Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Oι διακοπες του καλοκαιριού τελειωσαν,,,, μια χαρα περάσαμε...

τωρα πρεπει διαβασμα το Πανεπιστήμιο περιμένει ... .. ..

Υ.Γ 1. ΕΦΗ δεν κατάφερα να σε ρίξω το προηγούμενο εξάμηνο .... Ελπίζω να σε ριξω σε αυτο .....

Υ.Γ2 . Απο την άλλη εβδομάδα ξεκινάν οι προσπάθειες .... ευχηθείτε μου καλή επιτυχία !!!//

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καλή τύχη όπως κκαι σε όλα τα παιδιά που έχουν εξεταστική!!Θα έπρεπε να έχω αρχίσει ήδη να διαβάζω αλλά δνε μπορώ γαμώτο!!

Αρχική απάντηση από Tsunami

Καλή τύχη όπως κκαι σε όλα τα παιδιά που έχουν εξεταστική!!Θα έπρεπε να έχω αρχίσει ήδη να διαβάζω αλλά δνε μπορώ γαμώτο!!

και εμενα με εχει πιάσει μια τεμπελια ...

Ποντίκι ... Πασχαλίτσα και ... Ποδόσφαιρο!

Η εταιρία Logitech, η σπουδαιότερη εταιρία κατασκευής ηλεκτρονικών ποντικιών, παρουσίασε δυο νέα ποντίκια για τις ανάγκες των μικρότερης ηλικίας χρηστών.

Το ποντίκι Πασχαλίτσα (Logitech

Αρχική απάντηση από paschalia

Παλι δεν μου πετυχαινει.. μπορει καποιος αρμοδιος να το επιδιορθωσει ?

Κατι εφτιαξα

"[url ]link[/url ]" ειναι η συνταξη χωρις τα κενα.

Μα παντα αυτο βαζω και βγαινει .. [ URL=http://] ... .

Αλλαξε τωρα?

Οπως και να χει ,θενκς για την βοηθεια :) :flower:

Σαν δακτυλιδια του Κρονου στεκονται πανω απο το κεφαλι τα ονειρα που κανω οταν ειμαι ξυπνιος στο σκοταδι

Mr Editor δεν φοβασαι μην πεσουν στο κεφαλι σου καμια φορα?

Εχοντας ψιλοκαταλαβει πολυ καιρο τωρα και αποδεχομενη τελικα οτι το οφτοπικ υφος μου με το οποιο μονο μπορουσα να βρω μια θεση στο υπερτεχνολογικο φορουμ του λαμπ δεν ειναι -ηταν αποδεκτο (μιας και εφοσον απο τον απριλη με αυτο ξεκινησα) ηθελα να πω ενα θενκς σε ολους για την παρεα και για τις γνωσεις που ηταν προθυμοι να μοιραστουν .

Καλη συνεχεια και συγνωμη για την ενοχληση σε οσους εχω ενοχλησει :) :flower:

Και θα μεινουμε παλι ολοι οι μαντραχαλεοι μονοι μας να μειλαμε για oc και πρασινα αλογα?

Ελα βρε paschalia δωσε off topic στο λαο......:T: :daisy:

Sorry αλλά δεν κρατήθηκα.

Πολύ θα ήθελα να δω τι θα λέγατε αν το μέλος "paschalia" ήταν άντρας. :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Hero

Sorry αλλά δεν κρατήθηκα.

Πολύ θα ήθελα να δω τι θα λέγατε αν το μέλος "paschalia" ήταν άντρας. :hehe: :hehe:

κατι ξερει κατι ξερει....(απο την ελληνικη ταινια)

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.