spc Δεκέμβριος 8, 2004 #1341 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Control + F5 Είδα το φως το αληθινό!Χρόνια Πολλά!Αυτό σημαίνει admin! ’ντε έμαθα και το refresh!Χωρίς πλάκα, είχα την εντύπωση ότι με τα κλίκ (πχ στα νέα θέματα κλπ) κάνει όλη τη σελίδα refresh αλλά μάλλον τελικά δεν ισχύει.....
Samael Δεκέμβριος 8, 2004 #1342 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από spc Είδα το φως το αληθινό! Χρόνια Πολλά! Αυτό σημαίνει admin! ’ντε έμαθα και το refresh! Χωρίς πλάκα, είχα την εντύπωση ότι με τα κλίκ (πχ στα νέα θέματα κλπ) κάνει όλη τη σελίδα refresh αλλά μάλλον τελικά δεν ισχύει..... Ετσι την ειχα πατησει κ γω με τα attachments ποιο παλια... Μηπως να με κανεις mod του λεω του Root?Εσυ γι'αυτο τις βλεπεις μια χαρα της φωτο,εισαι αξιοματουχος...! Ο Root ηταν ενα βημα λοιπον πριν το modερατιλικη μου για να δω κ γω τις αλλαγες που εκανα στα ποστ Αυτος τις εβλεπε μια χαρα,εγω οχι...Οποτε μου πε με σταθερη φωνη: "Πατα Ctrl+F5" και.....ΝΑΙ!!Επιτελους...!ΕΙΔΑ! Και ετσι τελικα η λυση βρεθηκε κ δεν εγινα mod
vdeseris Δεκέμβριος 8, 2004 #1343 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 17:01] Είναι ouf of specs Επίσης το χριστουγεννιάτικο avatar του Κοπρίτη είναι απίθανο Κορυφή!! :T: (BTW ποια είναι τα specs??)
R@tNET Δεκέμβριος 8, 2004 #1345 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:17] Alt+F4.......
Κοπρίτης Δεκέμβριος 8, 2004 #1346 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 17:01] Επίσης το χριστουγεννιάτικο avatar του Κοπρίτη είναι απίθανο σ'ευχαριστω Κωστη... μην ξεχνας οτι ακομα και οι κοπριτες εχουν δικαιωμα στο πανηγυρι που λεγεται Χριστουγεννα!!! (Ρε απαραδεκτοι, κλεψατε τον Αη-Βασιλη απο την Κοκα-Κολα μου και τον κοτσαρατε στον Λαμπη ?)
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2004 #1347 Δεκέμβριος 8, 2004 Mιας που λεμε οτι θελουμς (σε καποια πλαισια....) RIIIIIIIIIIIIIIIIBOOOOOOOOOO RIIIIIIIIIIIIIIIIBOOOOOOOOOO RIIIIIIIIIIIIIIIIBOOOOOOOOOO :D:D:D:D:D
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2004 #1348 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 22:37] Mιας που λεμε οτι θελουμς (σε καποια πλαισια....) RIIIIIIIIIIIIIIIIBOOOOOOOOOO RIIIIIIIIIIIIIIIIBOOOOOOOOOO RIIIIIIIIIIIIIIIIBOOOOOOOOOO :D:D:D:D:D ΠΑΛΙ ΤΣΟΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.......ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥΥΥΥΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥ :whistle2: :baby: :tw: :tw: :tw: :tw: :tw: :hehe: :tw: :tw: :wall: :baby: :baby: :baby: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
Samael Δεκέμβριος 8, 2004 #1349 Δεκέμβριος 8, 2004 Το 2ο ημιχρονο ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αισχρο για το Ολυμπιακο....Κριμα,καμια ομαδα μας δε περναει λοιπον....
