Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

με τρελενη οταν με ρωτανε αν μπορουν να βαλουν 32bit λειτουργικο στον Α64

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:30]

αχαχαχαχαχαχ.........κορυφαιοοοοοοοοοοοοοοοο

εγω παλι θα ξαναποσταρω κακιες και θα ξαναξεσπασω στο συγκεκριμενο οφ τοπικ θρεντ.

γμω τις καλοκαιρινες αδειες με τις οποιες υπολειτουργει(οχι οτι πριν λειτουργουσε κανονικα) το ολο συστημα των δημοσιων υπηρεσιων.........πηγα σημερα να πληρωσω τον πΟΤΕ λογω του οτι χαθηκε ο λογαριασμος μου στο ταχυδρομειο......χαθηκε αρα μου το κοψανε καθως ελειπα και ουτε πηρα πρεφα.πληρωσα και αλλα 10 ευρω επανασυνδεση που κανονικα επρεπε να τα πληρωνει ο ΕΛΤΑ.

και δεν ημουνα ο μονος.......στην πατησιων ειχε ατελειωτη ουρα απο τοσα ατομα που το χανε κοψει......ακομα και η υπαλληλος μου πε.......:<και σας κομμενο?>:

α και να μην ξεχασω..............................................

διαλογος εχθες το βραδυ με βουδα:

(μεσω κινητων τηλεφωνων)

Βουδ:παρακαλω?

Φραγμας:ελα κωστα.....ειμαι σπιτι....εσυ?

Βουδας:και γω.........

Φραγμας:παρε με σπιτι.......

Βουδας:χμμμ.......δεν παιζει....μου το κοψανε.........χθες....

Φραγμας:......................................................................................... ..........και μενα......Γ@μ@ τα.....

μου τι σπάει όταν κάποιος αγοράζει πράγματα για το pc του τα οποια δεν θα του χρειαστούν πουθενά, ένας φίλος μου αγόρασε μια max3 και αυτά που προσφέρει δεν τα αξιοποιεί κι έτσι έχει ένα γαμάτο mobo το οποίο δεν το λειτουργεί "σωστά"

Αρχική απάντηση από zyx

εμένα με τρελαίνει όταν με ρωτάνε πόσο SuperPi θα έχουν άν πάρουν ένα Titanium 2...
Αρχική απάντηση από enduracell

εμένα με τρελαίνει όταν με ρωτάνε πόσο SuperPi θα έχουν άν πάρουν ένα Titanium 2...

...κι ακόμα περισσότερο, όταν ρωτάς: "Τι άλλο θες να κάνεις με το PC εκτός απο το να τρέχεις SuperPi?" και δεν παίρνεις καμμία απάντηση.....

Αλλά εδώ που τα λέμε..’λλη φάση το SuperPi...Mπορώ να το χαζεύω για ώρες............

:confused:

... ειδικά αν κάνει export raw data στην οθόνη είναι εξίσου απολαυστικό με ταινία στο σινεμά.

επεισεις με τρελενη οταν με λενε τη να τον κανουν τον 64bito επεξεργαστη

Αρχική απάντηση από zyx

επεισεις με τρελενη οταν με λενε τη να τον κανουν τον 64bito επεξεργαστη

Να τον χωρίσουν στη μέση για να έχουν δυο 32bitous επεξεργαστές.

Λυπαμαι πολυ που κανενας υπεθυνος απο τα ΜΜΕ δεν ασχολειται με θεματα οπως αυτο

αλλα αντι αυτου καθεται και ασχολειται με το γιατι γλυστρισε ο Σακης στο Οακα

και για το εαν οι Αλβανοι κατα τον Ψωμιαδη ,ειναι ή οχι οι καλυτεροι "φιλοι" του ανθρωπου.....

τουμπεκι ολοι τους....

:wall:

γυναικες............................................................συγκεκριμενα η Ηρω.

με κατεστρεψε περυσι τον γεναρη και δεν περασα ουτε ενα μαθημα...........μετα απο 8μηνες κανονικου κλασιματος μου εστειλε μηνυμα οτι ερχεται αθηνα.................αυτη τη στιγμη κοιμαται στο κρεβατι μου.........ηρθε 3 ωρες πριν.της κατεθεσα την ψυχη μου.ειπε οτι με βλεπει μονο σαν φιλο.......και θα φυγει για πατρα στις 7 το πρωι

να κανω ενα χαρακιρι??????

Υ.Γ.το αυριανο μαθημα που εδινα @@ θα το περασω.

Ρε Γιωργακη......μπας κ ειναι βαλτη να σε καταστρεψη αυτη?Ολο στις εξεταστικες σε θυμαται.... :p

δεν ξερω ρε μιχαλιο..................................αλλα εχω ξενερωσει πολυ.......μετα απο τετοιο πακετο ουτε που στεναχωριεμαι για δαυτην...απλα γιατι να συνεχιζει να με βασανιζει και να με βαζει στο τρυπακι............(δεν εχω αποδειξεις αλλα κατι κανει στανταρ και ομορφαινει διαολεμενα)

Αρχική απάντηση από greekfragma

(δεν εχω αποδειξεις αλλα κατι κανει στανταρ και ομορφαινει διαολεμενα)

Aνελεητο σεξ κανει κ ομορφενει ρε χαζε

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.