Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Σκεφτομαι ποτε επιτελους θα αρχισει η επανασταση για να διεκδικησουν οι εργαζομενοι περισσοτερο χρονο για τους εαυτους τους και οχι για τα αφεντικα τους...

Με λιγα λογια... ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ... :confused: :X: Πολυ δουλεια εχει πεσει...

κουρέλι είμαι...

είμαι άυπνος απο την παρασκευή εξαιτίας λαν πάρτυ που έληξε τη δευτέρα το μεσημέρι.

rizoto να το πω.........γιαουρτλου να το πω.........τελος παντω αναμικτα ειναι τα συναισθηματα....

βρηκα να πουλησω την ASUS.........οριστικοποιειται η παραγγελια της DFI.......βρηκα και καλες μνημες σε καλη τιμη..........

παλι ξεσεταρισμα και ξανα σεταρισμα..........η βιβοντι δεν λεει να φερει δικτυο απο την γειτονια...ο οτε δεν εχει ελευθερες πορτες για pstn.........πεθυμησα κιολας την σαλονικα..........αυριο στις 9 εργαστηριο............

το κουτι για το νερο το διαλυσα ξανα γιατι δεν εγινε οπως το θελα..........

το ενερμαξ δεν μου δινει τις τασεις που θελω και αρχισε να ακουγεται και το ανεμιστηρι σαν να χτυπαει...........

ο κιμι χαραμιζεται με τον κωλοκινητηρα........

κατα τα αλλα καλα.....

Nευρα για τριτη μερα .. (για ρεκορ το παω)

οχι δεν φταιει οτι εχω λιωσει καναδυο κομματια του σφακιανακη

Είμαι χάλια, νιώθω χάλια και μου έρχεται να διαλύσω ότι βρίσκεται μπροστά μου.

Δεν μπορώ άλλη καγκουριά και μ#^@% στον κόσμο! Έλεος πια!

Όλοι για θύματα ψάχνουν. Η λύση είναι ξύλο... κάνεις και γυμναστική παράλληλα(ειδικά με όσους θέλω να πλακώσω).

Τελεια μπορω να πω οτι ειμαι αυτη την στιγμη.

Αν εξαιρεσουμε οτι με ποναει ο κ@λ@ς μου απο τις ενεσεις που ΄΄εφαγα΄΄ σημερα και απο τα βρισιδια που εριξα στο ΙΚΑ κατα τα αλλα ειμαι πολυ καλα.

Μιχαλάαακη,είσαι τρέλααααα...ειδικά αν δε σε σφάξουν οι κριτές πάλι....

Πάλι με Ιάπωνα ο πρώτος αγώνας....

Η τώρα η ποτέ...:worship:

Esthetic TBC

K-1 WORLD MAX 2004

Date : Oct 13, 2004

Place : Yoyogi Studium, Tokyo, JAP

post-402-1416071306,1498_thumb.jpg

Moλις τελειωσα αλλο ενα μαθημα φυσικης με σκατοκωλομηχανικεςταλαντωσεις/δυναμοκινητικεςσκατοδυναμεις.....!λοοοοοολ.......να στειλουμε τον μιχαλακη κ στην καθηγητρια μου????

Μπαααα,για τετοιου ειδους ενδωφορουμίστικα ζητηματα εχουμε το νονο εξαλλου..

Ασε που τα γουρουνια του εχουν να φανε καιρο,χαχαχαχαχα:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.