chroma Σεπτέμβριος 23, 2004 #801 Σεπτέμβριος 23, 2004 ownage.. και δεν είναι δικό μου, όποιος βρει σε ποιόν ανήκει κερδίζει μια κόπια service pack 2 ell
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2004 #802 Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 06:41] ownage.. και δεν είναι δικό μου, όποιος βρει σε ποιόν ανήκει κερδίζει μια κόπια service pack 2 ell AntonisK7 α λα Γαλλια......................δεν νομιζω να εχει καποιος αλλος εδω σο σπιτι του τετοια γραμμη..........αν το βρηκα ακουω προσφορες για την κοπια..........εμενα δεν μου χρειαζεται γιατι με βολεψαν τα αγγλικα παραθυρα.... :baby: :fist: χεχεχεχεχε
chroma Σεπτέμβριος 23, 2004 #804 Σεπτέμβριος 23, 2004 endu στείλε pm να παραλάβεις το δώρο σου.:happy2:
YDinopoulos Σεπτέμβριος 23, 2004 #805 Σεπτέμβριος 23, 2004 Aπο την παρασκευη γυριζω απο την δουλεια 21:00 με 23:00..Δεν αντεχω αλλο :cry:
enduracell Σεπτέμβριος 23, 2004 #806 Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από chroma endu στείλε pm να παραλάβεις το δώρο σου.:happy2: αμ πως πιο άλλο φρικιό θα είχε τέτοιο band... έχω ρέντα λέμε
dfragos Σεπτέμβριος 23, 2004 #808 Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell αμ πως πιο άλλο φρικιό θα είχε τέτοιο band... έχω ρέντα λέμε
paschalia Σεπτέμβριος 24, 2004 #809 Σεπτέμβριος 24, 2004 Ορκίστηκε να παντρευτεί 100 φορές Ένας 80χρονος Ινδός έχει ήδη παντρευτεί 90 φορές και συνεχίζει ακάθεκτος Ινδία Σε επαγγελματία γαμπρό έχει αναδειχθεί ο Ουνταγιάναθ Νταχίνα Ρέι, ένας 80χρονος Ινδός, οποίος έχει βάλει στόχο να παντρευτεί 100 φορές στη ζωή του. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει αισίως τις 90 συζύγους και σφοδρή επιθυμία του είναι να συνεχίσει ακάθεκτος. Θα δυσκολευτεί λέτε; Καθόλου, διότι σύμφωνα με την ινδική ημερήσια εφημερίδα Dharitri ο υπερ-ώριμος αυτός γαμπρός δέχεται βροχή προτάσεων. Αυτό που τον ανησυχεί είναι άλλο: πρόσφατα ανακάλυψε ότι είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους της επαρχίας Ορίσα, όπου ζει, ως γυναίκα και φοβάται μήπως αυτό του δημιουργήσει προβλήματα και χάσει πολύτιμο χρόνο μεταξύ γάμων. Ενα βήμα πριν το... στόχο Το γραφειοκρατικό μπέρδεμα, μέχρι στιγμής, του έχει στερήσει μόνο το δικαίωμα της ψήφου, η αγωνία του, όμως, είναι μήπως δεν διορθωθεί εγκαίρως και σταθεί εμπόδιο στο να ξαναπαντρευτεί σύντομα. Βλέπετε σε κάποιες ηλικίες ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος. Δεν χάνει την αισιοδοξία του, όμως. Και για τι να την χάσει, άλλωστε, αφού μόλις μαθεύτηκε ο ιδιόμορφος στόχος του, μετατράπηκε σε περιζήτητο γαμπρό. Πάντως, ο όρκος του κρύβει μια πονεμένη ιστορία. Ο ίδιος αφηγείται ότι τον έδωσε σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν τον πάντρεψαν για πρώτη φορά. Για λόγους που δεν θέλει να μοιραστεί μαζί μας, η νύφη τον εγκατέλειψε και τότε ορκίστηκε πως στη ζωή του θα παντρευόταν τουλάχιστον 100 φορές, απλά και μόνο για να αποδείξει ότι μπορούσε να βρει νύφη ανά πάσα στιγμή. Και ο κ. Ουνταγιάναθ, ο οποίος μεταξύ γαμήλιων τελετών κατάφερε να κάνει και 29 παιδιά, επιβεβαιώθηκε. Βρίσκεται ένα βήμα πριν το στόχο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νύφες από όλη την ινδική επικράτεια "κάνουν ουρά" για να γίνουν σύζυγοι του βοηθώντας τον να ολοκληρώσει την πολυπόθητη εκατοντάδα γάμων.
