Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

εγω παντως ειμαι 21..........ελεος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:wall:

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

οχι δεν καταλαβες τον βλεπω οτι ρωταει συνεχεια ποσω χρονων εισαι κλπ,

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:45]

ναι ρε..........για πλακα το λεω και γω για να χαλαρωσουμε.......βλεπω μερικους με κεφια σημερα και λεω να ριξω λιγο χιουμορ μπας και κοιμηθουμε ησυχα......:whistle2:

Αρχική απάντηση από ea6gka

Εγω εχω κλεισει τα 16...να ανεβασω φωτο απο ταυτοτητα κ διαβατηριο γιατι παιζει να το αμφισβητησει ΚΑΙ αυτο ο Μπλεοθονης...?????

ελα ρε φανη........μην το συνεχιζεις.....αφου βλεπεις οτι δεν τραβαει το πραμα.......

χαλλλλαρωστε ωρε παλουκαρια

ΓΡΗΓΟΡΑ στα κρεβατια σας παλιοπαιδααααααααα:devil:

Λοιπόν για επειδή τώρα πήρα το κουράγιο να διαβάσω τα μισά κατεβατά που γράφεται στο πείτε ότι θέλετε. Ο mod που συμφώνησε ότι η Πασχαλιά βγαίνει συχνά offtopic είμαι εγώ. Αλλά οfftopic σε offtopic κατηγορία του forum δεν υπάρχει και ειδικά στο πείτε ότι θέλετε. Αν η έκρινα ότι η Πασχαλιά βγαίνει Offtopic σε κάποιο θέμα που δε πρέπει θα της έκανα παρατήρηση ο ίδιος. Η Πασχαλιά μπορεί να γράφει ότι θέλει στα offtopic, όποιος δε θέλει να διαβάζει τα post της μπορεί να την βάλει στην ignore list. Παρατηρήσεις και πόσο μάλλον ειρωνείες για post της Πασχαλιάς στο Offtopic παρακαλώ να σταματήσουν. Πιστεύω να καταλαβαινόμαστε.

κατά τα άλλα συνεχίστε να λέτε ότι θέλετε...

{ασχετος}

εαν βαλουμε καποιον στην Ignore list δεν φαινονται τα ποστ που κανει το μαυρο προβατο σε αυτον που τον μαυρισε?????

{ασχετος}

Αρχική απάντηση από enduracell

Λοιπόν για επειδή τώρα πήρα το κουράγιο να διαβάσω τα μισά κατεβατά που γράφεται στο πείτε ότι θέλετε. Ο mod που συμφώνησε ότι η Πασχαλιά βγαίνει συχνά offtopic είμαι εγώ.

Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο Δον Κιχωτης κ παλευω με τους ανεμομυλους...ολα στη φαντασια μου ε?????

Η υπαρξη του Γιαννικου(που ειχε και τα @@ να το πει...ενω πολλοι αλλοι φοβουνται μηπως κ δεν τους ξαναπεις εσυ κ η Πασχαλια καλημερα...) σου φτανει?????Ή μηπως ειναι κ αυτος κανα πιτσιρικι που λεει οτι να'ναι?????

Ευχαριστω βρε Γιαννικο γιατι θα επρεπε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας σε λιγο...

Γιωργο σου λεει οτι η καταχωρηση ειναι απο ατομο που ειναι στην λιστα, αν θες να το δεις πατας το "εδω" και το βλεπεις...

ναι βρε Φάνη το θέμα είναι ότι σε καμία περίπτωση δε ενοχλούμε όταν η Πασχαλιά είναι offtopic στα offtopic και δε έχει να κάνει η παραδοχή των λεγόμενων μου με το αν έχω @@ ή όχι οφείλω να το κάνω. Εξ άλλου συμφωνώ με αυτά που είπε ο bleo8οnis για μένα.

κοιταχτε να τα πειτε καποια αλλη στιγμη που δεν θα ειναι περασμενη η ωρα και το μυαλο θα στροφαρει καλυτερα..........

Εαν τα βρειτε καλως....εαν παλι οχι αποφυγετε κοντινα ποσταρισματα και αναφορες ο ενας στον αλλο.......αν και απο οτι ειδα φανη η πασχαλια το εχει ληξει το θεμα και δεν ξαναποσταρε κατι για σενα

Αρχική απάντηση από greekfragma

κοιταχτε να τα πειτε καποια αλλη στιγμη που δεν θα ειναι περασμενη η ωρα και το μυαλο θα στροφαρει καλυτερα..........

Εαν τα βρειτε καλως....εαν παλι οχι αποφυγετε κοντινα ποσταρισματα και αναφορες ο ενας στον αλλο.......αν και απο οτι ειδα φανη η πασχαλια το εχει ληξει το θεμα και δεν ξαναποσταρε κατι για σενα

Μα κ εγω το σταματησα...μεχρι που ηρθε ο Μπλεοθονης να με βγαλει κ τρελο...

Βρε αγορι μου κανε κατι με το αβαταρ σου! Σε μπερδευω με τον Κοπριτη τωρα!:p :p :p :p :p

υπαρχουν και καποια ορια στο οφφτοπικ ομως ετσι δεν ειναι?

κοίτα αν ένας ανοίξει θέμα στο offtopic για αμάξια ας πούμε και ένας άλλος χρήστης postάρει εκεί για σκύλους τότε ναι θα καταφέρει να είναι :OT: στο :OT: αλλά στο θέμα "πείτε ότι θέλετε" δε μπορεί κανένας βγει :OT: παρά μόνο αν κάποιος κάνει παρατήρηση για :OT:

δε με καταλαβες, στο οφφτοπικ μπορεις να λες οτι θελεις σαφεστατα , αλλα οταν η προσεγγιση σου ειναι ακυρη και οφφτοπικ και προκαλεις τους αλλους τοτε νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει ετσι δεν ειναι?

το αβαταρ το καινουριο καθιερωθηκε και δεν φευγει με τιποτα.......ισως να αλλαξω καποιες λεπτομερειες..........χεχεχεχεχε

τεσπα........φανη ξεχνα οτι εγινε και μην ασχολεισαι με ολα.....αν πει και κανενας τιποτα παραπανω προσπερνα το και μην χαλιεσαι.......

να ξαναπω κατι που θα το λεω συνεχεια.....

εαν ειναι να νευριαζετε μεσα στον λαμπη μαλλον χασατε το νοημα που μπαινετε.......:T:

δε με καταλαβες, στο οφφτοπικ μπορεις να λες οτι θελεις σαφεστατα , αλλα οταν η προσεγγιση σου ειναι ακυρη και οφφτοπικ και προκαλεις τους αλλους τοτε νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει ετσι δεν ειναι?

ναι υπάρχει το η μαύρη τρύπα για αυτά τα posts, για πιο δραστικά μέτρα...δε ξέρω μου φαίνεται παρατραβηγμένο για ζήτημα offtopic σε οfftopic.

βρε πατριωτη (αστορλαβος) που πας και ξετρυπωνεις αυτα τα κελεπουρια τις φωτο , δςσε και σε μας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.