Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Hellrider

Αει χασου ρε!!!

Εγώ μικρό αθώο παιδί είμαι, δεν ξέρω τίποτα!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τι ώρα ξυπνάνε οι ανμινιστρατορες και οι μοντεράτορες?

Μου έλειψαν τα χροματιστά γράματα στο Ενεργοί online χρήστες!

LOOOOOOOOL βρε με λίγο ευλάβεια πρέπει να το πιάνετε... δεν είναι πανό είναι ΛΑΒΑΡΟ :D

Samael sorry αλλά το σιδέρωματάκι του το θέλει

Δε ξέρω τίποτα για αυτό. Με αναγκάσανε ανώτερες δυνάμεις. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 5:00 το πρωί μετά από κατανάλωση αλκοόλ και μια ώρα περπάτημα για να βρούμε το αυτοκίνητο :p

Nταξ ,εγω θα πω το καθιερωμενο οφτοπικ μου.

Αυτο το μπλε τηλ εκει στ'αριστερα στο τραπεζακι ειναι πολυ γλυκουλι .τι μαρκα ειναι ?

Αφού το βρήκατε το αυτοκίνητο καλά είναι.... :p

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 14:49]

Nταξ ,εγω θα πω το καθιερωμενο οφτοπικ μου.

Αυτο το μπλε τηλ εκει στ'αριστερα στο τραπεζακι ειναι πολυ γλυκουλι .τι μαρκα ειναι ?

Philips, έχει το ίδιο και η αδερφή μου

η δηλωση: αυτο ηθελα να εχω, αλλα τι να κανω, με εφαγαν οι κακες παρεες και οι Image makers.

post-9-1416071426,4593_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:01]

η δηλωση: αυτο ηθελα να εχω, αλλα τι να κανω, με εφαγαν οι κακες παρεες και οι Image makers.

Χαχαχαχαχα :worship: :worship: :worship:

...ή κουβερτα;

το νεο TheLab.gr κουβερλί, σε μοναδικη ποιοτητα, σας λυνει πραγματικα τα χερια.

post-9-1416071426,5041_thumb.jpg

Eνα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια(ΖYX-Enduracell-DjD) που κανανε το ονειρο μου πραγματικοτιτα! :D :D :D

Το ΛΑΒΑΡΟ θα σηδερωθει κ θα κρεμαστει εκει που του αρμοζει,στον τοιχο πανω απο το pcακι μου! :banging:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:43]

κοιτα φατσα ο Κωστας........λες και ΑΠΛΩΝΕΙ ΜΠΟΥΓΑΔΑ.................κατω το κεφαλι ρε!!!!!δειξε σεμνοτητα!!!!!εβλαβεια!!!!!:hehe:

Προσεχε τα λογια σου με τα αντμινομοντια, γιατι δεν συγχωρουν ολοι...

post-129-1416071426,5186_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.