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 24, 2004 #810 Σεπτέμβριος 24, 2004 Εμενα μου την δινουν καποιοι μ...κες οι οι οπιοι κοιτανε πωσ να την πουν στον αλλο,για να φανουνα αυτοι πιο μουρατοι:rant:.Επισης μου την δινουν οι στημενες καταστασεις,π.χ.,γλειψιμο καθηγητων,πραγματα που κανεις για να διξεις οτι εισαι μαγκας και τετοια.Ακομα μου την δινει ο ρατσισμος,γιατι κανενας δεν βλεπει οτι ο αλλοσς ειναι ανθροπως,με αποτελεσμα να μην σεβονται ο ενας τον αλλον,με αποτελεσμα παλι να εχουμε αυτην τη γ...κοινωνια!Ακομα μου την δινει οτι ολοι σχεδον κοιτανε το συμφερον τους,και δεν κοιτανε την ουσια.Επισης ΣΙΧΕΝΟΜΑΙ αυτους οι οπιοι μπορουν να κατευθηνουν τουσ ανθρωπους,χωρις να το καταλαβαινουν(οι ανθρωποι).Α,εχω βαρεθει την κακομοιρια του κοσμου και το να σκεφτονται μονο την παρτυ τους.Η τηλεοραση ειναι για ΠΕΤΑΜΑ.Ολοι τωρα εχουν γινει κριτες και βγαζουν στον αερα τα δραματα του απλου κοσμακι απλα για να παρουν τηλεθεαση.Ακομα ΣΙΧΕΝΟΜΑΙ ολους αυτους τους ανθρωπους οι οπιοι πατανε πανω σε αλλους για να ανεβουν ψηλα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.Αλλο ενα που με ενοχλει ειναι οτι το κρατος μας κλεβει και οι πολιτες το ψηφηζουν και απο πανω.Ακομα ενα(αρχιζω να κουραζομαι αλλα δεν πειραζει..)ειναι ο πολεμος.Σκοτωνουν οπιον να ειναι απο εδω και απο εκει.Και τωρα ολοι κατακρινουν τους Ιρακινους που αποκεφαλιζουν τους ομηρους.ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΧΝΑΝΕ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΟΜΗΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.Μην μου πειτε οτι δεν τα εχετε ακουσει(?).Αλλα ετσι οπως τα λεει η τηλεοραση,η ετσι οπως τα παρουσιαζουν οι Αμερεικανοι πως να βγει η αληθεια???ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Επισης ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτους τους μπατσους οι οι οπιοι ηταν στην αντιπολεμικη πορεια και κανανε τους μαγκες μπροστα σε αυτους που πραγματικα ηταν μαγκες.Γιατι?Μηπως ο μπατσος θελει το πολεμο,η μηπως γουσταρει να ακουει ολα αυτα τα ΦΡΙΚΤΑ που γινονται στους πολεμους.ΟΧΙ δεν γουσταρει.Απλα το κρατος τους δινει τοσα λεφτα για τις πορειες που δεν μπορουν να αντισταθουν.Αμ εκει θα δεξεις κυριε μπατσε ποσο μαγκας ανθρωπος εισαι.Δεν θα το διξεις σε εμας αλλα σε εσενα.Υ.Γ:Ειναι μπατσοι οι οπιοι γουσταρουν να ακουν για τον πολεμο,γουσταρουν να βαζουν το συμφερον πανω απο τους ανθρωπους,και γουσταρουν να χτυπανε κοσμο.Αυτους γ..α τους.Οταν θα το καταλαβουν,θα ειναι αργα.Εγω πηρεα την αλλη περιπτωση..ΑΑΑΑΑΑΑλλο ενα ειναι αυτο το ΧΑΟΣ που επικρατει στην παιδια,και γενικα στα σχολεια.Εγω πηγαινα για τεχνικος δκτυων,οταν πηγα στο ΤΕΕ.Ε,πηγαινω ακομα.Στην δευτερα λυκειου ηταν να χωριστουμε σε προγραμματιστες και τεχνικοι δικτυων.Τωρα παω τριτη και και ειμαστε 25!! παιδια μεσα σε μια ταξη.Προγαμματιστες,τεχνικοι δικτυω,τεχνικοι υπολογιστων.Και ολα αυτα γιατι το υπουργιο "εβγαλε" το να χωριστουμε και να παει ο καθενας στον τομεα που τον ενδιαφερει,με αποτελεσμα να μην μαθαινουμε σχεδον τιποτα.Δεν θα ηταν καλυτερο ολοι να σεβομασταν τον συνανθρωπο μας?Οσο παμε(για ολους τους ανθρωπους το λεω,)παμε και χειροτερα.Επισης μου την δινει οταν ειμαι σε καποιο τρενο,λεωφορειο π.χ,και εχω την μασχαλη του αλλου μεσ'την μουρη μου να μου τραγουδαει...:rant:!Ε,κανε λιγο πιο εκει ρε ανθρωπε..!Εν αναγκη ,βαλε το μικροφωνο να κοιταει προς το παραθυρο..
