DMylonas Αύγουστος 17, 2004 #502 Αύγουστος 17, 2004 Οι ερωτήσεις μου μετά από αυτή την ταινία είναι απλές? 1. Με την κωδική ονομασία 750, μήπως μιλάγανε για τους νέους Intel? 2. Μήπως ο Athlon της ταινίας είχε και τεχνολογία HT, για να έχει "διπλή ταχύτητα"? 3. Με τί έψυχε αυτόν τον Athlon, και είχε 38C????
Nos-Dio Αύγουστος 17, 2004 #503 Αύγουστος 17, 2004 Let me ask you a question?Have you ever been totally fascinated with someone?Like maybe as you were there,looking at him(point yourself),an you satarted to listen carefully,it was like his voice just seemed to wrap itself around you,and the rest of your enviroment just disappeared,and your entire world,everything you saw,became what was right in front of you? And anything he described,you found that you could picture it clearly? So you know, if he were to talk about a romantic walk,or a moonlight beach, with your perfect partner, you could just see jourself there with him,just enjoyning what that would be like? BOW NOW!!!
DJD Αύγουστος 18, 2004 #504 Αύγουστος 18, 2004 Ας χώσω λίγο να ξεθυμάνω. Εχθές πήγα στον αγώνα Ελλάδα - Ηνωμένες Πολιτείες στο μπάσκετ. Τα εισιτήρια ήταν τα μεσαίας κατηγορίας (20) και τα είχα κλείσει από σεπτέμβρη (περίπου). Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι νεοελληνάρες της τελευταίας στιγμής να κάθονται στις καλύτερες θέσεις (με εισιτήρια ίσης ακόμα και μικρότερης αξίας) κι εμείς (αυτοί που είχαμε αγοράσει εδώ και καιρό) να καθόμαστε τέρμα Θεού αρχές Αλλάχ. Χρειαζόμασταν κυάλια για να βλέπουμε τους παίχτες, για τον πίνακα του σκορ δε το συζητάω απλά δε φαινόταν. Επίσης ο ήχος στο γήπεδο ήταν άθλιος, το μόνο που ακούγαμε εμείς από μουσική ή εκφωνητή ήταν ένα βουητό. Οι αμερικάνοι φυσικά είχαν τις καλύτερες θέσεις κάτω και στο πλάι του γηπέδου.Ένα μπράβο μόνο θα πω για την έξοχη οργάνωση στην έξοδο από το στάδιο όπου περίμεναν περί τα 40-50 αστικά λεωφορεία που σε μετέφεραν απευθείας από το Ελληνικό στο σταθμό του μετρό στον Αγ. Δημήτριο σε 10 λεπτά.Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα είναι ντροπή εις βάρος της πρώτης θρυλικής Dream Team αυτή η αγέλη αμερικανών να ονομάζεται επίσης Dream Team.
cherryman Αύγουστος 18, 2004 #505 Αύγουστος 18, 2004 Εμένα μου άρεσε και το Ολυμπιακό πνεύμα που επικράτησε σε κάποια στιγμή του αγώνα."Είσαι μαμάκας" φώναζε το γήπεδο.
ΓιαγκΤ Αύγουστος 18, 2004 #506 Αύγουστος 18, 2004 Εμένα μου αρέσει η συμφωνία της ολυμπιακής επιτροπής με τους αμερικανούς, να μην γίνεται έλεγχος ντοπηνκ στην ομάδα μπάσκετ.Αναλόγως το κράτος προτάσσουν γεννητικά όργανα η μαλακά μόρια.
DJD Αύγουστος 18, 2004 #507 Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΑναλόγως το κράτος προτάσσουν γεννητικά όργανα η μαλακά μόρια. :worship:
cherryman Αύγουστος 18, 2004 #508 Αύγουστος 18, 2004 Μαλακά μόρια πάντα. Τους μπασκετμπολίστες τους αμερικάνους αν τους ελέγξουν θα σπάσουν τα κοντέρ. Ίσως να είναι δικαιολογημένη η χρήση τους στο αμέρικα.
YDinopoulos Αύγουστος 18, 2004 #509 Αύγουστος 18, 2004 Μου φαινεται πως στην U.S.A δεν υπαρχει καν καποιος περιορισμος....
paschalia Αύγουστος 18, 2004 #510 Αύγουστος 18, 2004 Poνοκεφαλος.. Απιστευτος πονοκεφαλος..Περα απο το να πιω κανα παυσιπονο (που δεν εχω ορεξη ) και το να σπασω το ρημαδι μου σε κανα τοιχο.... τι αλλο μπορει να κανει κανεις οταν εχει πονοκεφαλο..?Αντι να κανουν οτι ειδους πανασχετη ερευνα τους κατσει οι καταπληκτικοι επιστημονες ανα τον κοσμο.. γιατι δεν προβληματιζονται να βρουν την λυση σε τετοιου ειδους ευαισθητα προβληματα ?
