab!!Κ οταν κατεβαζα απο ftp ηταν καρφωμενο στα 108Κ....!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Να καουν στην χειροτερη κολαση οι τουρκοι και αυτος ο ρημαδιασμενος ο ερντογαν .

Με το καλημερα και χορευουν στο ταψι την Ε.Ε... ,πικρα μεγαλη γμτ μου .. (ισαμε που ειναι ειπαμε τα συνορα της Ελλαδας ?)

Παιδες ξερει κανεις κανα progy να βγαζουμε το noise απο φωτο τραβηγμενες με κινητο?

Μου φαινονται καπως πιο καθαρες...

Thank you!

Αρχική απάντηση από paschalia

(ισαμε που ειναι ειπαμε τα συνορα της Ελλαδας ?)

"Θα παρουμε το Βοσπορο,θα παρουμε την Πολη,θα παρουμε την Αγκυρα κ την Τουρκια ολη!Εεεεελλάς,Εέλλάς"

Σε tempo,ταταμ ταταμ τατα ταμ ταραραταταμ τα :D

(ααχχχ τι με θυμισες τωρα...τετοιος καιρος ηταν που τα τραγουδουσαμε τρεχοντας...)

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Παιδες ξερει κανεις κανα progy να βγαζουμε το noise απο φωτο τραβηγμενες με κινητο?

Μου φαινονται καπως πιο καθαρες...

Thank you!

Noiseware pro ;)

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Παιδες μηπως πρεπει να "ελαφρυνουμε" καπως το "Πειτε οτι θελετε"?

Πχ να διαγραφουν τα ποστ μεχρι την Χ σελιδα...

Και θα χάσουμε τέτοια σημαντική πληροφορία; Είσαι με τα καλά σου; :p

Σαμαελ ετσι οπως παει θα τραγουδιεται σε λιγο απο τους απεναντι το αντιθετο ..'' θα παρουμε την Λαρισα ,θα παρουμε την Ξανθη ,θα παρουμε την Σαλονικα και την Ελλαδα ολη...'' :(

Αρχική απάντηση από Samael

"Θα παρουμε το Βοσπορο,θα παρουμε την Πολη,θα παρουμε την Αγκυρα κ την Τουρκια ολη!Εεεεελλάς,Εέλλάς"

Σε tempo,ταταμ ταταμ τατα ταμ ταραραταταμ τα :D

(ααχχχ τι με θυμισες τωρα...τετοιος καιρος ηταν που τα τραγουδουσαμε τρεχοντας...)

Noiseware pro ;)

Χεχεχεχε ετσι ετσι!!!!!

:banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

Οσο για το progy δεν βρηκα το Pro αλλα το Standard αλλα σιγα...

Οσο για το ΜΟΥ βαλτε ΠΟΥ!

Που φαινονται πιο καθαρες...χεχεχε!

Ευχαριστω Μιχαλη!

Κωστα σοβαρα μιλαω:p :P :p :P :p :P

Αρχική απάντηση από RootX

Ποιο το αστείο ? σοβαρά του το λέω, σε μισή ωρίτσα την κάνω για κείθε.

Ναι? Νομιζα οτι κανεις πλακα...να ερθω να σε γνωρισω ή θα φωναζεις:p:D

Που θα πας????? :p

Καλα να περασεις!

Αν σε προλαβα...

Πήγα μια από αυτές της μέρες στο multirama για να παραγγείλω ένα pc για ένα φίλο και εκεί και καλά που τον ρωτώ διάφορα, τον ρωτώ και άμα έχουν x800xt pe και μου λέει με ειρωνικό ύφος δεν βγαίνει σε PE μονό σε σκέτη ΧΤ των ρωτώ εγώ με ένα αθώο χαμογελαστό ύφος και του λέω είσαι σίγουρος? Με απαντάει σίγουρα η PE υπάρχει μόνο σε pcie και για agp δεν έχουν βγει ποτέ ακόμα ποιο υπεράνω και ειρωνικό ύφος είχε και του απαντώ τότε εγώ πως έχω την Sapphire x800xt pe? με κοιτάει και λέει είσαι σίγουρος? Μήπως είναι pcie? ( lol ) του λέω όχι ,κάνεις σίγουρα λάθος γιατί ξερώ τι έχω αγοράσει με τόσα λεφτά, με ρωτάει από πού την πήρες? και του απαντάω , από την Γιάννουλη ( η Γιάννουλη είναι μια πολύ μικρή πλέον κωμόπολη 3km εγώ από Λάρισα )από ένα μικρό μαγαζάκι ε και μένει κάγκελο και πέρα από αυτό εξακολουθούσε να έχει το υπεράνω ύφος με την προτάσεις που έκανε και καλά στον φίλο μου για τον υπολογιστή.

Τελικά μήπως θέλουν βρίσιμο ?

Ξέχασα να πω πως αυτός είναι και ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου καταστήματος

Οι πωλητες του αύριο φανταστείτε τι παπαντζες λέει σε άλλους πόσους

αυτο που καταλαβες σαν pcie, ηταν "pci" με λαρισινη προφορα.

ακουγεται μεν σαν "pcie", αλλα αυτο που λενε ειναι "pci εεε".

Αρχική απάντηση από .38-.45

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από Borg

Πήγα μια από αυτές της μέρες στο multirama για να παραγγείλω ένα pc για ένα φίλο

Γιατί δεν πήγες στον Κωτσόβολο καλύτερα; :D

στο πλαισιο τη τεταρτη μου ειπε πωλητης οτι η 9800προ ειναι η χειροτερη καρτα ολων των εποχων και μαλιστα με τα πιο πολλα bugs, καλα του ειπα φερε το floppy τωρα να φυγω...:rofl::hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

:rofl: ας τους πατριώτη συγχώρεσε τους γιατί δε ξέρουν τι λένε :D

Η χτεσινη παρασταση συνεχιζεται ε ? τα αναψυκτικα και την σαμαλη ποιος τα εχει αναλαβει ?

Καλημερα λαμπιτες .

Βtw 38-45 εγραψες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.