Guest Σεπτέμβριος 24, 2004 #812 Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από manosone Εμενα μου την δινουν καποιοι μ...κες οι οι οπιοι κοιτανε πωσ να την πουν στον αλλο,για να φανουνα αυτοι πιο μουρατοι:rant:.Επισης μου την δινουν οι στημενες καταστασεις,π.χ.,γλειψιμο καθηγητων,πραγματα που κανεις για να διξεις οτι εισαι μαγκας και τετοια.Ακομα μου την δινει ο ρατσισμος,γιατι κανενας δεν βλεπει οτι ο αλλοσς ειναι ανθροπως,με αποτελεσμα να μην σεβονται ο ενας τον αλλον,με αποτελεσμα παλι να εχουμε αυτην τη γ...κοινωνια!Ακομα μου την δινει οτι ολοι σχεδον κοιτανε το συμφερον τους,και δεν κοιτανε την ουσια.Επισης ΣΙΧΕΝΟΜΑΙ αυτους οι οπιοι μπορουν να κατευθηνουν τουσ ανθρωπους,χωρις να το καταλαβαινουν(οι ανθρωποι).Α,εχω βαρεθει την κακομοιρια του κοσμου και το να σκεφτονται μονο την παρτυ τους.Η τηλεοραση ειναι για ΠΕΤΑΜΑ.Ολοι τωρα εχουν γινει κριτες και βγαζουν στον αερα τα δραματα του απλου κοσμακι απλα για να παρουν τηλεθεαση.Ακομα ΣΙΧΕΝΟΜΑΙ ολους αυτους τους ανθρωπους οι οπιοι πατανε πανω σε αλλους για να ανεβουν ψηλα.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.Αλλο ενα που με ενοχλει ειναι οτι το κρατος μας κλεβει και οι πολιτες το ψηφηζουν και απο πανω.Ακομα ενα(αρχιζω να κουραζομαι αλλα δεν πειραζει..)ειναι ο πολεμος.Σκοτωνουν οπιον να ειναι απο εδω και απο εκει.Και τωρα ολοι κατακρινουν τους Ιρακινους που αποκεφαλιζουν τους ομηρους.ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΧΝΑΝΕ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΟΜΗΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.Μην μου πειτε οτι δεν τα εχετε ακουσει(?).Αλλα ετσι οπως τα λεει η τηλεοραση,η ετσι οπως τα παρουσιαζουν οι Αμερεικανοι πως να βγει η αληθεια???ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Επισης ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτους τους μπατσους οι οι οπιοι ηταν στην αντιπολεμικη πορεια και κανανε τους μαγκες μπροστα σε αυτους που πραγματικα ηταν μαγκες.Γιατι?Μηπως ο μπατσος θελει το πολεμο,η μηπως γουσταρει να ακουει ολα αυτα τα ΦΡΙΚΤΑ που γινονται στους πολεμους.ΟΧΙ δεν γουσταρει.Απλα το κρατος τους δινει τοσα λεφτα για τις πορειες που δεν μπορουν να αντισταθουν.Αμ εκει θα δεξεις κυριε μπατσε ποσο μαγκας ανθρωπος εισαι.Δεν θα το διξεις σε εμας αλλα σε εσενα.Υ.Γ:Ειναι μπατσοι οι οπιοι γουσταρουν να ακουν για τον πολεμο,γουσταρουν να βαζουν το συμφερον πανω απο τους ανθρωπους,και γουσταρουν να χτυπανε κοσμο.Αυτους γ..α τους.Οταν θα το καταλαβουν,θα ειναι αργα.Εγω πηρεα την αλλη περιπτωση..ΑΑΑΑΑΑΑλλο ενα ειναι αυτο το ΧΑΟΣ που επικρατει στην παιδια,και γενικα στα σχολεια.Εγω πηγαινα για τεχνικος δκτυων,οταν πηγα στο ΤΕΕ.Ε,πηγαινω ακομα.Στην δευτερα λυκειου ηταν να χωριστουμε σε προγραμματιστες και τεχνικοι δικτυων.Τωρα παω τριτη και και ειμαστε 25!! παιδια μεσα σε μια ταξη.Προγαμματιστες,τεχνικοι δικτυω,τεχνικοι υπολογιστων.Και ολα αυτα γιατι το υπουργιο "εβγαλε" το να χωριστουμε και να παει ο καθενας στον τομεα που τον ενδιαφερει,με αποτελεσμα να μην μαθαινουμε σχεδον τιποτα.Δεν θα ηταν καλυτερο ολοι να σεβομασταν τον συνανθρωπο μας?Οσο παμε(για ολους τους ανθρωπους το λεω,)παμε και χειροτερα.Επισης μου την δινει οταν ειμαι σε καποιο τρενο,λεωφορειο π.χ,και εχω την μασχαλη του αλλου μεσ'την μουρη μου να μου τραγουδαει...:rant:!Ε,κανε λιγο πιο εκει ρε ανθρωπε..!Εν αναγκη ,βαλε το μικροφωνο να κοιταει προς το παραθυρο.. Να υποθέσω πως κατά τα άλλα είσαι ήρεμος άνθρωπος?
