Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia

Όυφ, ευτυχώς, γιατί ανησυχήσαμε προς στιγμή...

Λιγα για τη Ρουμανια εεεεε....!

(ποστ σε στυλ "αντε μη γινουμε απο 2 χωρια χωριατες...) :hehe:

ρε παιδια καντε μου μια χαρη .. ας βγει καποιος σε ενα μπαλκονι η ταρατσα να μου πει αν βλεπει κατι πολυ λαμπερο στον ουρανο που δεν μοιαζει ουτε με αστερι ουτε με αεροπλαονο η τπτ τετοιο.. ειναι οπως βλεπεις απο κρητη προς αθηνα τωρα βορας ειναι νοτος ειναι θα σας γελασω (αχ τι κανει το τραμπγουι) λολ...

οχι τπτ αλλο να δω αν φταει το πολυ ποτο ... γιατι αν φταει πρεπει να το κοψω γιατι με χαλαειι!!! :confused: :confused: :confused:

Samael ολο το ποστ ηταν κοπι παστ.. ,τπτ δεν ηταν προσωπικο σχολιο !

Ε οχι και να βγω ρατσιστρια για τους Ρουμανους.. εχουν αλλοι σειρα ..! :p

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 05:15]

ρε παιδια καντε μου μια χαρη .. ας βγει καποιος σε ενα μπαλκονι η ταρατσα να μου πει αν βλεπει κατι πολυ λαμπερο στον ουρανο που δεν μοιαζει ουτε με αστερι ουτε με αεροπλαονο η τπτ τετοιο.. ειναι οπως βλεπεις απο κρητη προς αθηνα τωρα βορας ειναι νοτος ειναι θα σας γελασω (αχ τι κανει το τραμπγουι) λολ...

οχι τπτ αλλο να δω αν φταει το πολυ ποτο ... γιατι αν φταει πρεπει να το κοψω γιατι με χαλαειι!!! :confused: :confused: :confused:

Εγώ λέω να μην το κόψης γιατί σε φτιάχνει και μάλιστα φτηνά. Ξέρης τι πανάκριβα «μαντζούνια» πίνουνε άλλοι για να βλέπουν τέτοια πράγματα!!

Κατι που θυμηθηκα..

Τις χαριτωμενες.. (ο Θεος να τις κανει) ατακες με τις μυγουλες ,γιατι τις εγκαταλειψατε ?

Τωρα μαλιστα που ειναι και αυγουστος και ειναι πιο παχιες !

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 11:52]

Κατι που θυμηθηκα..

Τις χαριτωμενες.. (ο Θεος να τις κανει) ατακες με τις μυγουλες ,γιατι τις εγκαταλειψατε ?

Τωρα μαλιστα που ειναι και αυγουστος και ειναι πιο παχιες !

Α,γεια σου....Μη σας πω να την βαλετε και στις μπλουζες που ετοιμαζονται....

By the way....ποιος φοραγε μια πανω σε πλοιο... Ελεγε το κλασικο , μυγα-μησω , απο Αμοργο ερχοταν...14 Αυγουστου????

Δεν μπορει...καποιος απο σας θα ηταν

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:46]

Εγώ λέω να μην το κόψης γιατί σε φτιάχνει και μάλιστα φτηνά. Ξέρης τι πανάκριβα «μαντζούνια» πίνουνε άλλοι για να βλέπουν τέτοια πράγματα!!

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από paschalia

Samael ολο το ποστ ηταν κοπι παστ.. ,τπτ δεν ηταν προσωπικο σχολιο !

Ε οχι και να βγω ρατσιστρια για τους Ρουμανους.. εχουν αλλοι σειρα ..! :p

Για τους Ρουμανους πες οτι θες,δε με νοιαζει καθολου :hehe::p:hehe:

(για τις Ρουμανες λιγα ομως εε! :p)

Εγώ αύριο κατεβαίνω Ηράκλειο για να αρχίσω διάβασμα...Δεν θέλω να φύγω...:cry: Αλλά αν δεν διαβάσω δεν θα περάσω τα μαθήματα και κλάφτα Χαράλαμπε οπότε αναγκαίο κακό!!!

που ρε γαμωτο,,,,δεν βρισκω πουθενα asus av8 rev2......αμα δεν φερουν σε μια εβδομαδα μαλλον θα παρω την πρωτη κ ο θεος βοηθος....

παραγγειλα μια Gigabyte GV-R80X256V ATI Radeon X800 XT PE

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:29]

παραγγειλα μια Gigabyte GV-R80X256V ATI Radeon X800 XT PE

Από εξωτερικο?Πόσο αν επιτρεπεις?:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.