Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia

Mια ερωτηση .

Πριν παω για φτιαξιμο το πισι μου , καθε φορα που φορτωνε τον ακουγα που αγκομαχουσε.

Μετα το φτιαξιμο ,εξακολουθω να τον ακουω να αγκομαχαει σε καθε φορτωμα .

Τι μπορει να φταιει ?

μηπως θελει κανα παυσιπονο?:p:hehe::rofl: :whistle2:

Χαχα .

Ναι βρε, εχεις κανενα διαθεσιμο ?..γιατι εμενα μου τελειωσανε....

Ενιγουει ,μπορει κανεις να μου ελεγε τι μπορει να συμβαινει ?

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 13:48]

Eχμ.. εγω δεν καταλαβαινει .. τι θες να πεις..

Εγω φταιω ?!

...οχι, οι συγκυριες.... :rolleyes:

Εκτος απο τις συγκυριες και τρεχα γυρευε τι αλλο...

Μπορεις να μου ελεγες τι μπορει να φταιει και το κανει αυτο ?

Αν δεν μπορεις ,μπορει κανεις αλλος ?

Δεν ειναι ο φυσιολογικος ηχος που κανει οταν φορτωνει αλλα ειναι πολυ πιο εντονος .

μπορει να ειναι η μακα που θα εχει πιασει μεσα

μπορει να ειναι ο σκληρος δισκος των 2GB, που πλεον τα bytes γραφονται πανω στο σασι του....

μπορει να ειναι τα ανεμιστηρια.......

μπορει να ειναι τα νομιστερακια μεσα και να κανουν φασαρια.....

κατι απο τα 3 μου φανταζει.....

βασικα καταλαβαινω οτι το πισι αυτο ειναι πιο παλιο και απο το καλλιμαρμαρο...

ισως τελικα να πρεπει να του ριξεις φολα και να παρεις ενα καινουργιο

οχι οχι.. ετσι οπως θα το ταισεις με δισκετουλες και cdακια βαλε λιγη φολα επανω, κλεισε το tray, φυγε μακρια και μην κοιταξεις πισω.....:rip:

Νι, ειναι πιο παλιο και απο την ακροπολη....

Και υποθετωντας απο οτι λες.. γρηγορα (ειτε του δωσω ειτε οχι φολα).. θα τα τιναξει..

Θενκς παντως :)

Τσουναμι και εγω τι θα εχω μετα ?

Που θα ξεδινω..?!

υ.γ. Οταν δωσει ο Θεος και παρω καινουριο.. θα ακολουθησω την συμβουλη σου Ζαρρα :p:D :devil:

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:19]

οχι οχι.. ετσι οπως θα το ταισεις με δισκετουλες και cdακια βαλε λιγη φολα επανω, κλεισε το tray, φυγε μακρια και μην κοιταξεις πισω.....:rip:

Φόλα : 1ον Κομμάτι δέρματος που ράβετε σε φθαρμένο τμήμα του παπουτσιού (μπάλωμα)

2ον Κομμάτι τροφής με δηλητήριο για την θανάτωση ζώων

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:32]

Φόλα : 1ον Κομμάτι δέρματος που ράβετε σε φθαρμένο τμήμα του παπουτσιού (μπάλωμα)

2ον Κομμάτι τροφής με δηλητήριο για την θανάτωση ζώων

:toomuchne :toomuchne σωπα βρε και τα πισια τρωνε φολα.... εχω ριξει κατι φολες εγω μεσα στο πισακι μου....βλεπε Ιwill βλεπε maxtor120GB, κατι tv tuner... ολα σκετη φολα φιλτατε....ευτηχως το ζωακι μου ζει ακομα :toomuchne :toomuchne

Αρχική απάντηση από blade_pan

Tις τελευταιες μερες βλεπω καθε μερα ονειρα ασχετου περιεχομενου.....

Τι σημαινει αυτο?:)

Ότι οι σκέψεις σου έιναι ασχέτου περιεχομένου:p

Eβδομάδα εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της φετινής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο διοργανώνουν στην Αθήνα τα υπουργεία Μεταφορών και Παιδείας

Για τρίτη συνεχή χρονιά γιορτάζεται φέτος η ευρωπαϊκή εβδομάδα εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου με κορύφωση την Ευρωπαϊκή Μέρα "Στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητό μου" στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και το υπουργείο Παιδείας, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με δημιουργία γκράφιτι σε λεωφορεία από μαθητές σχολείων της Αθήνας.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Ζάππειο.

Διαγωνισμός και σεμινάριο Γκράφιτι

Η πρωτοβουλία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες να μειώσουν τη χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων, προτείνοντας εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης όπως η ευρεία χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Μαθητές από σχολεία της Αθήνας θα επιδοθούν σε διαγωνισμό «γκράφιτι» σε τρία λεωφορεία της; ΕΘΕΛ με θέμα : « Πιο γρήγορη και ασφαλής μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 'Ασε την πόλη να αναπνεύσει ».

Της εκδήλωσης θα προηγηθεί σεμινάριο «γκράφιτι» από τους καλλιτέχνες της ομάδας Carpe Diem, οι οποίοι και θα αναλάβουν να κάνουν «γκράφιτι» σε ένα ακόμη λεωφορείο.

Τα τέσσερα λεωφορεία με τα «γκράφιτι» θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας προβάλλοντας το μήνυμα υπέρ της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.