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 25, 2004 #813 Σεπτέμβριος 25, 2004 Ναι ρε.Αυτα ειναι που με ενοχλουν.Με ενοχλουν αλλα τα γραφω,και οπου μπορω να κανω κατι γι αυτα,το κανω.Απο ηρεμια αλλο τπτ....
naz Σεπτέμβριος 25, 2004 #814 Σεπτέμβριος 25, 2004 σε γενικες περιπτωσεις καλυτερα να κρατας το στομα σου κλειστο και να υποθετουν οι αλοι οτι εισαι βλαμενος,παρα να το ανοιγεις και να επικυρωνεις την υποθεση τους,πανυγηρικα θα ελεγα....παλια ατακα που ισχυει διαχρονικα.υγ δεν εχει σχεση με παραπανω ποστ απλα ''ειπα οτι ηθελα''
planetman Σεπτέμβριος 26, 2004 #815 Σεπτέμβριος 26, 2004 Μέχρι τώρα έχω διαβάσει τις 23 πρώτες σελίδες. Έχω σκοπό να διαβάσω και τις υπόλοιπες. Ήθελα όμως να πως κι εγώ τα δικά μου. Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που μου τη σπάνε κι εμένα, άλλα λίγο, άλλα πάρα πολύ: -μου τη σπάνε οι κοπελιές που τους νοιάζει πόσο καλά είναι βαμμένες και αν φοράνε καλά ρούχα, και τους αρέσεις μόνο αν είσαι αλητάμπουρας με μηχανάκι με εξάτμιση zembring και καπνίζεις 3 πακέτα την ημέρα και τα ακουμπάς αδρά όταν πάτε μαζί στην καφετέρια. -μου τη σπάει που η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει κάθε τέλος του μήνα ένα ηλίθιο ένθετο (ΒΗΜΑDDONA) και χρεώνει την εφημερίδα 1 παραπάνω. -μου τη σπάει η κωλοζέστη που διαρκεί 8 μήνες το χρόνο, ο νοτιάς που δε σ' αφήνει να βγεις έξω. -μου τη σπάει που οι εταιρίες ηλεκτρονικών παιχνιδιών βγάζουν παιχνίδια που θέλεις μηχάνημα μιας δεκαετίας μετά για να τα παίξεις σαν τον άνθρωπο. -μου τη σπάνε οι αδύναμοι αστράγαλοι και οι καρποί μου που δεν μ'αφήνουν να προχωρήσω σε δυσκολότερες ασκήσεις στην ενόργανη γυμναστική. -μου τη βιδώνουν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που βγαίνουν και οδηγούν στους δρόμους, οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες, αυτοί που σου παίρνουν τη θέση όταν είσαι στην ουρά ( τί είναι αυτοί; Μάγκες, που μιλάνε στα κινητά όταν οδηγούν. -επίσης μου τη βιδώνουν όλοι αυτοί οι νεαροί που βάζουν εξατμίσεις στα μηχανάκια τους που κάνουν θόρυβο μεγαλύτερο από τουρμπίνα αεροπλάνου. -μου τη σπάει που κάποιοι γιατροί άμα δεν τους δώσεις φακελάκι όσο ένας μισθός προτιμούν να σε αφήσουν να πεθάνεις μέσα στο νοσοκομείο (πρόσφατα η μάνα μου έκανε εγχείρηση αφαίρεση πέτρας στη χολή, ο πατέρας μου έδωσε φακελάκι 150 και ο γιατρός είπε ότι είναι λίγα, μετά του έδωσε 250 και το πήρε με κατεβασμένα τα μούτρα). -μου τη σπάνε αυτοί οι άχρηστοι καθηγητές σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης βαριούνται που ζουν, δεν ξέρουν αυτά που διδάσκουν και άμα τους πεις τίποτα την έβαψες. -μου