Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

εγω χλρ αφου πηγα καλα στην εξεταστικη και περασα 8 απο τα 9 (πρωτοφανες φαινομενο),περιμενω ακομα τον φουρνο να πεσει.απο δευτερα μαθημα στο τει που πρεπει να παρακολουθω αμα θελω να τελειωσω με μια καθυστερηση ενος χρονου αλλα και τρεξιματα με το counterstrike και το σπονσορα.ΑΥΤΑ :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από BanOr

Έχω την εντύπωση ότι εγώ δεν έχω κάνει τέτοιο θέμα....

???????????????????λολ....μηπως παει για black ???μηπως???????............

Κούραση απ'τη δουλειά. αγωνία για το 7610 που μόλις παρήγγειλα και δεν το έπιασα ακόμα στα χέρια μου... Νύστα απ'τα ξενύχτια.:yawn:

Εμένα καλά ειναι χαιρομαι που αρχίζω την σχολή μου το μόνο που με απασχολεί ειναι το θέμα της μετακίνησης.... ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!!! Δεν ειναι δυνατών να τρωω 4 ωρες ετσι επειδή καπιοι π@@δες κανουν απεργια και κλέινουν δρόμοι και δεν περνάει λεωφορειο.... !!!!!!!!!!!!:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

κουρασμενος απο τη δουλεια και..τσαντισμενος με τον πΟΤΕ.ακομα χωρις τηλ..θελω να καθαρισω εναν ΟΤΕτζη....ετσι για χαβαλε..

Βαρεμαρα και αγιος ο θεος.....ασε που εχω να κανω ασκησεις προγραμματισμου(ψευδογλωσσα-αλγοριθμους)...καμια 10αρια και δεν εχω ορεξη:whistling :zzz:

Εχει κανεις αλλος απο εδω ορεξη να με βοηθησει;;;:devil: :help:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.