ea6gka Νοέμβριος 24, 2004 #1141 Νοέμβριος 24, 2004 δεν ειναι θεμα ανεσης, αλλα νομιζω οτι ολοι οι χρηστες θα πρεπει να χαιρουν ιδιας αντιμετωπισης. Αν οχι τοτε καλυτερα να το ξερουμε για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις, φιλικα
RootX Νοέμβριος 24, 2004 #1142 Νοέμβριος 24, 2004 Στο φιλικό πνέυμα που μας διακατέχει λοιπόν, βγήκε και το avatar του Samael.
spc Νοέμβριος 24, 2004 #1143 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Έλα, υπάρχουν και κάποια όρια.... σε λίγο δεν θα χρειάζονται τσοντοsites, θα αρκούν οι υπογραφές. Αρχική απάντηση από RootX Στο φιλικό πνέυμα που μας διακατέχει λοιπόν, βγήκε και το avatar του Samael. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα είναι λίγο λεπτό και η απόφαση ίσως λίγο οριακή. Απλώς θέλει λίγο προσοχή μην ξεφύγουμε στο θέμα του ''ελέγχου''- ''λογοκρισίας'' - σε εισαγωγικά πάντα για να μην παρεξηγούμαστε Αν και δεν διαφωνώ με την κίνηση, οφείλω να ομολογήσω ότι θα μου λείψει το ''πρόσωπο'' του Samael Από την άλλη πάλι θα βοηθήσει λίγο και στην συγκέντρωσή μας στη δουλεία PS Αλήθεια δεν θυμάμαι την υπογραφή του ea6gka - θυμάμαι όμως ότι δεν μου είχε κάνει καμμία ιδιαίτερα έντονη εντύπωση (ήταν κάτι περίεργο πάντως....)
ea6gka Νοέμβριος 24, 2004 #1144 Νοέμβριος 24, 2004 δεν θελω ομως να νομιζει ο σαμαελ ομως οτι φταιω εγω για την απομακρυνση του αβαταρ του. Ενα παραδειγμα εβαλα ουτε ζητησα την απομακρυνση του
spc Νοέμβριος 24, 2004 #1145 Νοέμβριος 24, 2004 Α, και μετα από μία σοβαρή (θέλω να πιστεύω) απάντηση, να μην ξεχνιόμαστε: ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ AVATAR TOY SAMAEL :p
spc Νοέμβριος 24, 2004 #1146 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν θελω ομως να νομιζει ο σαμαελ ομως οτι φταιω εγω για την απομακρυνση του αβαταρ του. Ενα παραδειγμα εβαλα ουτε ζητησα την απομακρυνση του Εσύ φταις! Κακέ άνθρωπε!
SLN Νοέμβριος 24, 2004 #1147 Νοέμβριος 24, 2004 To avatar επιβιωσε απο επιθεση hacker και "αποκαθηλωθηκε" αδοξα πιστευω...
RootX Νοέμβριος 24, 2004 #1148 Νοέμβριος 24, 2004 Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα... από την άλλη, οριακή ή μη η απόφαση, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.... από το "πρόσωπο" του Samael φτάσαμε ένα βήμα πριν την τσόντα....Έγινε και λόγος για άνιση αντιμετώπιση... αν οι διαφορές των 2 περιπτώσεων δεν είναι αντιληπτές, έχουμε πρόβλημα....
ea6gka Νοέμβριος 24, 2004 #1149 Νοέμβριος 24, 2004 ειναι ακρως υποκειμενικο αυτο που λες. Τουλαχιστον η εικονα που εβαλα δεν εδειχνε κατι γυμνο. Και τελος παντων το εβαλα με την διαθεση να κανω χιουμορ. Δηλαδη στο γυμναστηριο οταν ιδρουνα οι κοπελες και φαινονται σχεδον τα παντα , τι ειναι τσοντα??
RootX Νοέμβριος 24, 2004 #1150 Νοέμβριος 24, 2004 Θες απάντηση τώρα σε αυτό?? έλεος.....Και δεν είπα ότι το έβαλες με διάθεση να δημιουργήσεις πρόβλημα, αλλά με αυτή τη λογική σε λίγο θα παίζουν και live sex shows στις υπογραφές.