unstoppable Αύγουστος 18, 2004 #511 Αύγουστος 18, 2004 Οποιος ειδες χθες το μπασκετ απο την τηλεοραση και ειδε την φατσα του Καραμανλη οταν πηγε να φωναξει λιγο θα γελαει ακομα :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
cherryman Αύγουστος 18, 2004 #512 Αύγουστος 18, 2004 Ναι ο μπούλης, σήκωσε το χέρι λίγο, άνοιξε και την σπηλιά και μετά κουράστηκε και την έκλεισε.
unstoppable Αύγουστος 18, 2004 #513 Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Ναι ο μπούλης, σήκωσε το χέρι λίγο, άνοιξε και την σπηλιά και μετά κουράστηκε και την έκλεισε. Ναι δεν μπορω να σταματησω να γελαω :laughing:
Tsunami Αύγουστος 18, 2004 #514 Αύγουστος 18, 2004 Έχει το χάζι του όμως!!!Έτσι πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα...;-)
blade_pan Αύγουστος 20, 2004 #516 Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 11:13] Ενα τετοιο θελω :devil: Λες?μπηκα μεσα!!έχει και πισινα!!!τέλειο!
antdouk1416003167 Αύγουστος 20, 2004 #517 Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [18-08-2004 13:51] Poνοκεφαλος.. Απιστευτος πονοκεφαλος..Περα απο το να πιω κανα παυσιπονο (που δεν εχω ορεξη ) και το να σπασω το ρημαδι μου σε κανα τοιχο.... τι αλλο μπορει να κανει κανεις οταν εχει πονοκεφαλο..? δοκίμασε να ασχολείσαι λιγότερο με το pc και τα forum !!!!
paschalia Αύγουστος 20, 2004 #518 Αύγουστος 20, 2004 Εχμ.. λες να πιασει ?Το μικροβιο.. πλεον εχει μπει..!Και δεν ειναι αστειο να λες (εγω το βρηκα πολυ αστειο-κατι σαν το θεατρο του παραλογου ενα πραμα) να ασχολουμαι λιγοτερο με τα πισια σε ενα τεχνολογικο φορουμ οποτε εχω πονοκεφαλο ?
antdouk1416003167 Αύγουστος 20, 2004 #519 Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 12:56] Εχμ.. λες να πιασει ?Το μικροβιο.. πλεον εχει μπει..!Και δεν ειναι αστειο να λες (εγω επεσα απο τα γελια-κατι σαν το θεατρο του παραλογου ενα πραμα) να ασχολουμαι λιγοτερο με τα πισια σε ενα τεχνολογικο φορουμ οποτε εχω πονοκεφαλο ? ΟΧΙ, δεν είναι αστείο αν ο πονοκέφαλος προέρχεται απο τα μάτια ......Η πολύωρη προσήλωση σε μια οθόνη ίσως να είναι μια αιτία . :toomuchne
paschalia Αύγουστος 21, 2004 #520 Αύγουστος 21, 2004 Kai μετα μιλαμε για τον...Οτε!Ρουμανία Αν είχατε κάνει αίτηση σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών για εγκατάσταση τηλεφώνου και παίρνατε απάντηση έπειτα από 28 χρόνια αναμονής τι θα λέγατε; Κάλλιο αργά παρά ποτέ; Μάλλον όχι, όμως αυτό ακριβώς είπε ο Gheorghe Titianu κάτοικος της πόλης Suceava της βόρειας Ρουμανίας, ο οποίος έστειλε την εν λόγω αίτηση στη Romtelecom προ -παραλίγο- αμνημονεύτων χρόνων. Βέβαια, το γεγονός ότι η απαντητική επιστολή ανέφερε πως το αίτημα δεν μπορεί να εκπληρωθεί, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη τηλεφωνική γραμμή στην περιοχή, καθόλου δεν πτόησε τον άτυχο αιτούντα. Μάλιστα, στο φάκελο εσωκλειόταν έντυπο νέας αίτησης, το οποίο η εταιρεία ενθάρρυνε τον εν δυνάμει πελάτη της να υποβάλει. Όχι, ούτε καν αυτό αποκάρδιωσε τον κ. Titianu, που δήλωσε ικανοποιημένος διότι η εταιρεία δεν τον ξέχασε έπειτα από τόσο καιρό. 'Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Romtelecom ερωτηθείς για την "ταχύτητα" ανταπόκρισης της εταιρείας δήλωσε πως το εν λόγω περιστατικό δεν αποτελεί ασυνήθιστο γεγονός. "Πάντα απαντάμε στις αιτήσεις που λαμβάνουμε, ακόμα κι αν αυτό πάρει πολύ χρόνο" υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Όυφ, ευτυχώς, γιατί ανησυχήσαμε προς στιγμή...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.