blkik Δεκέμβριος 8, 2004 #1350 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 23:49] Το 2ο ημιχρονο ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αισχρο για το Ολυμπιακο.... Γιατί ρε μόνο 3 γκολ έφαγε :tomato:
Samael Δεκέμβριος 8, 2004 #1351 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από blkik Γιατί ρε μόνο 3 γκολ έφαγε :tomato: Ετσι οπως (τον) επαιζαν 13 επρεπε να φανε.... Εκνευριστηκα απιστευτα με το τροπο που παιζαν. (μαλλον τον παιζαν δλδ αλλα.....αντε)
DJD Δεκέμβριος 8, 2004 #1352 Δεκέμβριος 8, 2004 Με δημοκρατικές διαδικασίες ο επόμενος που θα αναφέρει για την ήττα του ολυμπιακού έχει κερασμένο ban (όχι οι admins δεν είναι βαμμένοι ) Κρίμα.. πολύ κρίμα.. αλλά το δεύτερο ημίχρονο όπως είπε και ο Samael ήταν τουλάχιστον αισχρό.. κρίμα
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2004 #1353 Δεκέμβριος 8, 2004 Ο ντινοπουλος που ειναι ρε παιδια????? δεν ποσταρει και ανησυχω μηπως επαθε κατι απο την τσοντα........... ειμαι πολυ κακος ωρες ωρες και γουσταρωωωωωωωωω:whistle2:
Snips Δεκέμβριος 8, 2004 #1354 Δεκέμβριος 8, 2004 παιδιά προσέξατε ότι ο KIRKLAND ήταν ΠΡΑΣΙΝΟΣ;;;;;;;; :p :p πάντως είναι να λυπάσαι τον rivaldo. Θα αναρωτιέται ο άνθρωπος "τι κάνω εγώ εδώ? θα με βοηθήσει κανείς τελικά σε αυτήν την ομάδα?" "Ρε ΖΙΟ αγόρι μου τι με έφερες εδώ? ΝΑ σε βλέπω να κανεις πιρουέτες;;;;;"
Κοπρίτης Δεκέμβριος 8, 2004 #1355 Δεκέμβριος 8, 2004 [βατραχι της λασπης]εγκω εμεινα πολυ ικανοποιηση απο το αποντοση του ομαδα σημερα.....παμε καλα...κρατησαμε ενα ολοκληρου ημικρονο...αμα συνεχισαμε ετσι σε 5 κρονια μπορει και καφατερουμε κερντισουμε κανεναν εκτος εδροςη βελτιωση σε σχεση με το παρελθον ειναι τεραστιος...[/βατραχι της λασπης]
netcrawler Δεκέμβριος 8, 2004 #1356 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εγκω εμεινα πολυ ικανοποιηση απο το αποντοση του ομαδα σημερα.....παμε καλα...κρατησαμε ενα ολοκληρο ημιχρονο...αμα συνεχισαμε ετσι σε 5 κρονια μπορει και να κερντισουμε κανεναν εκτος εδραη βελτιωση σε σχεση με το παρελθον ειναι σαφως... 20 Χρόνια εδώ και ελληνικά ακόμα να μάθει ο άχρηστος.......................
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2004 #1357 Δεκέμβριος 8, 2004 τι κριμα??, με τη λιβερπουλ παιζατε οχι τη παναχαικη. Πανε τα ονειρα, ονειρα θερινης και νυχτερινης νυκτος γιατι χανετε το δασος και χαζευετε το δεντρο . Για να εδραιωθει ο γαυρος θα πρεπει ΟΛΟ το πρωταθλημα να αναβαθμιστει και επειδη αυτο οσο ζουμε εμεις δεν θα γινει καλα θα κανετε να παψετε να ονειρευεστε.
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2004 #1358 Δεκέμβριος 8, 2004 Ο Δεινοπουλος εχει νευρα :rant:. Και παει για υπνο, γιατι αν συνεχισει δεν γλιτωνει το ban...:sorry: Καλο βραδυ !:baby:
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2004 #1359 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 00:23] Ο Δεινοπουλος εχει νευρα :rant:. Και παει για υπνο, γιατι αν συνεχισει δεν γλιτωνει το ban...:sorry: Καλο βραδυ !:baby: ονειρα γλυκα γιαννακι.............:devil: ηρεμα ε.............και ξερεις τι να κανεις αμα δεν σε παιρνει ο υπνος.......μετρα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ προβατακια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.