τη σπάνε οι παπάδες που ζητιανεύουν δήθεν για τους φτωχούς αλλά έχουν 5 σπίτια ο καθένας και άλλα 5 αυτοκίνητα. Πού τα βρήκαν αυτοί τα λεφτά άραγε; -μου τη σπάει που έχω μυωπία 3.25 και 4.75. Γιατί πρέπει εγώ να φοράω γυαλιά; -μου τη σπάει που όποτε έχει αγώνα ποδοσφαίρου βγαίνει στους δρόμους ο κάθε ******* και καταστρέφει ό,τι βρει μπροστά του. -μου τη σπάνε οι άχρηστοι τεχνικοί στα καταστήματα πληροφορικής που σου λένε λένε χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους (CL2 ρώτησα είναι αυτή η μνήμη; Όχι λέει, CL1!!). -μου τη σπάνε αυτοί που κατασκευάζουν τους ιούς υπολογιστών που δεν με αφήνουν να σερφάρω απροβλημάτιστα στο διαδίκτυο χωρίς να φοβάμαι ότι αύριο θα χάσω τα αρχεία του σκληρού μου. -μου τη σπάνε οι κακοποιοί, οι ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, αυτοί που κάνουν πόλεμο, αυτοί που πετάνε σκουπίδια στους δρόμους χωρίς να τους νοιάζει τίποτα. -μου τη σπάνε οι καπνιστές που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις όταν σου φυσάν τον καπνό στη μούρη σου, δηλαδή όλοι. -μου τη σπάει που δεν μπορώ να κάνω ποδήλατο χωρίς να φοβάμαι τα αυτοκίνητα και τα γαμημένα τα μηχανάκια. -μου τη σπάει που αυτή η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι, ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει, κανείς δεν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, δεν είναι τίποτα οργανωμένο, δεν υπάρχουν υποδομές πανεπιστημίων, νοσοκομείων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ποδηλατοδρομίων. -μου τη σπάει που το 90% των πλούσιων πλούτισαν παράνομα, μου τη σπάει που οι πλούσιοι πλουτίζουν και οι φτωχοί φτωχαίνουν. -μου τη σπάει αυτή η αδικία που υπάρχει στη μισθοδοσία. (Γιατί οι εφοριακοί να παίρνουν 1800+ ενώ κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα στην καρέκλα και άλλοι που ξεκωλώνονται στη δουλειά παίρνουν το βασικό μισθό, 530). -μου τη σπάει που ένα μάτσο άχρηστοι μπαίνουν σε ένα ηλίθιο realitoπαίχνιδο για 2 μήνες στην τηλεόραση και μετά γίνονται θεοί (βλέπε Κώστας Κούντος). Βγήκε από το fame story και όρμηξαν πάνω του τα κοριτσάκια λες και είναι ο Σάκης, του έσκισαν τα ρούχα. Και να πω ότι είναι ωραίος; Ποιο ωραίος είμαι εγώ. -μου τη σπάνε οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν 300 μέρες το χρόνο καθημερινώς ριαλιτοπαίχνιδα στις 9:00 το βράδυ, χαραμίζουν την καλύτερη ώρα που είναι οι ταινίες κτλ. -μου τη σπάει η Intel που δουλεύει κόσμο και κοσμάκη τόσα χρόνια και κονομάει πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. (βλέπε pentium4 1.2GHz μέχρι 2.4GHz περίπου) -μου τη σπάει που στην Ελλάδα είμαστε τελευταίοι σε όλα τα καλά και πρώτοι σε όλα τα κακά. (άμα πεις σε ξένο ότι είσαι ακόμα με dial-up, θα γελάει 3 μέρες) Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά μπορώ να πω. :jump: :jump:
