Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Koιτα,κατι σε πλατη δε βρηκα αλλα ελπιζω αυτο να ειναι αρκετα σεμνο.

Navigate and travel.... ;)

Image62.jpg

Αρχική απάντηση από Samael

Koιτα,κατι σε πλατη δε βρηκα αλλα ελπιζω αυτο να ειναι αρκετα σεμνο.

Navigate and travel.... ;)

Image62.jpg

Χάλι μαύρο........... :whistling

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:11]

@greekfragma....

Ελπιζω να μην εισαι βαζελος κ να χλευαζεις ετσι....

γιατι ρε γιαννακη.........στο ιδιο καζανι δεν βραζουμε και μεις?????

για ντοματες ειναι ολοι τους.........:tomato:

πλακα σου κανω ρε μαν.........χαλλλαρωσε......στον μπλεοθονη να δεις τι του λεω στο μσν.....κουβεντα να γινεται και να χαβαλεδιαζουμε.........δεν εχω κακη προθεση.......με τετοιο πρωταθλημα να την βρασω την ευρωπη και την προκριση μετα τους 16.....λες και το αξιζουμε..........μεχρι εκει που παμε καλα ειναι.........:T:

Αρχική απάντηση από greekfragma

γιατι ρε γιαννακη.........στο ιδιο καζανι δεν βραζουμε και μεις?????

για ντοματες ειναι ολοι τους.........:tomato:

πλακα σου κανω ρε μαν.........χαλλλαρωσε......στον μπλεοθονη να δεις τι του λεω στο μσν.....κουβεντα να γινεται και να χαβαλεδιαζουμε.........δεν εχω κακη προθεση.......με τετοιο πρωταθλημα να την βρασω την ευρωπη και την προκριση μετα τους 16.....λες και το αξιζουμε..........μεχρι εκει που παμε καλα ειναι.........:T:

:T: :T:

Έτσι έτσι...Και πού ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να αξιωθούμε να δούμε τις ομάδες μας να μην είναι θύματα αλλά θύτες.Δεν λέω οτι μπορούν να γίνουν Ρεάλ,αλλά μια Μονακό ή μια Πόρτο μπορούν να την φτάσουν με σωστή δουλειά.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Έτσι έτσι...Και πού ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να αξιωθούμε να δούμε τις ομάδες μας να μην είναι θύματα αλλά θύτες.Δεν λέω οτι μπορούν να γίνουν Ρεάλ,αλλά μια Μονακό ή μια Πόρτο μπορούν να την φτάσουν με σωστή δουλειά.

"Σωστη δουλειά" όπως λένε οι Κανάκης - Καλυβάτσης "Καλά Παιδιά" ; :hehe:

Ξερω βρε οτι δεν εχεις κακη πρόθεση. Σιγα.....για ενα παραφουσκωμενο πετσι που το κλωτσανε 22 ανθρωποι, μιλαμε.

Απλα ειναι το τρελο σπασιμο. Να εχεις 10 βαθμους κ να μην περνας. Να εχεις εναν προπονητη που ειναι καλος στην Ελλαδα, αλλα εξω κοτα....Ειναι πολλα ρε γ@μωτη μου!

Και δεν πιστευω οτι αν φτιαξει το πρωταθλημα στην Ελλαδα, θα δουμε φως εξω.

το θεμα ειναι να περασεις η να παιξεις καλη μπαλα να περασεις και να το ευχαριστηθεις? κουτσα μιζερα στραβα και να περνας δε λεει ρε ντινοπουλε

ΥΓ: το χλευαζεις απο το ναυτικο σου εμεινε σαν εκφραση?:hehe:

Για μενα κ τα δυο ειναι εξίσου σημαντικα. Και να περασω αλλα και να δω κ ωραια μπαλιτσα.

(Δεινοπουλος παρακαλω, αλλα με το παλιο -D- που να το καταλαβει κανεις)

ΥΓ

Μπα. το χρησιμοποιω που κ που....

Αρχική απάντηση από jpavly

Ήθελα να δω το νέο avatar...

Edit: Ξαδέρφες μου είναι....:whistling

Φιλε μου....σου εχω εναν fx55 που σε περιμενει για δωρο...!Ποτε βγαινουμε ειπες με τα ξαδερφακια σου????

Αρχική απάντηση από jpavly

Ήθελα να δω το νέο avatar...

Edit: Ξαδέρφες μου είναι....:whistling

Βγαινουμε αυριο, φορας τα πιο κυριλε σου, ερχομαι σε παιρνω με μερτσέντα τρελη, τρωμε Κona Kai και μετα οπου θελουν τα κοριτσια....

(Σε κανα ΧΧΧ ισως?)

(Και μετα ξυπνησαμε)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

τρωμε Κona Kai

Που ειναι αυτο???(οδος ,αριθμος,νουμερο,τηλεφωνο,σαιτ,e-mail...:p)

Soβαρα τωρα.... που ειναι?Για κινεζικομου κανει....χε!χε!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:26]

Που ειναι αυτο???(οδος ,αριθμος,νουμερο,τηλεφωνο,σαιτ,e-mail...:p)

Soβαρα τωρα.... που ειναι?Για κινεζικομου κανει....χε!χε!

αστο καλυτερα γιατι ενα δειπνο για 4 με κρασι θα σου παει οσο ο FX σου...... ;)

Baσικα εχει λιγες info εκει που λεει ο Δινοπουλος...!Κριμα...

@κοπριτη...εχεις παει???

Εγω ελεγα να παω με κοπελα...αλλα μαλλον θα κοστισει οσο μισος fx....μαλλον για winchester παμε....:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.