Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

και όταν ανοίξει δεν μπορείς να μιλήσεις με κανέναν, gr.

Η λύση ήταν μία. Chat μέσω nicknames (copyrighted by ομάδα καμμένων). :hehe:

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

πω... πε8ανε ο ζουπερμαν?! μλκ. :(

[black humor]Eεε καλα,ο Superman ηταν...οχι ο Highlander....! :hehe: [/black humor]

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

βρε αντε ταϊσε τον γατο σου εκει περα.... :p:p:p:p

ο αλλος που ερχεται και χανεται ρε ? τι γινεται?! :...:

Ο γατος ταιζεται μονος του :p

Ο αλλος ειναι lost in space ενα πραμα....θα τον παρω κανα τηλ αυριο να δω αν ζει ή αν πεθανε....:upside:

O δημοφιλής ηθοποιός, τραγουδιστής και σόουμαν πέθανε αιφνιδιαστικά τα ξημερώματα, από ανακοπή καρδιάς

Περισσοτερες πληροφοριες εδω

Δεν είναι αιφνίδιος αλλά προδιαγεγραμμένος ο θάνατος όταν δεν αρκείσαι στην φυσική σου «ταχύτητα».

Ευτύχησε να πάει "χορτάτος", και χωρίς να συρθεί σε νοσοκομεία .

Οσο για αυτο ναι .

Αν και δεν μου αρεσε ποτε , ειχε πολυ ζωντανια μεσα του και το εδειχνε .

Να περασει εξισου καλα και εκει που πηγε (και φυσικα να μην τους αναστατωσει με ... αλλα κολπα .

Αρχική απάντηση από Tsunami

Μηπως η ευφράδιο του Μπούς και η ευστροφία του στα ντιμπέιτ δεν είναι δι9κό του εππίτευγμα???Για δείτε και εδώ...Ο καλωδιομένος πρόεδρος

Aμμ ετσι εξηγουνται ολα.....

Ααααρε ατιμη κοινωνια....τωρα που επρπε να ειμαι στο xtereme.org να τους την λεω στεγνα,με στηλανε για μπανια..... :rant:

Τι να τους πεις μωρε???

Ολα τα thread που μιλαγαμε εμεις, κλειδωθηκαν...

παραδοξως απο οτι ειχα δει δεν ανοιξαν κανενα θεμα με το συγκεκριμενο ζητημα....

Αρχική απάντηση από paschalia

Αν και δεν μου αρεσε ποτε , ειχε πολυ ζωντανια μεσα του και το εδειχνε .

Αν και δεν μου αρεσει να για νεκρους, αλλα με τοση κοκα, λογικο να εχει...σορυ ειχε τοση ζωντανια!

Εγώ έχω μπερδεμένα feelings τώρα...Χωρισα με την κοπέλα μου...Ξενέρωσα ελεηνά και τρισάθλια...Αλλά γενίκα έχω κάλη διάθεση...

Mηπως.....μηπως λεω.....το thread αυτο ειναι το ιδιο με το πειτε οτι θελετε αλλα με αλλο τιτλο???????Μηπως πρεπει να μεταφερθει εκει?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Αρχική απάντηση από SLN

Τι να τους πεις μωρε???

Ολα τα thread που μιλαγαμε εμεις, κλειδωθηκαν...

παραδοξως απο οτι ειχα δει δεν ανοιξαν κανενα θεμα με το συγκεκριμενο ζητημα....

Νο SHIT !!

Σοβαρα ρε?Εγινε ντορος δλδ εε :p

(ααα ρε Ελλαδαρα!!ΕΣΠHΡΕΣ παλι :hehe: )

Μπα σιγα τον ντορο...Αν θυμαμαι καλα βριστηκανε μονοι τους (δημοκρατικοι με τους ρεπουμπλικανους) τα πηρε ο chief και κλειδωσε τα θεματα. Τωρα εχει χαβαλε που ανοιξε ο charlie ενα θεμα που ρωταει ΕΜΑΣ τους ευρωπαιους για την αντιμετωπιση της τρομοκρατιας....

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43536

Τον επιασαν οι δημοκρατικες του ανησυχιες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.