RootX Οκτώβριος 5, 2004 #922 Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Ροοτ αποφασισε . Θα λετε οτι θελετε η οχι ? Να ξερουμε οι χρηστες δλδ ... Ομιλώ με την εκπρόσωπο ?
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 5, 2004 #923 Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:08] σωστα... δεν αρμοζει σε ενα σκιππερ ο καπνος...μουσακι, ναυτικο καπελακι, κοιλιτσα, και τσιμπουκακι....-Cpt. DjD- Επειδή άλλος είναι ο κουπαμάρος και άλλο το «κουτί» της Μάρως: Ο σκιπερ είναι αθλητής, χωρίς περιττό λίπος, και το τσιμπουκάκι είναι περιττό βάρος στο σύνηθες εξάρι + που έχει το αιγαίο.Αυτός που περιγράφεις είναι συνταξιούχος βατσημάνης σε παροπλισμένο φορτηγό τού Περάματος.
paschalia Οκτώβριος 5, 2004 #924 Οκτώβριος 5, 2004 Υπεθεσε οτι ειναι αττικη συνταξη Ροοτ .Εγω μιλαω παντα μονο για εμενα !
SLN Οκτώβριος 5, 2004 #925 Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 15:20] Αυτός που περιγράφεις είναι συνταξιούχος βατσημάνης σε παροπλισμένο φορτηγό τού Περάματος. Κραταω μια μικρη επιφυλαξη καθως εχω μια αγνωστη λεξη ("βατσημανης")Κατα τα αλλα η περιγραφη που μολις εκανες μπορει να αποτελεσει καλλιστα ενα στοχο καρριερας οταν φτασω στα 60-κατι μου!!Θα τρελλαθω στο ταβλι και στην ξαπλα... Μικρη διευκρινηση : Θα εχω αδεια εξοδου απο το παροπλισμενο φορτηγο πλοιο του Περαματος ή θα ειμαι αναγκασμενος να μενω εκει περα 24/7 σαν κανενα reality??
astrolabos Οκτώβριος 5, 2004 #926 Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Υπεθεσε οτι ειναι αττικη συνταξη Ροοτ . Εγω μιλαω παντα μονο για εμενα ! Σιγα να μην είναι και σύνταξη του ΙΚΑ
cherryman Οκτώβριος 5, 2004 #927 Οκτώβριος 5, 2004 Εδώ βλέπετε τον DJD στο μάθημα του Σαββάτου. Από άνεση καλά πάμε, ένα στίγμα βέβαια δεν μπορούμε να βγάλουμε.
DJD Οκτώβριος 5, 2004 #929 Οκτώβριος 5, 2004 Αυτή είναι κλασσική αμερικανόφατσα άχρηστου ψαρά που βγαίνει στο NBC με ένα ψεύτικο σαργό 5 κιλών για φωτογράφιση.
SLN Οκτώβριος 5, 2004 #931 Οκτώβριος 5, 2004 Χμμμ...Μαλλον ειναι φωτομονταζ, γιατι το συγκεκριμενο μοντελο σκαφους που απεικονιζεται δεν ειχε βγει με... μπεζ μαξιλαρια στο καθισμα!!
Zarras Οκτώβριος 5, 2004 #932 Οκτώβριος 5, 2004 Let me take you on a trip... around the world 'n' back and you wont have to move just seat still - D.M. sorry Dj με αναγκασανε... δε φταιω....
duende Οκτώβριος 5, 2004 #933 Οκτώβριος 5, 2004 τι γινεται,ολοι με τα αφεντικα τα εχουν σημερα?lol.....σκ@τα.. μια απ'τα ιδια κ γω.....
astrolabos Οκτώβριος 5, 2004 #934 Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Χμμμ... Μαλλον ειναι φωτομονταζ, γιατι το συγκεκριμενο μοντελο σκαφους που απεικονιζεται δεν ειχε βγει με... μπεζ μαξιλαρια στο καθισμα!! Ειναι modded by Hipro5 βρε
Samael Οκτώβριος 6, 2004 #935 Οκτώβριος 6, 2004 MH προσπαθησεις να πεις μ@λ@κ@ κανενα γιατι θα σε περασουν για κκκκκεκε Κ αλλη φορα να πινεις τεκιλα που δε κολαει
enduracell Οκτώβριος 6, 2004 #937 Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 05:03] MH προσπαθησεις να πεις μ@λ@κ@ κανενα γιατι θα σε περασουν για κκκκκεκε Κ αλλη φορα να πινεις τεκιλα που δε κολαει
DJD Οκτώβριος 6, 2004 #938 Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Και ο Λαλάκης αυτός ποιος είναι Κώστα; Παρατήρηση πρώτη: Στο αριστερό χέρι φοράει βέρα. Ως γνωστόν εγώ τέτοια πράγματα τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Μετά τα 30 αυτάΠαρατήρηση δεύτερη: Στο χρονικό διάστημα που έχω αρχίσει την ιστιοπλοία ΔΕΝ έχω μούσια.Παρατήρηση τρίτη: Επειδή είναι επίσης γνωστόν ότι έχω βάλει τις βάσεις για να γίνω ένας φοβερός skipper (όχι ντομάτες παρακαλώ - μας έχει φάει η ακρίβεια) δε θα έβαζα ποτέ τα κυάλια κάτω από την πυξίδα γιατί δεν γνωρίζω από τι υλικό είναι φτιαγμένα και ίσως να μου χάλαγαν την πορεία.Οκ τώρα μπορείτε να αρχίσετε τις ντομάτες.
cherryman Οκτώβριος 6, 2004 #939 Οκτώβριος 6, 2004 Από καουτσούκ είναι τα κυάλια, δεν επηρεάζουν την πυξίδα. Το ξέχασες;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.