Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

@paschalia μισό λεπτό να καταπιώ τα σάλια γιατι με τι φωτό μπούκωσα......

ΗΜΜΥ(κουλας) είμαι

Ηλεκτρονικός

Μηχανικός &

Μηχανικός

Υπολογιστών

@greekfragma δεν ξέρεις λένε αν δεν την περάσεις(το ξένο είναι πιο γλυκο και άλλα λαικα...)

αλλα για τη σχολή σου έχω ακούσει τα 2 άκρα αντίθετα

αληθεύει πως τα υπολογιστικά μαθήματα που έχουν και labs οπότε μετράνε για 2! στο σύνολο

έχουν βιβλιο! σε μέγεθος φυλλαδίου???

το χω γι'αυτο στο λεω...

"διάβαζα" προπερσυ ένα καλόπαιδο απο τα μέρη σου κατι τετοια μαθήματα σε ενα απογευμα

ο τυπος τελειωσε όταν το κοντερ χαροπαλευε να (μη) δείξει 10! όπου μοναδα μέτρησης είναι τα ακαδημαικά ΕΤΗ doooioioing

κατα εκει πάμε και εμείς..... μου φαίνεται

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά ξέρεις κανείς πως λέγεται στα ελληνικά το Bubble wrap; Είναι αυτό το πράγμα που τυλίγουμε διάφορα πράγματα για να μη σπάσουν κι έχει φουσκάλες πάνω του, κι όταν το βρίσκουμε καθόμαστε σαν υπνωτισμένοι και τις σπάμε.

Σε αυτό αναφέρομαι:

post-23-1416071236,8853_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από JiMk

Πακετάρεις κάτι? :o

Όχι κάτι γράφω και δε ξέρω πως να το πω.

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 12:59]

Σορρυ κιολας , αλλα θα το γραψει ετσι ?

:boxed:

αφου ετσι λεγεται.....

φυσαλιδοτυλιχτρα

φουσκαλοπνιχτρα

τσακα τσακα

σκα-σκα

ζελατινα με ...ακμη

εεε διαλεξε

Το πρωτο μου φερνει στο μυαλο κατι που ελεγε ο Παπαδοπουλος : τσαπερδονο κατι.

Το δευτερο μου κανει κατι σε σκυλοπνιχτρα

Το τριτο το αφηνω ως εχει

Το τεταρτο μου θυμιζει το σκα σκα σκασουσου (πρεπει να το θυμασαι απο οταν ησουν μικρος)

Το πεμπτο ..χωρις λογια

Κατι αλλο ?

Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχουν οι εταιριες με τα Win2003, και το Call of Duty United Offensive δεν το αφηνουν να εγκατασταθει σε 2003 και πρεπει να καθομαι να κανω edit το . msi για να παιξει, μετα απο αυτο δουλευει μια χαρα ομως οποτε γιατι δεν το αφηνουν ετσι? :wall: :wall:

Mια ερωτηση .

Πριν παω για φτιαξιμο το πισι μου , καθε φορα που φορτωνε τον ακουγα που αγκομαχουσε.

Μετα το φτιαξιμο ,εξακολουθω να τον ακουω να αγκομαχαει σε καθε φορτωμα .

Τι μπορει να φταιει ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.