Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ο καλος ο φιλος στην ανγκη φαινεται....εεεεε?:devil: :whistling

Eεε να μη το βοηθησω το παιδι?κριμα δεν ειναι?? :p

ΥΓ

Τελικα την εκανε την παπαρια κ πηγε να της χωθει?? :...:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εγω παλι το βλεπω ******* να μπουκαρει με αλλες διαθεσεις? τι θα πει δηλαδη με αλλες διαθεσεις. Αν η γυναικα ηθελε, γουσταρει να εχει "τις αλλες διαθεσεις" θα το ειχε κανει ΕΔΩ και ωρα, απο την στιγμη που μιλησε. Αλλα με την σταση της μαλλον δεν γουσταρει ...αλλες διαθεσεις....

Τεσπα ισως μια κινηση να της αλλαξει τα μυαλα....

Ιδωμεν αυριο.....

αν θα πιει τον καφε της χαρας(clopyright ΑΝΤ1) ή τον καφε της παρηγοριας.

εγω παλι σημερα εκανα ******* και γυρισα σπιτι καρφωμενος...και οπως παντα εχωσα μπουκετο στο microsoft keyboard...αντεχει ομως....καλη κατασκευη(λολ)

Χανω ευκαιριες γαμω και ειναι καλη γκομενα...:whip:

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

...και οπως παντα εχωσα μπουκετο στο microsoft keyboard...αντεχει ομως....καλη κατασκευη

Το συγκεκριμενο keyboard το βαρεσα απο τα νευρα μου τοσο δυνατα στον τοιχο που μετα για να βαλω τα πληκτρα στην θεση τους ανοιξα το screen keyboard των XP γιατι εφυγαν τοσα πολλα που δεν θυμομουν την σειρα. Το ειχα 3 χρονια και ακομα το εχει ο ξαδερφος μου και δουλευει μια χαρα.

Ακουγεται λιγο παραπανω....

βασικα εχω το internet Kb εγω...οτι και να γινει(πχ χανω σε κανα game) χωνω....

αλλα σημερα το παρακανα...το βαρεσα τοσο δυνατα που γλυστρισε το χερι μου και πηρε και το γραφειο(ακομα ποναω)...μου βγηκε αποτομα η τσατιλα..... γαμω...γαμω...ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και σκατα...ακομα καρφωμενος ειμαι...ολο μαλακιες κανω με αυτην την κοπελα γαμω...

αα εχω και τα ποδαρακια ανοιχτα και δεν μασαει...αξιζε τα 10 ευρω που ειχα δωσει..

Αρχική απάντηση από jax7480

Το συγκεκριμενο keyboard το βαρεσα απο τα νευρα μου τοσο δυνατα στον τοιχο που μετα για να βαλω τα πληκτρα στην θεση τους ανοιξα το screen keyboard των XP γιατι εφυγαν τοσα πολλα που δεν θυμομουν την σειρα. Το ειχα 3 χρονια και ακομα το εχει ο ξαδερφος μου και δουλευει μια χαρα.

Δεν μπορούσες να το πετάξεις ανάποδα? :p

Αρχική απάντηση από jax7480

Και το καλώδιο τι απέγινε;

Αρχική απάντηση από Hero

Δεν μπορούσες να το πετάξεις ανάποδα? :p

Μάλλον έφερε βόλτες στον αέρα και προσγειώθηκε ανώμαλα στον τοίχο.

Αχρηστη πληροφορια???

To μεσαιο ονομα του Joule(φυσικος με μεγαλη προσφορα στην θερμοδυναμικη!) ειναι PRESCOTT!!!! James Prescott Joule!!!

Mαλλον βρηκαμε τον νονο του καμαριου της INTEL!

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 23:53]

Πλάκα πλάκα εξαφανίστηκε αυτός....

ΤΕΛΟΣ!!!Ειχα μεινει εκει που θα μπουκαρε στο δωματιο και οτι γινει!!!

Λες να επαθε κατι??:whistling :D

Αρχική απάντηση από enduracell

καλά βραδιάτικα θα σου έρθει η μητρική?????

ετσι γινοντε τα κονε γιαννη. και μετα λεμε για μαφια:) :whistling

Μου ηρθε πριν κανα μισαωρο κ τωρα το στηνω ολο το μηχανημα...μια απορια...το λιαν λι το κουτι εχει κατι καλλωδιακια με μονη υποδοχη για πιν που λενε data 1,data 2,ground,vcc....τι ειναι αυτα????:o

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Μου ηρθε πριν κανα μισαωρο κ τωρα το στηνω ολο το μηχανημα...μια απορια...το λιαν λι το κουτι εχει κατι καλλωδιακια με μονη υποδοχη για πιν που λενε data 1,data 2,ground,vcc....τι ειναι αυτα????:o

Μαλλον για usb ή firewire.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 00:19]

τα usb ειναι οντως billy...

βρες τη θεση τους και πιαστα με λιγη μαυρη μονωτικη σε πακετακι, να μη χρειαζεται να τα ψαχνεις καθε φορα γιατι ειναι παιδεμα....

αντε και καλως τα δεχτηκες....

προβλεπεται μκρια νυχτα αποψε!!!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.