YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2004 #1381 Δεκέμβριος 9, 2004 Γιατι αισχος κ ντροπή? Για μια πλατη μιλαμε βρε. Να πω οτι λεγαμε για τπτ αλλο πιο χυδαιο, ενταξει.....
Samael Δεκέμβριος 9, 2004 #1382 Δεκέμβριος 9, 2004 Koιτα,κατι σε πλατη δε βρηκα αλλα ελπιζω αυτο να ειναι αρκετα σεμνο. Navigate and travel....
dfragos Δεκέμβριος 9, 2004 #1383 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Koιτα,κατι σε πλατη δε βρηκα αλλα ελπιζω αυτο να ειναι αρκετα σεμνο. Navigate and travel.... Χάλι μαύρο........... :whistling
Tsunami Δεκέμβριος 9, 2004 #1384 Δεκέμβριος 9, 2004 Απορώ πως αντέχετε τέτοια θλιβερά θεάματααα... :happy: :rolleyes: :inlove:
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2004 #1385 Δεκέμβριος 9, 2004 @greekfragma.... Ελπιζω να μην εισαι βαζελος κ να χλευαζεις ετσι....
greekfragma Δεκέμβριος 9, 2004 #1386 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:11] @greekfragma.... Ελπιζω να μην εισαι βαζελος κ να χλευαζεις ετσι.... γιατι ρε γιαννακη.........στο ιδιο καζανι δεν βραζουμε και μεις????? για ντοματες ειναι ολοι τους......... πλακα σου κανω ρε μαν.........χαλλλαρωσε......στον μπλεοθονη να δεις τι του λεω στο μσν.....κουβεντα να γινεται και να χαβαλεδιαζουμε.........δεν εχω κακη προθεση.......με τετοιο πρωταθλημα να την βρασω την ευρωπη και την προκριση μετα τους 16.....λες και το αξιζουμε..........μεχρι εκει που παμε καλα ειναι.........
ea6gka Δεκέμβριος 9, 2004 #1387 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma γιατι ρε γιαννακη.........στο ιδιο καζανι δεν βραζουμε και μεις????? για ντοματες ειναι ολοι τους......... πλακα σου κανω ρε μαν.........χαλλλαρωσε......στον μπλεοθονη να δεις τι του λεω στο μσν.....κουβεντα να γινεται και να χαβαλεδιαζουμε.........δεν εχω κακη προθεση.......με τετοιο πρωταθλημα να την βρασω την ευρωπη και την προκριση μετα τους 16.....λες και το αξιζουμε..........μεχρι εκει που παμε καλα ειναι......... :T:
Tsunami Δεκέμβριος 9, 2004 #1388 Δεκέμβριος 9, 2004 Έτσι έτσι...Και πού ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να αξιωθούμε να δούμε τις ομάδες μας να μην είναι θύματα αλλά θύτες.Δεν λέω οτι μπορούν να γίνουν Ρεάλ,αλλά μια Μονακό ή μια Πόρτο μπορούν να την φτάσουν με σωστή δουλειά.
astrolabos Δεκέμβριος 9, 2004 #1389 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Έτσι έτσι...Και πού ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να αξιωθούμε να δούμε τις ομάδες μας να μην είναι θύματα αλλά θύτες.Δεν λέω οτι μπορούν να γίνουν Ρεάλ,αλλά μια Μονακό ή μια Πόρτο μπορούν να την φτάσουν με σωστή δουλειά. "Σωστη δουλειά" όπως λένε οι Κανάκης - Καλυβάτσης "Καλά Παιδιά" ;
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2004 #1390 Δεκέμβριος 9, 2004 Ξερω βρε οτι δεν εχεις κακη πρόθεση. Σιγα.....για ενα παραφουσκωμενο πετσι που το κλωτσανε 22 ανθρωποι, μιλαμε. Απλα ειναι το τρελο σπασιμο. Να εχεις 10 βαθμους κ να μην περνας. Να εχεις εναν προπονητη που ειναι καλος στην Ελλαδα, αλλα εξω κοτα....Ειναι πολλα ρε γ@μωτη μου! Και δεν πιστευω οτι αν φτιαξει το πρωταθλημα στην Ελλαδα, θα δουμε φως εξω.
ea6gka Δεκέμβριος 9, 2004 #1391 Δεκέμβριος 9, 2004 το θεμα ειναι να περασεις η να παιξεις καλη μπαλα να περασεις και να το ευχαριστηθεις? κουτσα μιζερα στραβα και να περνας δε λεει ρε ντινοπουλε ΥΓ: το χλευαζεις απο το ναυτικο σου εμεινε σαν εκφραση?
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2004 #1392 Δεκέμβριος 9, 2004 Για μενα κ τα δυο ειναι εξίσου σημαντικα. Και να περασω αλλα και να δω κ ωραια μπαλιτσα. (Δεινοπουλος παρακαλω, αλλα με το παλιο -D- που να το καταλαβει κανεις)ΥΓΜπα. το χρησιμοποιω που κ που....
Chosen Δεκέμβριος 9, 2004 #1393 Δεκέμβριος 9, 2004 Μακραν απο τα καλυτερα threads που εχω δει... Πρωταγωνιστει ο Μαριος (icy20) φυσικα...Και κορυφαια ατακα απο τον ιδιο:Eleos @ DM and SNP!!!!Ti allh p00ta tha kanete me to logariasmo mou pia?
jpavly Δεκέμβριος 9, 2004 #1394 Δεκέμβριος 9, 2004 Ήθελα να δω το νέο avatar...Edit: Ξαδέρφες μου είναι....:whistling
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 #1395 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly Ήθελα να δω το νέο avatar...Edit: Ξαδέρφες μου είναι....:whistling Φιλε μου....σου εχω εναν fx55 που σε περιμενει για δωρο...!Ποτε βγαινουμε ειπες με τα ξαδερφακια σου????
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2004 #1396 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly Ήθελα να δω το νέο avatar...Edit: Ξαδέρφες μου είναι....:whistling Βγαινουμε αυριο, φορας τα πιο κυριλε σου, ερχομαι σε παιρνω με μερτσέντα τρελη, τρωμε Κona Kai και μετα οπου θελουν τα κοριτσια.... (Σε κανα ΧΧΧ ισως?)(Και μετα ξυπνησαμε)
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 #1397 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos τρωμε Κona Kai Που ειναι αυτο???(οδος ,αριθμος,νουμερο,τηλεφωνο,σαιτ,e-mail...) Soβαρα τωρα.... που ειναι?Για κινεζικομου κανει....χε!χε!
Κοπρίτης Δεκέμβριος 9, 2004 #1398 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:26] Που ειναι αυτο???(οδος ,αριθμος,νουμερο,τηλεφωνο,σαιτ,e-mail...) Soβαρα τωρα.... που ειναι?Για κινεζικομου κανει....χε!χε! αστο καλυτερα γιατι ενα δειπνο για 4 με κρασι θα σου παει οσο ο FX σου......
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2004 #1399 Δεκέμβριος 9, 2004 Βασικα εχει Πολυνησιακή κουζινα που ειναι αρκετα διαφορετικη.Πληριοφοριες εδω
GoriLLakoS Δεκέμβριος 9, 2004 #1400 Δεκέμβριος 9, 2004 Baσικα εχει λιγες info εκει που λεει ο Δινοπουλος...!Κριμα... @κοπριτη...εχεις παει??? Εγω ελεγα να παω με κοπελα...αλλα μαλλον θα κοστισει οσο μισος fx....μαλλον για winchester παμε....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.