Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Με ένα ξερό μισθό δεν βγαίνουν ρωμαϊκά όργια σε βίλες!!

Πέστα βρε Γιάγκο, γιατί θα παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Θα ανοίξει και φέτος θεμα, τι θέλετε από τον Αη Βασίλη? Εγώ πάντως θέλω ένα τέτοιο. Και δύο δεν θα με χάλαγαν αλλά για να μην του πιάνουν χώρο στο σάκο μωρέ!

post-71-1416071443,3449_thumb.jpg

Το ειχα δει παλια που το ειχε ενα τυπακι στην υπογραφη του και το βρηκα πολυ "σωστο"

OVERCLOCKING - The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing.

Αρχική απάντηση από SLN

OVERCLOCKING - The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing.

LOOL δε μένει παρά να συμφωνήσω, εξ άλλου αυτό είναι που το κάνει τόσο :magic:

Επειδη με εχει πιασει η τρομπα τωρα...:p

Η νεα DFI Ultra D nf4 με το pci express θελει DDR και οχι DDR2 ε??????

Μη βαρατε...:tomato:

Αρχική απάντηση από FrOsT

DDR...

Thank you! Καλα που βρισκουν εφαρμογη οι DDR2?????

Αν θες απαντας...ασε κατω την ντοματα!:tomato:

Αρχιζο να ετοιμαζομαι για το ετησιο παρτυ της εταιριας. Θα ειμαστε καμια 50αρια ατομα. Φαγητο στο Κονα Και και μετα Frangelico. Εννοειται πως ΟΛΑ τα εξοδα ειναι της εταιριας! Θα μπεκρουλιασω παλι στα ξιδια !!! :upside: :happy2:

Μολις γυρισεις Γιαννη θελουμε φωτο να καθεσαι!

Μια κοιλαρα νααααααααααα απο το φαι, κ μια μυτη κοκκινη συνοδευομενη απο τα αναλογα μπεεεεεερπ, χικ κλπ απο τα ξιδια...

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχα:p :p :p :p :p :p :p

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Thank you! Καλα που βρισκουν εφαρμογη οι DDR2?????

Στους κενούριους P4(775)!!!

Πολλά 915 υποστηρίζουν και DDR και DDR2!

ενώ τα 925 δέχονται μόνο DDR2!!!

Αρχική απάντηση από FrOsT

Στους κενούριους P4(775)!!!

Πολλά 915 υποστηρίζουν και DDR και DDR2!

ενώ τα 925 δέχονται μόνο DDR2!!!

Μαλιστα...ευχαριστω!!!!!

Γιαννη υπαρχει απο τωρα η κοιλιτσα?Ολα τα σωστα "εργαλεια" θελουν ενα υποστεγο ντε

:p :p :p :p :p

Καλα να περασεις:T: :T: :T: :happy2: :happy2:

Τα υδραυλικά μου τα σάπια, τώρα που τη κάνω για xmas βρήκαν να γουστάρουν, να γουστάρω και εγώ... Ρε αυτό το μέρφυ δε θα το πετύχω πουθενά?! :rant: Λείπει και η διαχειρίστρια, το gollum της πολυκατοικίας να κλείσουμε τα κεντρικά και είμαστε "splish splash i was taking a bath.." :whistle2: Αουργκ! :slap:

Αρχική απάντηση από SLN

Τωρα γιατι παιζεις με τον πονο του ανθρωπου????????????

Και με τι να παίξει ??:innocent:

Δεν πατε καλα .

Η σας εχει βαρεσει η μαγεια των γιορτων κατακεφαλα η κατι εχετε παρει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.