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 26, 2004 #816 Σεπτέμβριος 26, 2004 Αυτα γινονται και θα γινονται(μακαρι να αλλαζε ο κοσμος αλλα...).Το θεμα ειναι πως θα ξεφυγουμε εμεις.Ακομα μου την δινουν αυτοι που το πεζουν μαγκες και σε κοιτανε περιεργα οταν συνοδευεις μια κοπελα.Π.χ εχτες ειχα παει με την κοπελα μου να παρουμε να φαμε,και στον δρομο περναμε εξω απο ενα μαγαζι,σαν το PRIVILLAGE,αλλα λιγο πιο μικρο,και ηταν δυο τυπαδες στην πορτα(εξω)Ε,περναμε και την κοιταγαν σαν να ελεγαν(πωπω να σε γ....σα εσενα).Γυρναω και τους κοιταω(αυτα σε αποσταση ενος μετρου),και κοιταγανε λιγο αλλα μετα γυρισαν απο την αλλη.Δεν θα ξαναπερασουμε καμια μερα απο εκει.Ας ξανακοιταξουν..!Ετσι θα μπουν στο μαγαζι--->
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 26, 2004 #817 Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από planetman Μέχρι τώρα έχω διαβάσει τις 23 πρώτες σελίδες. Έχω σκοπό να διαβάσω και τις υπόλοιπες. Ήθελα όμως να πως κι εγώ τα δικά μου. Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που μου τη σπάνε κι εμένα, άλλα λίγο, άλλα πάρα πολύ: -μου τη σπάνε οι κοπελιές που τους νοιάζει πόσο καλά είναι βαμμένες και αν φοράνε καλά ρούχα, και τους αρέσεις μόνο αν είσαι αλητάμπουρας με μηχανάκι με εξάτμιση zembring και καπνίζεις 3 πακέτα την ημέρα και τα ακουμπάς αδρά όταν πάτε μαζί στην καφετέρια. -μου τη σπάει που η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει κάθε τέλος του μήνα ένα ηλίθιο ένθετο (ΒΗΜΑDDONA) και χρεώνει την εφημερίδα 1 παραπάνω. -μου τη σπάει η κωλοζέστη που διαρκεί 8 μήνες το χρόνο, ο νοτιάς που δε σ' αφήνει να βγεις έξω. -μου τη σπάει που οι εταιρίες ηλεκτρονικών παιχνιδιών βγάζουν παιχνίδια που θέλεις μηχάνημα μιας δεκαετίας μετά για να τα παίξεις σαν τον άνθρωπο. -μου τη σπάνε οι αδύναμοι αστράγαλοι και οι καρποί μου που δεν μ'αφήνουν να προχωρήσω σε δυσκολότερες ασκήσεις στην ενόργανη γυμναστική. -μου τη βιδώνουν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που βγαίνουν και οδηγούν στους δρόμους, οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες, αυτοί που σου παίρνουν τη θέση όταν είσαι στην ουρά ( τί είναι αυτοί; Μάγκες, που μιλάνε στα κινητά όταν οδηγούν. -επίσης μου τη βιδώνουν όλοι αυτοί οι νεαροί που βάζουν εξατμίσεις στα μηχανάκια τους που κάνουν θόρυβο μεγαλύτερο από τουρμπίνα αεροπλάνου. -μου τη σπάει που κάποιοι γιατροί άμα δεν τους δώσεις φακελάκι όσο ένας μισθός προτιμούν να σε αφήσουν να πεθάνεις μέσα στο νοσοκομείο (πρόσφατα η μάνα μου έκανε εγχείρηση αφαίρεση πέτρας στη χολή, ο πατέρας μου έδωσε φακελάκι 150 και ο γιατρός είπε ότι είναι λίγα, μετά του έδωσε 250 και το πήρε με κατεβασμένα τα μούτρα). -μου τη σπάνε αυτοί οι άχρηστοι καθηγητές σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης βαριούνται που ζουν, δεν ξέρουν αυτά που διδάσκουν και άμα τους πεις τίποτα την έβαψες. -μου τη σπάνε οι παπάδες που ζητιανεύουν δήθεν για τους φτωχούς αλλά έχουν 5 σπίτια ο καθένας και άλλα 5 αυτοκίνητα. Πού τα βρήκαν αυτοί τα λεφτά άραγε; -μου τη σπάει που έχω μυωπία 3.25 και 4.75. Γιατί πρέπει εγώ να φοράω γυαλιά; -μου τη σπάει που όποτε έχει αγώνα ποδοσφαίρου βγαίνει στους δρόμους ο κάθε ******* και καταστρέφει ό,τι βρει μπροστά