Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εμ, το lower του Michigan ήταν... Μια χαρά. Πιστεύω θα 'χω πιάσει περίπου 80% ή παραπάνω. Μα, αλήθεια, pass with honors πότε πέρνεις; ’μα έχεις 80% ή 90%; Γιατί έψαχνα αλλά δεν έβρισκα. Κάπου το είχα δεί ππαλιότερα αλλά δεν θυμάμαι που. Κι η καθηγήτρια μου την ίδια απορία έχει.

γουατεβερ .αυτο που εδινες τεσπα .

btw με καποιον μιλαγα ο οποιος του εδινε στα νευρα αυτο το τεσπα ,ειναι κανεις απο εδω μεσα ?

Οχι προφανως .

Ο Σοκι ξυπνησε με κεφια και αγριες διαθεσεις σημερα..,δεν προλαβαινουν να διαβασουν ενα τοπικ και εχει κανει δευτερο ( τρεξε τρεξε δεν με πιανεις ενα πραμα)

Αρχική απάντηση από .38-.45

αν σας πω τα καλαντα, θα μου δωσετε οτι θελω;

Πάρε κι εσύ ένα γλυφιτζούρι!

attachment.php?s=&postid=131381

Τι θελει ομως και του το αρνιεστε χωρις 2η κουβεντα ?

Μαστορα μπας και εχεις κοψει το καπνισμα ?

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 10:07]

αν σας πω τα καλαντα, θα μου δωσετε οτι θελω;

ναι κοιτα τη θα σε δωσουμε οι μεταναστες απο την πατρικη σου χωρα:p

post-306-1416071442,4049_thumb.jpg

επισης θελω μνημες, φρεο, και ενα καινουργιο κουτι. raid με 8 σκληρους και την καλυτερη καρτα γραφικων που υπαρχει.

να αρχισω να λεω τα καλαντα απο τωρα μου φαινεται.

64αρια ρουλεζ ρε, μπορει να σκανε καποιοες μητρικες στα 280, μπορει να ανοιξαμε μαναβικο, αλλα ειναι τα μηχανηματα για τους πραγματικους αντρες

οι υπολοιποι, παιρνουν xpc.

Αρχική απάντηση από .38-.45

64αρια ρουλεζ ρε, μπορει να σκανε καποιοες μητρικες στα 280, μπορει να ανοιξαμε μαναβικο, αλλα ειναι τα μηχανηματα για τους πραγματικους αντρες

οι υπολοιποι, παιρνουν xpc.

Γιεα, ραητ..... για πες ρε άντρα, που παίζει σταθερά το πισί σου? στα πόσα έχεις συσκευές στον device manager? στα πόσα τρέχει φώτοσοπ? και, στα πόσα κάνεις repair την εγκατάσταση ? :p

Αρχική απάντηση από SLN

Φαιδρος εγκαθετος της Ιντελ μου φαινεσαι εσυ μικρε....:hmm:

Ε, όχι και φαιδρός... ένα χαρτζηλικάκι βγάζω :hehe:

Αρχική απάντηση από unstoppable

Παει και το shareconnector:(

Ελπιζω απλα να κανουν την μεταβαση στους νεους servers...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.