Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ενατο και τελευταιο επειδη σιχαινομαι να καθομαι να διαπληκτιζομαι με παιδια των μισων μου χρονων και γεν ικοτερα ..μην απαντησεις .

32 ετών είσαι Πασχαλιά; :p:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia [Χθες, στις 23:30]

Την πρωτη και την δευτερη φορα δεν εδωσα καν σημασια αλλα απο την τριτη και μετα κατανταει κουραστικο (πρωτον)

Δευτερον αν ησουν στα 50 θα ειχες πιο εμπειρια και ωριμοτητα λογω ηλικιας και μονο κατι που στα 16 ? δεν εχεις .

Τριτον σε ποιο τοπικ εχεις δει οτι γραφω για να γραψω εκτος των τοπικς του οφτοπικ φορουμ ?

Τεταρτον οταν χωρις λογο κι'αφορμη μου την λες μονο και μονο για να μου την πεις ,ειδικα απο την στιγμη που ουτε καλημερα δεν λεμε ..ε ναι αγορι μου .στο κατοπι με παιρνεις -πεστο οπως θες αλλα ετσι ειναι .

Πεμπτον επειδη εισαι μικρος δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα και καταστασεις οποτε το περι βουλωματος θεμα το προσπερνω .

Εκτον την ψυχραιμια μου να εισαι σιγουρος οτι αν την εχανα ευκολα θα γινοταν υπεραισθητο .

Εβδομον ο υπερενθουσιασμος σου φαινεται απο το γεγονος οτι απο την μια μου λες οτι δεν εισαι ο μονος που ενοχλειται και καπακι οτι μεχρι και μοντ ενοχλουνται .. (διακριτικοτητα πανω απο ολα πρεπει να μαθεις να εχεις )

Ογδοον το ποτε παει η αρκουδα για την αναγκη της η αν το γερακι κανει πιπι την ωρα που πεταει ουτε εμενα με ενδιαφερει και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ειναι κατι ασχετο με την ΓΕΝΙΚΗ θεματολογια του φορουμ και εχω πει απειρες φορες οτι ελαχιστα ποστς η τοπικς μου δεν ειναι συμβατα με την θεματολογια ειτε σου αρεσει ειτε οχι .

Ενατο και τελευταιο επειδη σιχαινομαι να καθομαι να διαπληκτιζομαι με παιδια των μισων μου χρονων και γεν ικοτερα ..μην απαντησεις .

Αν απαντησεις η την επομενη φορα που θα'χεις ορεξη να μου την πεις απλα θα φας ενα ωραιοτατο χωσιμο στην μπλακ λιστ και θα εισαι ο πρωτος δυστυχως .

υ.γ. Καλη επιτυχια Κρητικοπουλο

1. Εισαι πολυασχολη κ εσυ ε?????

2.Εσυ εχεις!!!!!

3.Παντου!!!!!

4.Ααααααααααααααχααααααααααααααα....ολοι ασχολουμαστε με σενα!!!!!

5.Εχω χρονο να σε ακουσω...στειλτο κ σε πμ...

6.Ποιο θα γινοταν υπερευαισθητο?????

7.Ξερεις ποσους μοντ εχει ο Λαμπης?????Θα μας πεις εσυ για διακριτικοτητα...αλλα σκουπισου λιγο απο το πολυ γλυψιμο με τους μοντ θα γλυστρας....

8.Τι το κουραζεις ρε κοπελια? Αφου δινεις ρεσιταλ στο www.offtopic.gr , θα βρεις κ εκει θυματα να τους ζαλισεις...

9.Το παιζεις κ υπερανω...με το ζορι απαντησα επειδη μου λεγαν να μην απαντησω...κλασικα MSN...αλλα επειδη εισαι κομπλεξαρα απανταω...

Φοβασαι για την απαντηση που θα ερθει για αυτο λες να μην απαντησω...

Θα σε κανω κ εγω Ignore...σιγουρα δεν θα ειμαι ο πρωτος!!!!!Πολυ σιγουρα ομως...

Α δεν με νοιαζει...εσυ θα χανεις την καλημερα μου:p

Αααα χανεις ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ πολυ ευκολα την ψυχραιμια σου...κοιταξε το θα σου μεινει κουσουρι!Εχεις και το κουσουρι στο ονομα aΚΥraccy...μη τα μπλεξεις ολα μαζι...

ΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ....ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΤ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΨΩ ΠΕΡΤΙΚΑΛΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΒ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ TROOPER...

Αι σιχτιρ πια...φιλακιααααααααααα:hi:

Ο Ολυμπιακός έχασε από την Εφές Πίλσεν 51 πόντους. Αυτό έγινε προχτές? Για όνομα! Στο ποδόσφαιρο στην πρώτη ******* κατηγορούν το Μπάγεβιτς! Χοντρή ******* δεν λέω, τεράστια! Η μεγαλύτερη! Αλλά μια ζωή ο καλύτερος προπονητής που είχαμε τα πληρώνει!!

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Ο Ολυμπιακός έχασε από την Εφές Πίλσεν 51 πόντους. Αυτό έγινε προχτές? Για όνομα! Στο ποδόσφαιρο στην πρώτη ******* κατηγορούν το Μπάγεβιτς! Χοντρή ******* δεν λέω, τεράστια! Η μεγαλύτερη! Αλλά μια ζωή ο καλύτερος προπονητής που είχαμε τα πληρώνει!!

Για τον μπαγεβιτς....σωστος...!

Για την εφες ...παλι σωστος....πικρα φιλε μπεοθονονη...ασε..ολο πικρες μας κερναει....:(

Και το μέλλον το βλέπω άσχημο φίλε μου. Θα καταντήσουμε σαν τον Παναθηναικό μου φαίνεται. Μπρρρρρρ.... Ο χειρότερος φόβος μου!

χαχα και το ειχα πει οτι θα ριξουν το φταιξιμο στο μπαγεβιτς σε αλλο φορουμ και λεγανε σιγα εμεις στο ολυμπιακο τα εχουμε ξεπερασει αυτα. Γεια σου ελληνικο ποδοσφαιρο με την ωριμοτητα και τη σοβαροτητα σου :D:kiss::hehe:

αν ημουνα απο την αθηνα αστρολαβε πανιωνιος θα ημουνα λογω μικρασιατικης καταγωγης αλλα ειμαι απο σαλονικη και δυστηχως ετυχε να μεγαλωσω :baby: με τον χατζηπαναγη και εγινα Ηρακλης:banging:

κ εγω πανιωναρα...!2λεπτα με τα ποδια μενω απο το γηπεδω...!χε!χε!

14 χρονια στον πανιωνιο κολυμπαω....!

να σας δωσω σελιδα με τις επιδωσεις μου η ειναι πολυ ψωνιστικο????:p

Αρχική απάντηση από ea6gka

μονοι μας ειμαστε βασιλη ε? οχι δεν ξερω καπου το βρηκα και τον κολησα

ναι μονοι μας....ερημια....κοιμουνται ολοι κ ονειρευονται τι θα ηθελαν να παρουν,.....ελαμ ντε ομως που κανενας δεν παιρνει αυτο που θελει...:devil:

καταλαβες για ποιον αι-βασιλη λεω???Γι'αυτον πανω πανω αριστερα..

Αρχική απάντηση από ea6gka

βαλε ΕΧΤΡΑ3 καναλι

τι εχει???Βαριεμαι να πηγαινω μεσα...θα τους ξυπνησω ολους κ θα αδειασω κ το ψυγειο αμα παω προς τα μεσα.....:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.