Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Tsunami

Χμμμ.Βάζει ιδέες...Έχει στο >Μέγκα το Τζουμάντζι σε παιδικό και χαζεύω...

Κάποια στηγμή πρέπει να βρω καμια τηλεώραση και να σταματήσω να χρησιμοποιώ το TV tuner για τις κονσόλες... μου έχουν βγεί τα μάτια!!!

+ δεν μπορώ να παρακολουθω παράληλα τα παιδικά...

@RootX πολύ αρχοντική η φραπεδιά!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FrOsT

@RootX πολύ αρχοντική η φραπεδιά!

H 1η που πίνω με την υσηχία μου εδώ και καιρό... έχω πείξει στο γραφείο, γι'αυτό και ψιλοχάθηκα....

Αρχική απάντηση από Tsunami

Παιδικά ruleee!!Και σήμερα είναι και Σάββατο....Σταρ.

Δουλέβω και θα χάσω το Yugi...

Για να είμαι ειλικρινής έχω μια λιγούρα τώρα...Θα πάω να φτιάξω κανα ντάκο να τσιμπήσω

Μου'χει κολλησει η συγκεκριμενη ατακα εδω και λιγο καιρο '' ω τι κοσμος μπαμπα'' .

Απο που ηταν ?

υ.γ. τελικα ειναι καλο να μαθαινεις - μεσω διαπληκτισμων - το τι ακριβως νομιζουν αυτοι που δεν σε πανε..

Οσοι ειστε μαζι και πισω απο τον ΦανηςΚ θενκς για το οτι γλυτωσα περαιτερω ενδοσκοπηση για το οτι ισως ειμαι οπως τα λετε μιας και αναφερθηκε το θεμα του γλυψιματος .

Για ονομα του Θεου ,σε τεχνολογικο φορουμ βρισκομαστε και μιλατε οτι γλυφω αντμινς και μοντς ?

Ελεος δλδ .

Αρχική απάντηση από paschalia

Zyx πρεπει να θυμασαι οτι οι σκοτσεζοι νικηθηκαν τελικα... , δεν διαλεξες καλο παραδειγμα...,επρεπε να διαλεξεις την ανεξαρτησια των Αμερικανων απο τους Αγγλους...

μπορει να νηκηθηκαν αλλα η σκοτζεζει ηταν μαχητες και ντομπροι:) ζητω η σκοτια:p :P :upside::hehe:

Αρχική απάντηση από zyx

μπορει να νηκηθηκαν αλλα η σκοτζεζει ηταν μαχητες και ντομπροι:) ζητω η σκοτια:p :P :upside::hehe:

Σωστός, Mel Gibson rulez :p:P

υ.γ. τελικα ειναι καλο να μαθαινεις - μεσω διαπληκτισμων - το τι ακριβως νομιζουν αυτοι που δεν σε πανε..

Οσοι ειστε μαζι και πισω απο τον ΦανηςΚ θενκς για το οτι γλυτωσα περαιτερω ενδοσκοπηση για το οτι ισως ειμαι οπως τα λετε μιας και αναφερθηκε το θεμα του γλυψιματος .

Για ονομα του Θεου ,σε τεχνολογικο φορουμ βρισκομαστε και μιλατε οτι γλυφω αντμινς και μοντς ?

Ελεος δλδ .

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :T:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Καλημερα σε ολους!!!!!Astrolabe και Netcrawler σε λιγο παω να παρω το μαγικο χαρτακι με τα 400 πιστωτικο...που θα ειστε για να ξερω που θα σας βρω????? :p:D

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Καλημερα σε ολους!!!!!Astrolabe και Netcrawler σε λιγο παω να παρω το μαγικο χαρτακι με τα 400 πιστωτικο...που θα ειστε για να ξερω που θα σας βρω????? :p:D

Γαμώτο δέν ξύπνησα........................:tomato::p

Ρε πιτσιρίκο, δεν την έβαλες στην ignore σου? Κάνε μας τη χάρη...

Αρχική απάντηση από astrolabos

εγώ δούλευα... :p

Αντωνη τελικα 425, κατι ηταν τα ...και περιμενε μηπως σε δω με τον Netcrawler κ τις μαυρες κουκουλες:p

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Ρε πιτσιρίκο, δεν την έβαλες στην ignore σου? Κάνε μας τη χάρη...

Μπλεοθονη ηταν ειρωνεια...για το οτι αν απαντουσα θα με εβαζε στην λιστα..

Μπλεοθονη ηταν ειρωνεια...για το οτι αν απαντουσα θα με εβαζε στην λιστα..

Βασικά, θα πρέπει να ειρωνεύεσαι σωστότερα, γιατί δεν πιστεύω ότι κατάλαβε κανείς ότι ήταν ειρωνεία... Τέλος πάντων, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άσχημη η συμπεριφορά σου? Σταμάτα το να τελειώνουμε... Φυσικά και δεν με έβαλε κανείς δικηγόρο, και φυσικά δεν μου αρέσει να ανακατεύονται και στις δικές μου "διαμάχες", αλλά δεν είναι και ευχάριστη η βλακεία αυτή.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Βασικά, θα πρέπει να ειρωνεύεσαι σωστότερα, γιατί δεν πιστεύω ότι κατάλαβε κανείς ότι ήταν ειρωνεία... Τέλος πάντων, δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άσχημη η συμπεριφορά σου? Σταμάτα το να τελειώνουμε... Φυσικά και δεν με έβαλε κανείς δικηγόρο, και φυσικά δεν μου αρέσει να ανακατεύονται και στις δικές μου "διαμάχες", αλλά δεν είναι και ευχάριστη η βλακεία αυτή.

Χαααα...μπηκε στη λιστα....

Μπλεοθονη εισαι λαθος φιλε...

Ξαναδιαβασε το 9 της Πασχαλιας, κ πες μου...απλα απειλες οτι θα με βαλει στη λιστα επειδη φοβοταν την απαντηση..ημαρτον...

Ειναι ασχημη η συμπεριφορα μου που βρε Μπλεοθονη?Στη Πασχαλια μονο?Εεεε μα το προκαλει με τα καρα ακυρα θεμετα...αφου υπαρχει το www.offtopic.gr...

Και ειδες πως ξεκινησε το θεμα? Επειδη ειπα πως ποσταρει για να ποσταρει...

Ειδες να το συνεχισα?Απλα απανταω για να απαντησω στα ερωτηματα σου...

Το να λεει καποιος κατι, κ ο αλλος να μην απανταει ή να του απαγορευουν να απανταει, για μενα ειναι λαθος...

Ξαναδιαβασε τα ποστ, κ πες μου σε πμ αν θες...:hi:

Βρε συς....!

Δες τε το (χαζο)χαρουμενα :p

Λες κ εχετε τα χωραφια να χωρισετε....:look:

Αρχική απάντηση από Samael

Βρε συς....!

Δες τε το (χαζο)χαρουμενα :p

Λες κ εχετε τα χωραφια να χωρισετε....:look:

:p :p :p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.