SLN Νοέμβριος 24, 2004 #1151 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:00] ειναι ακρως υποκειμενικο αυτο που λες. Τουλαχιστον η εικονα που εβαλα δεν εδειχνε κατι γυμνο. Και τελος παντων το εβαλα με την διαθεση να κανω χιουμορ. Δηλαδη στο γυμναστηριο οταν ιδρουνα οι κοπελες και φαινονται σχεδον τα παντα , τι ειναι τσοντα?? Σε ποιο γυμναστηριο πας??Εχω καιρο να πατησω σε αυτα τα "ιδρυματα". Να ξαναρχισω??
unseen Νοέμβριος 24, 2004 #1152 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 08:39] Στο φιλικό πνέυμα που μας διακατέχει λοιπόν, βγήκε και το avatar του Samael. ευτυχως.... δεν την παλευα αλλο....
ea6gka Νοέμβριος 24, 2004 #1153 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Θες απάντηση τώρα σε αυτό?? έλεος..... ενταξει ρε φανη αφου το θετεις ετσι παω πασο
spc Νοέμβριος 24, 2004 #1154 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα... από την άλλη, οριακή ή μη η απόφαση, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο.... από το "πρόσωπο" του Samael φτάσαμε ένα βήμα πριν την τσόντα.... Έγινε και λόγος για άνιση αντιμετώπιση... αν οι διαφορές των 2 περιπτώσεων δεν είναι αντιληπτές, έχουμε πρόβλημα.... Δεν διαφώνησα με την απόφαση, απλώς επισήμανα το ''λεπτό'' του θέματος. Θυμάμαι μάλιστα και άλλα post με πολύ ''βαρύτερο'' περιεχόμενο. Απλώς τώρα μου κινήθηκε η περιέργεια για την υπογραφή του ea6gka..... (για να μην παρεξηγούμαστε: όχι όσον αφορά το θέμα της άνισης μεταχείρησης, απλώς γιατί δεν το θυμάμαι και ήταν όντως περίεργο....) διόρθωση: έχω την εντύπωση ότι μιλάω για άλλη παλιότερη υπογραφή - μάλλον την άλλαξε και δεν πρόλαβα να την δω
Samael Νοέμβριος 24, 2004 #1155 Νοέμβριος 24, 2004 [Λουκα mode]Αισχος!Ντροπη!Ουυυουυυυουυυ 666 666 666[/Λουκα mode] Φιλε ea6gka τετοια προδωσια δε την περιμενα απο σενα,με εδωσες στεγνα... Πες του Φανη ποσο πολυ θες να μου επιστρεψει το αβαταρ κ μπορει να σε συγχωρεσω... Ο spc ειμαι σιγουρος οτι αρχισε ηδη να μαζευει υπογραφες για την επανοδο του "προσωπου" Οσο για σενα υπουλε κ υποχθονιε unseen,ειμαι πλεον σιγουρος....εσυ τα υποκινησες ολα αυτα,οντας unseen σε μια γωνια,για να απαλλαγεις απο το αριστουργιμα μου... Αλλα θα σε στρωσω εγω....θα εκτυπωσω μια γιγαντοαφισα κ θα την κολησω απεναντη απο το σπιτι σου,καθε προι αυτο θα βλεπεις! Και τελος θα ηθελα να δωροδοκισω τον φιλτατο RootX....λεγε!Ποσα τελαρα θες?? Θελω το αβαταρ μου πισωωωωω!
RootX Νοέμβριος 24, 2004 #1156 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από SamaelΚαι τελος θα ηθελα να δωροδοκισω τον φιλτατο RootX....λεγε!Ποσα τελαρα θες?? 2 και την γιγαντοαφίσα
Samael Νοέμβριος 24, 2004 #1157 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX 2 και την γιγαντοαφίσα Ναι....αλλα αμα μαζευτουν οι υπογραφες απο τον ειδικο απεσταλενο μου,μην ελπιζεις σε δωροδοκια!Θα εισαι αναγκασμενος να υποκυψεις....
Zarras Νοέμβριος 24, 2004 #1158 Νοέμβριος 24, 2004 ε ψιτ root, ζητα του και το βανακι τωρα που ειναι ζεστο ακομα το θεμα....
Borg Νοέμβριος 24, 2004 #1159 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:04] ευτυχως.... δεν την παλευα αλλο.... ’ξιος άξιος :clap:
Samael Νοέμβριος 24, 2004 #1160 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ε ψιτ root, ζητα του και το βανακι τωρα που ειναι ζεστο ακομα το θεμα.... Τhe what?? Αρχική απάντηση από Borg ’ξιος άξιος :clap: Eσυ με μας ή με τους αλλους εισαι ρε???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.