Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

msn suckzzzz λέμε.... δεν ανοίγει αλλά και όταν ανοίξει δεν μπορείς να μιλήσεις με κανέναν, gr.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia

Ε,νταξει βρε Ροοτ , εσυ ουτως η αλλως σπανια δεν το ανοιγεις ?

Σαφώς, αλλά τώρα που το χρειάζομαι αυτό δεν παίζει.... :)

Ούτε και μένα και νόμιζα οτι τα έχει παίξει το πισί μου!!Το προβλημα δλδ είναι γενικό...

xαλια η χαλια" οπως θελετε το παιρνετε

και η υγρασια με κανει και κολλαω

ΜΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ

Ζαλιζομαι κ ποναει το κεφάλι μου. Απο τις 10:00 η ωρα διαβαζω emails. Εχω φτασει στα 1683 και εχω αλλες 2 ωρες....

Α, και φυσικά......γυμναστηριο μετα ! :sick:

συγνωμη αλλα επειδη το εχω ξαναδιαβασι τη δουλεια κανεις?" η καλομοιρα σε προσελαβε και διαβαζεις τοσα?:p

Αρχική απάντηση από JiMk [02-10-2004 22:20]

Πάντα πίνω το ίδιο ποτό, με εξαίρεση τα ενδιάμεσα κερασμένα σφινάκια ;)

εκτος απο τεκιλες, γιατι εκει κανεις κατι παραξενες γκριματσες

Αρχική απάντηση από .38-.45

:upside::hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 18:30]

Turbάτος !:flower:

Eiιμαι ερςτευμενος με μια κοπελα που ειμαστε φιλοι απο 2 χρονων.....ααααααααααααααααααχχχ........what's next????κ ακουω κ Ματιαμπα_περασαν σχεδον 2 χρονια ,........ετσι για να καψουρευομαι.....

χαλια γιατι το Σαββατο ήπια 4 ποτήρια μαρτίνια , μισο μπουκάλι παλι μαρτινι και 2σφινακια , ακομα ζαλιζομαι :dots: :dots: :dots: :dots: :dots: :dots: :dots::TD: :TD: :TD: :TD: :TD: γύρισα και 6 η ωρα το πρωι και ευτχως δεν με πηρανε χαμπαρι!!!αλλιως τωρα το pc θα ειχε φυγει απο το παραθυρο , τωρα για να στανιαρω θελω ενα ωραιο κρασακι κοκκινο απο τον παππου!!!!!!:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.