του. -μου τη σπάνε οι άχρηστοι τεχνικοί στα καταστήματα πληροφορικής που σου λένε λένε χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους (CL2 ρώτησα είναι αυτή η μνήμη; Όχι λέει, CL1!!). -μου τη σπάνε αυτοί που κατασκευάζουν τους ιούς υπολογιστών που δεν με αφήνουν να σερφάρω απροβλημάτιστα στο διαδίκτυο χωρίς να φοβάμαι ότι αύριο θα χάσω τα αρχεία του σκληρού μου. -μου τη σπάνε οι κακοποιοί, οι ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, αυτοί που κάνουν πόλεμο, αυτοί που πετάνε σκουπίδια στους δρόμους χωρίς να τους νοιάζει τίποτα. -μου τη σπάνε οι καπνιστές που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις όταν σου φυσάν τον καπνό στη μούρη σου, δηλαδή όλοι. -μου τη σπάει που δεν μπορώ να κάνω ποδήλατο χωρίς να φοβάμαι τα αυτοκίνητα και τα γαμημένα τα μηχανάκια. -μου τη σπάει που αυτή η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι, ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει, κανείς δεν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, δεν είναι τίποτα οργανωμένο, δεν υπάρχουν υποδομές πανεπιστημίων, νοσοκομείων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ποδηλατοδρομίων. -μου τη σπάει που το 90% των πλούσιων πλούτισαν παράνομα, μου τη σπάει που οι πλούσιοι πλουτίζουν και οι φτωχοί φτωχαίνουν. -μου τη σπάει αυτή η αδικία που υπάρχει στη μισθοδοσία. (Γιατί οι εφοριακοί να παίρνουν 1800+ ενώ κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα στην καρέκλα και άλλοι που ξεκωλώνονται στη δουλειά παίρνουν το βασικό μισθό, 530). -μου τη σπάει που ένα μάτσο άχρηστοι μπαίνουν σε ένα ηλίθιο realitoπαίχνιδο για 2 μήνες στην τηλεόραση και μετά γίνονται θεοί (βλέπε Κώστας Κούντος). Βγήκε από το fame story και όρμηξαν πάνω του τα κοριτσάκια λες και είναι ο Σάκης, του έσκισαν τα ρούχα. Και να πω ότι είναι ωραίος; Ποιο ωραίος είμαι εγώ. -μου τη σπάνε οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν 300 μέρες το χρόνο καθημερινώς ριαλιτοπαίχνιδα στις 9:00 το βράδυ, χαραμίζουν την καλύτερη ώρα που είναι οι ταινίες κτλ. -μου τη σπάει η Intel που δουλεύει κόσμο και κοσμάκη τόσα χρόνια και κονομάει πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. (βλέπε pentium4 1.2GHz μέχρι 2.4GHz περίπου) -μου τη σπάει που στην Ελλάδα είμαστε τελευταίοι σε όλα τα καλά και πρώτοι σε όλα τα κακά. (άμα πεις σε ξένο ότι είσαι ακόμα με dial-up, θα γελάει 3 μέρες) Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά μπορώ να πω. :jump: :jump: ε ενταξει,δεν εμεινε κ τιποτα που σ'αρεσει........στην θεση σου θα αυτοκτονουσα.....
chroma Σεπτέμβριος 26, 2004 #818 Σεπτέμβριος 26, 2004 planetman έχω περισσότερη μυωπία σε κάθε μάτι από όσο έχεις στα δύο μαζί, cheer up
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2004 #819 Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από chroma planetman έχω περισσότερη μυωπία σε κάθε μάτι από όσο έχεις στα δύο μαζί, cheer up ΟMFG...Και εγω παραπονιεμαι για το 1,25 που εχω! Δεν ξαναμιλαω !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.