Mischeif Αύγουστος 30, 2004 #581 Αύγουστος 30, 2004 1ο θελω και εγω gmail...καποις να με invite:giveup: α και μην ξεχασω μου την σπαει που χρασταω 8 μαθηματα μου την σπαει που δεν μπορω να κοιμηθω πριν τις 7 το πρωι (γιατι λεει οτι το βιολογικο μου ρολοι εχει αλλαξει στα @@ εγω θελω να κοιμαμαι πλεον απο της 12 το βραδυ) μου την σπαει που εδω και 4 μηνες εχω τελειωσει τα πρακτικα μαθηματα και δεν εχω κανει ουτε ενα θεωρητικο μαθημα για το διπλομα για το αυτοκινητο! μου την σπαει που για να αγοραζω καλη μουσικη πρεπει να εχω πιστοτικη,γιατι οι μ@λ@κες (δισκοπολια) στην ελλαδα δεν ξερουν ποια ειναι η γαλλικη σκηνη house μου την σπαει που πρεπει να κανω το μ@λ@κ@ για να κανω ΣΕΧ με γκομενα!(μονο μπλα μπλα θελουν) μου την σπαει που δεν εχω dsl γιατι οι #@$# εταιριες δεν εχουν εγκαταστισει στο ταυρο(τι στο Π00τς0 διπλα απο το κεεντρο μενω) μου την σπαει που ποτε δεν θα παρω το αυτοκινητο που θελω μου την σπαει που οταν και αν τελειωσω την σχολη μου θα πρεπει να σπουδασω κι αλλο μου την σπαει καπνιζω μου την σπαει που τωρα που τελειωσαν οι ολυμπιακοι δεν τηα λειτουργουν τα μεσα μαζικης μεταφορας 24 ωρες μου την σπαει το κινητο μου γιατι συνεχεια κολαει(ουτε windows να φοραγε) μου την σπαει δεν πηγαινω στο ορθοδοντικο μου την σπαει που δεν περνω κιλα μου την σπαει που σε πολλα club ο διπλανος σου βρομοκοπαει.... μου την σπαει που πηγα στην μυκονο διακοπες και δεν εκανε κανενα μπανιο μου την σπαει που δεν μπορω να διαβασω ουτε καν για τα σηματα(διπλωμα) μου την σπαει που το δερματινο σαλονι για το αυτοκινητο που θελω εχει 2000ε αυτα γενικοτερο μια αυτοκτονια με σωζει η λαχειο! :tomato: :tomato: :jump: :jump: :giveup: :giveup: :giveup: :whip: :wall: :hehe:
Guest Αύγουστος 30, 2004 #582 Αύγουστος 30, 2004 υπερκάψιμο δελαμπίτη στο mirc <Ekeini> gia <Ego> geia <Ego> ilikia? <Ekeini> 16 <Ekeini> u? <Ego> 16 <Ego> apo? <Ekeini> kifisia <Ekeini> u? <Ego> irakleio <Ego> specs? <Ekeini> ? <Ego> xaraktiristika? <Ekeini> 1 67 56 kastana matia kastanoxantha mallia <Ego> antexeis poli tasi? <Ekeini> ti akrivos enoeis? <Ego> anebaineis poli? <Ekeini> eksartatai <Ego> an gia paradeigma sou xoso 2Volt poso tha pas? <Ekeini> me douleueis? <Ego> eksartatai <Ego> apo thermokrasies pos ta pas? <Ego> elpizo na ftaneis psila me ligi tasi kai na min katanaloneis polla watts <Ego> na se balo sto nero na se anebaso? No such nick/channel <Ego> i mipos protimas sto aerio? No such nick/channel <Ego> ti? <Ego> efiges? No such nick/channel No such nick/channel <Ego> ma giatiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????????????????????????????????????????? No such nick/channel <Ego> ti krima No such nick/channel <Ego> ki eixa psithei na se anapso gamoto No such nick/channel
Guest Αύγουστος 30, 2004 #585 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami νίκο είσαι pathetic!!! Όχι energetic είμαι.
Guest Αύγουστος 30, 2004 #587 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από zyx πολυ καψιμο ρε συ Δυστυχώς τέλειωσε γρήγορα. Αν έπεφτα σε κανέναν καμμένο θα ήταν ακόμα πιο μαμάτη φάση. :p
zyx Αύγουστος 30, 2004 #588 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Δυστυχώς τέλειωσε γρήγορα. Αν έπεφτα σε κανέναν καμμένο θα ήταν ακόμα πιο μαμάτη φάση. :p μηπως ρε τελικα την δεχτικε την ταση και καηκε?
laserscout Αύγουστος 30, 2004 #590 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Για τους χρηστες του gmail δειτε αυτοhttp://toolbar.google.com/gmail-helper/ Τι ειναι το gmail??????????????γ
Guest Αύγουστος 30, 2004 #591 Αύγουστος 30, 2004 Ιδέα! Να πάμε 5-6 άτομα σε ένα μεγάλο κανάλι και να κάνουμε καμάκι στα θυληκά σε στυλ o/c
Guest Αύγουστος 30, 2004 #592 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από laserscout Τι ειναι το gmail??????????????γ είναι e-mail από το google αλλά βρίσκεται σε πειραματικό (beta) στάδιο. Έχει αποθηκευτικό χώρο 1GB.
trendy Αύγουστος 30, 2004 #593 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από laserscout Τι ειναι το gmail??????????????γ Mail του google με 1 GB χώρο.Αλλά και με "περίεργους" όρους όσον αφορά τα προσωπικά σου δεδομένα.
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2004 #594 Αύγουστος 30, 2004 Εχω 2 invitations για accounts στο gmail. Στειλτε ΠΜ οι ενδιαφερμενοι.....(Εννοειται οι 2 πρωτοι...)
GoriLLakoS Αύγουστος 30, 2004 #596 Αύγουστος 30, 2004 Guyz κατι τρεχει....πριν μια εβδομαδα πριν φυγω ειχα πανω απο 1000 ποστς...αν θυμαμαι καλα 1004 κ τωρα που ξαναμπηκα εχω 997...τι συμβαινει????Σβηνονται τιποτα ποστς μονα τους????Πχ στις αγγελιες????
GoriLLakoS Αύγουστος 30, 2004 #597 Αύγουστος 30, 2004 τωρα που το ξανασκεφτομαι....σβηστηκε κανενα θεμα?????
enduracell Αύγουστος 30, 2004 #598 Αύγουστος 30, 2004 μπορεί να μπήκε κανένα στην μαύρη τρύπα, εκεί τα post δε μετράνε στο συνολικό αριθμό των χρηστών.
Guest Αύγουστος 30, 2004 #599 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης τωρα που το ξανασκεφτομαι....σβηστηκε κανενα θεμα????? Τώρα ακριβώς είσαι ανάποδος 666. Ανάποδο διαβολάκι μου εσύ. :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.