Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

Μπα σιγα τον ντορο...Αν θυμαμαι καλα βριστηκανε μονοι τους (δημοκρατικοι με τους ρεπουμπλικανους) τα πηρε ο chief και κλειδωσε τα θεματα. Τωρα εχει χαβαλε που ανοιξε ο charlie ενα θεμα που ρωταει ΕΜΑΣ τους ευρωπαιους για την αντιμετωπιση της τρομοκρατιας....

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43536

Τον επιασαν οι δημοκρατικες του ανησυχιες...

Απο την άλλη το θέμα για το στιλό που έβγαλε ο Kerry απο την τσέπη του ήταν πρώτο-πρώτο!!!

Αλλά ας μην ασχολούμαστε με αυτά ρε Σόλωνα και Μιχάλη...Δεν είναι σωστό. Τα παιδιά εκεί είναι ξηγημένα!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Shaman

Απο την άλλη το θέμα για το στιλό που έβγαλε ο Kerry απο την τσέπη του ήταν πρώτο-πρώτο!!!

Αλλά ας μην ασχολούμαστε με αυτά ρε Σόλωνα και Μιχάλη...Δεν είναι σωστό. Τα παιδιά εκεί είναι ξηγημένα!

Μη με μπριζωνεις για θα μπω με κανενα αλλο nick κ θα τα κανω πουτ@να παλι εκει μεσα! :shutup:

@vdeseris

ΟΧΙ τετοια ωρα ρε αδερφε...πειναει ο κοσμος!

Πανο πηγενε στο ξανθο το μωρο(ξερεις ποιο λεω εε!) κ παρε τπτ να φας ρε.Δωσε κ χαιρετησματα :p

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 02:07]

Πανο πηγενε στο ξανθο το μωρο(ξερεις ποιο λεω εε!) κ παρε τπτ να φας ρε.Δωσε κ χαιρετησματα :p

:rofl: :rofl:

Ειναι ωραιο να βλεπεις το ποσο πολυ σχολιαζεται η ''ακυροτητα'' ενος πραγματος απο καποιους οι οποιοι θα κατσουν να χαλασουν χρονο στο τι λες μονο για κατι τετοιες περιπτωσεις ...

δηλαδη θες να πεις πως σε χαροποιει να βλεπεις τους αλλους να ασχολουνται μαζι σου μονο οταν εισαι ακυρος-η??(πχ αυτο που κανω τωρα)

Ναι βρε συ , δεν βλεπεις το ποσο μες στην τρελλη χαρα ειναι το παραπανω ποστ μου ?

Και για να απαντησω στην ερωτηση σου ,αν βρισκω καποιον τελειως ακυρο.. απλα δεν ασχολουμαι μαζι του .. δεν καθομαι να ασχοληθω μερικως ... απλο δεν ειναι ?`

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 01:04]

Αρχισανε να πεφτουνε οι μασκες απο ορισμενους "και καλα" ban-αρισμενους τυπους.

Μαθημα προς τους υπολοιπους για το πως λειτουργει ο καπιταλισμος....

Παιρνεις εναν "οργισμενο νεανια", του πετας ενα "κοκκαλο" για δολωμα, και μετα παρατηρεις στην πραξη το ρητο "Γλυφω εκει που εφτυνα!!"

Δηλαδη εγω που... εγλυφα απο την αρχη γιατι δεν παιρνω τιποτα?!??!?!??!?!?!?!!?

αντε τωρα θα εχω μητρικη αντε να δουμε ποτε θα τελιωσουμε τα πηραματα με τα μοτερ.

Διαβάστε και το κουφό τώρα. Scanner HP έβγαζε corrupted όλες τις εικόνες που σκάναρε. Έφαγα τουλάχιστο 5 ώρες ψάχνοντας χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά έκανε conflict με το usb adsl modem που είχε ο τύπος. Με το που το ξεσύνδεσε έπαιξε μια χαρά. Ε ΠΟΤΕ!

Πω πω ειδα το σουβλάκι και έπηξα .... γμτ πρεπει να περιμένω την αλλη βδομάδα για να φάω...

(Σημειωση: Ειμαι στη Γαλλία για training)

Αρχική απάντηση από SLN

Αρχισανε να πεφτουνε οι μασκες απο ορισμενους "και καλα" ban-αρισμενους τυπους.

Μαθημα προς τους υπολοιπους για το πως λειτουργει ο καπιταλισμος....

Παιρνεις εναν "οργισμενο νεανια", του πετας ενα "κοκκαλο" για δολωμα, και μετα παρατηρεις στην πραξη το ρητο "Γλυφω εκει που εφτυνα!!"

Δηλαδη εγω που... εγλυφα απο την αρχη γιατι δεν παιρνω τιποτα?!??!?!??!?!?!?!!?

Μιλάς πολύ......

Κι εγώ δεν ξεχνάω.............

Όταν γίνω admin στη θέση του admin στο XS, θα τα πούμε...........................................................:whip: :whip: :whip:

Αρχική απάντηση από Shaman

Μιλάς πολύ......

Κι εγώ δεν ξεχνάω.............

Όταν γίνω admin στη θέση του admin στο XS, θα τα πούμε...........................................................:whip: :whip: :whip:

Εγω του το ξαναπα...αμα ανεβει το αυλακι θα "φαει" καλα..... :hehe: :devil: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.