Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Για να ακούω κι άλλες προσφορές....

@Βασίλης: Εντάξει ο FX, βάλε και καμμιά MoBo παρέα, μη σε πιάνουν οι τσιγγουνιές τώρα...

@YDinopoulos: Στο ΧΧΧ με τις ξαδέρφες μου ρε? :rant:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Η εκφραση της γυναικας στην διαφημιση με το πουμαρο ,οταν παει να δει το δωματιο που εβαφε ο αντρας της (η ο εργατης γουατεβερ) ειναι ολα τα λεφτα .λολ

ποτε θα βγη επιτελους το καινουργι super pi που θα κοιταει τα patch.

μας κατεστρεψαν ενα bench

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:31]

ηρθε η μανα μου σπιτι και την βρηκα να ξεσκονιζει το cascade!! LOLLLL

καιρος να ετοιμασεις τα σεμεδακια και να νοικοκυρευτεις :p

Αρχική απάντηση από unseen

ηρθε η μανα μου σπιτι και την βρηκα να ξεσκονιζει το cascade!! LOLLLL

Σεμεδακι στην οθονη δεν εβαλε?(all time classic αυτο :hehe: )

Αρχική απάντηση από zyx

ποτε θα βγη επιτελους το καινουργι super pi που θα κοιταει τα patch.

μας κατεστρεψαν ενα bench

αυτό το bench βεβηλώθηκε από έναν αλλόπιστο, αλλά δε μασάμε θα δώσουμε ότι μάχη χρειαστεί ;)
Αρχική απάντηση από zyx

αυτες ειναι τιμες. εχω παθει πλακα http://www.newegg.com/app/manufact.asp?catalog=343&DEPA=1

αυτός είναι 940 αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα εσύ συγκεκριμένα να ξεφορτωθείς το ένα pin :p
Αρχική απάντηση από enduracell

αυτό το bench βεβηλώθηκε από έναν αλλόπιστο, αλλά δε μασάμε θα δώσουμε ότι μάχη χρειαστεί ;)

θανατος στους αλοπιστους. ξες πως τα βλεπω. οτι οι ιντελαδες ειναι η αγγλοι στην ταινια braveheart και εμεις οι amdαδες οι σκοτζεζοι

:p

εδιτ στανταρ δεν θα εχω προβλημα και σιγουρα θα πετιχο το pin που βλεπει το ecc:P

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:03]

Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο??

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.802221

To συγκεκριμένο όχι. Αλλά άλλης μάρκας που έχω δει σε video club της γειτονιάς μου έχει πολύ καλή ποιότητα αλλά όταν περνάει κάποιος κοντά από τον δέκτη χάνεται το σήμα και κάνει παράσιτα.

Zyx πρεπει να θυμασαι οτι οι σκοτσεζοι νικηθηκαν τελικα... , δεν διαλεξες καλο παραδειγμα...,επρεπε να διαλεξεις την ανεξαρτησια των Αμερικανων απο τους Αγγλους...

Διαφημιση στο ραδιο: Βατμαν computer.. το πιο δυνατο computer.. με 80 προγραμματα.. και για τις μικρες πριγκιπισσες princess computer... :p

ειναι ετοιμο overclockaρισμενο, με φουλ εξτρα, led απο δω απο κει..και φυσικα το σημα του μπατμαν χαραγμενο παντου.. ευχομαι τα καλυτερα στα παιδακια που θα παρουν στα χερια τους αυτο το αριστουργημα..:confused::D

ΦανηςΚ ας κρατησει ο καθενας προσωπικα σχολια για τους αλλους για τον εαυτο του .. ελεος πια αγορακι μου . Το αν ποσταρω για να ποσταρω η αν με παιρνεις στο κατοπιν σε καθε ποστ μου ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο και δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη αυτες τις μερες για να το βουλωνω στην διαθεση του καθενος να μου την πει ..για αυτο αμολυσου και ξεκολλα πια . Αν δεν τα καταφερνει ο ΦανηςΚ καθοτι μικρος και υπερενθουσιωδης καντε ενα κοπο οι υπολοιποι και καντε τον εσεις να ξεκολλησει

Επειδη ειναι κριμα να χαλασουμε το ωραιο θεμα του Κωστα...αμαρτια ειναι...

Πασχαλια...ειμαι σιγουρος πως την πρωτη φορα που ημουν αντιθετος σε κατι που ειπες βαζω στοιχημα οτι θα ειδες στο προφιλ μου ποσο ειμαι, απλα για να εχεις καβατζα το "σουτ εσυ μικρε..."...την εχεις αυτη τη τακτικη σε πμ.."εγω εχω + τοσα χρονια απο σενα, κ μη μου τη λες κλπ.."..

