Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia

Ροοτ αποφασισε .

Θα λετε οτι θελετε η οχι ?

Να ξερουμε οι χρηστες δλδ ...

Ομιλώ με την εκπρόσωπο ? :p

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:08]

σωστα... δεν αρμοζει σε ενα σκιππερ ο καπνος...

μουσακι, ναυτικο καπελακι, κοιλιτσα, και τσιμπουκακι....

-Cpt. DjD-

Επειδή άλλος είναι ο κουπαμάρος και άλλο το «κουτί» της Μάρως: Ο σκιπερ είναι αθλητής, χωρίς περιττό λίπος, και το τσιμπουκάκι είναι περιττό βάρος στο σύνηθες εξάρι + που έχει το αιγαίο.

Αυτός που περιγράφεις είναι συνταξιούχος βατσημάνης σε παροπλισμένο φορτηγό τού Περάματος.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 15:20]

Αυτός που περιγράφεις είναι συνταξιούχος βατσημάνης σε παροπλισμένο φορτηγό τού Περάματος.

Κραταω μια μικρη επιφυλαξη καθως εχω μια αγνωστη λεξη ("βατσημανης")

Κατα τα αλλα η περιγραφη που μολις εκανες μπορει να αποτελεσει καλλιστα ενα στοχο καρριερας οταν φτασω στα 60-κατι μου!!

Θα τρελλαθω στο ταβλι και στην ξαπλα...

Μικρη διευκρινηση : Θα εχω αδεια εξοδου απο το παροπλισμενο φορτηγο πλοιο του Περαματος ή θα ειμαι αναγκασμενος να μενω εκει περα 24/7 σαν κανενα reality??

Αρχική απάντηση από paschalia

Υπεθεσε οτι ειναι αττικη συνταξη Ροοτ .

Εγω μιλαω παντα μονο για εμενα !

Σιγα να μην είναι και σύνταξη του ΙΚΑ :p:hehe:

Εδώ βλέπετε τον DJD στο μάθημα του Σαββάτου.

Από άνεση καλά πάμε, ένα στίγμα βέβαια δεν μπορούμε να βγάλουμε.

post-135-1416071284,9784_thumb.jpg

Αυτή είναι κλασσική αμερικανόφατσα άχρηστου ψαρά που βγαίνει στο NBC με ένα ψεύτικο σαργό 5 κιλών για φωτογράφιση.

Χμμμ...

Μαλλον ειναι φωτομονταζ, γιατι το συγκεκριμενο μοντελο σκαφους που απεικονιζεται δεν ειχε βγει με... μπεζ μαξιλαρια στο καθισμα!!

Let me take you on a trip...

around the world 'n' back

and you wont have to move

just seat still - D.M.

sorry Dj με αναγκασανε... δε φταιω.... :p

τι γινεται,ολοι με τα αφεντικα τα εχουν σημερα?lol.....σκ@τα.. μια απ'τα ιδια κ γω.....

Αρχική απάντηση από SLN

Χμμμ...

Μαλλον ειναι φωτομονταζ, γιατι το συγκεκριμενο μοντελο σκαφους που απεικονιζεται δεν ειχε βγει με... μπεζ μαξιλαρια στο καθισμα!!

Ειναι modded by Hipro5 βρε :p:hehe:

MH προσπαθησεις να πεις μ@λ@κ@ κανενα γιατι θα σε περασουν για κκκκκεκε :p

Κ αλλη φορα να πινεις τεκιλα που δε κολαει :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 05:03]

MH προσπαθησεις να πεις μ@λ@κ@ κανενα γιατι θα σε περασουν για κκκκκεκε :p

Κ αλλη φορα να πινεις τεκιλα που δε κολαει :hehe:

:rofl:
Αρχική απάντηση από cherryman

Και ο Λαλάκης αυτός ποιος είναι Κώστα;

Παρατήρηση πρώτη: Στο αριστερό χέρι φοράει βέρα. Ως γνωστόν εγώ τέτοια πράγματα τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Μετά τα 30 αυτά

Παρατήρηση δεύτερη: Στο χρονικό διάστημα που έχω αρχίσει την ιστιοπλοία ΔΕΝ έχω μούσια.

Παρατήρηση τρίτη: Επειδή είναι επίσης γνωστόν ότι έχω βάλει τις βάσεις για να γίνω ένας φοβερός skipper (όχι ντομάτες παρακαλώ - μας έχει φάει η ακρίβεια) δε θα έβαζα ποτέ τα κυάλια κάτω από την πυξίδα γιατί δεν γνωρίζω από τι υλικό είναι φτιαγμένα και ίσως να μου χάλαγαν την πορεία.

Οκ τώρα μπορείτε να αρχίσετε τις ντομάτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.