Αν ημουν δλδ 50 χρονων τι θα ελεγες?????

Ξερεις τι μου τη σπαει ρε Πασχαλια?????Πως σε πολλα θεματα, ωραια ή οχι, γραφεις "οτι να'ναι" απλα κ μονο για να ειναι αισθητη η παρουσια σου.."Ειμαι κ εγω εδω προσεξτε με!"...;)

Ποσταρεις για να ποσταρεις...

Σε παιρνω στο κατοπι σε καθε ποστ?Νομιζω ειναι η δευτερη φορα που σου λεω κατι αναλογο...

Σε κυνηγαω εεε????? :p:TD:

Ποιος σου ειπε να το βουλωσεις ρε Πασχαλια?????Οτι να'ναι ετσι...

Απλα σου ειπα οτι ποσταρεις για να ποσταρεις...δλδ τι θα μου ελεγες αν δεν το βουλωνες?????

Μαλλον χανεις ευκολα τη ψυχραιμια σου...να το κοιταξεις:p

"Αμολυσου κ ξεκολλα πια"...μπρρρρρρρρρρρρρρρ σαλαγατααααααααααα....

Ειμαι νινι ακομα...:p Εχω μερικη παραπανω δοση ενθουσιασμου απο σενα...

Το τελευταιο πες το λιγο με πιο εμμεσο τροπο γιατι δεν το καταλαβαμε:p

Πασχαλια μου ειμαι σιγουρος πως δεν ειμαι ο μονος που ενοχλειται απο τα ασκοπα κ ατοπα ποστ σου...

Επισης ακομα κ mod ενοχλειται(MSN συζητηση)...αλλα τι να κανουμε...

Αν δεν μαθουμε καθε ποτε παει για τη φυσιολογικη της αναγκη η αρκουδα, στο θεμα που λεμε πχ για MHz δεν θα μας παει καλα η μερα...

Οσο για το οτι χανεις τη ψυχραιμια σου ευκολα, κοιταξε το!!!!!

Παρακαλω καποιον mod ή admin να σβησει τα ακυρα μου ποστ απο το θεμα του Trooper με το πανεμορφο κουτι του:T:

Την πρωτη και την δευτερη φορα δεν εδωσα καν σημασια αλλα απο την τριτη και μετα κατανταει κουραστικο (πρωτον)

Δευτερον αν ησουν στα 50 θα ειχες πιο εμπειρια και ωριμοτητα λογω ηλικιας και μονο κατι που στα 16 ? δεν εχεις .

Τριτον σε ποιο τοπικ εχεις δει οτι γραφω για να γραψω εκτος των τοπικς του οφτοπικ φορουμ ?

Τεταρτον οταν χωρις λογο κι'αφορμη μου την λες μονο και μονο για να μου την πεις ,ειδικα απο την στιγμη που ουτε καλημερα δεν λεμε ..ε ναι αγορι μου .στο κατοπι με παιρνεις -πεστο οπως θες αλλα ετσι ειναι .

Πεμπτον επειδη εισαι μικρος δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα και καταστασεις οποτε το περι βουλωματος θεμα το προσπερνω .

Εκτον την ψυχραιμια μου να εισαι σιγουρος οτι αν την εχανα ευκολα θα γινοταν υπεραισθητο .

Εβδομον ο υπερενθουσιασμος σου φαινεται απο το γεγονος οτι απο την μια μου λες οτι δεν εισαι ο μονος που ενοχλειται και καπακι οτι μεχρι και μοντ ενοχλουνται .. (διακριτικοτητα πανω απο ολα πρεπει να μαθεις να εχεις )

Ογδοον το ποτε παει η αρκουδα για την αναγκη της η αν το γερακι κανει πιπι την ωρα που πεταει ουτε εμενα με ενδιαφερει και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ειναι κατι ασχετο με την ΓΕΝΙΚΗ θεματολογια του φορουμ και εχω πει απειρες φορες οτι ελαχιστα ποστς η τοπικς μου δεν ειναι συμβατα με την θεματολογια ειτε σου αρεσει ειτε οχι .

Ενατο και τελευταιο επειδη σιχαινομαι να καθομαι να διαπληκτιζομαι με παιδια των μισων μου χρονων και γεν ικοτερα ..μην απαντησεις .

Αν απαντησεις η την επομενη φορα που θα'χεις ορεξη να μου την πεις απλα θα φας ενα ωραιοτατο χωσιμο στην μπλακ λιστ και θα εισαι ο πρωτος δυστυχως .

υ.γ. Καλη επιτυχια Κρητικοπουλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.