Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ξερω ,ξερω..

Ξαφνικα με εχει φοβηθει το ματι σας.. :devil: :devil: :D

Don't worry ,μπορα ειναι ..θα περασει !

Σαμαελ δεν ειχε σοβαρο υφος η απαντηση μου :)

Btw ,γιατι το λες στογγυλη ? ειναι τοπικη διαλεκτος ? (αν θυμαμαι καλα ..πρεπει να ειναι κατι σαν το χουζουρευω?..)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από paschalia

Σαμαελ δεν ειχε σοβαρο υφος η απαντηση μου :)

Btw ,γιατι το λες στογγυλη ? ειναι τοπικη διαλεκτος ? (αν θυμαμαι καλα ..πρεπει να ειναι κατι σαν το χουζουρευω?..)

Λολ

Δε ξερω αν ειναι τοπικη αλλα την χρησημοποιω που κ που...

Ειναι κατι σαν ζουμερη(στα ορια του ξεχυλισματος ομως :p)

Εχει μεταφορικη εννοια καθως οι παχυδερμες τινουν να φαινονται σα μπαλα(στρογγυλη,οχι ρακμπι :p) απο μακρυα,λογο κ του "πλουσιου"(στα ορια του εξωφρενικου!) στιθους.

(μα τι καθομαι κ λεω παλι....?)

Αρχική απάντηση από netcrawler

Μου την έχει βαρέσει στα νεύρα που μετα απο εξίμιση χρόνια σχέσης χώρισα και μετα απο τρεις μήνες θέλω να τα ξαναβρούμε

Sorry κιολας αδερφε αλλα.....μετα απο 6.5 χρονια σχεση δε χωριζει......παντρευεσαι....

Αρχική απάντηση από .38-.45

ειναι το λιγοτερο απανθρωπο να παρατας τις βοτκες για να πας για δουλεια στις 12 το βραδυ

Συμφωνω. ΓΑΜΩΤΟ....

Μου την έχει βαρέσει στα νεύρα που μετα απο εξίμιση χρόνια σχέσης χώρισα και μετα απο τρεις μήνες θέλω να τα ξαναβρούμε

ΦΑΚ....εγω ειμαι ηδη στα 7.....

μου την σπάει που δέν ξέρω τι σκατά μου γίνεται στα αισθηματικα μου

Επειδη εχω περασει απο αυτο το σταδιο(του χωρισμου και της επανασυνδεσης) πρεπει να σκεφτεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρα αν θελεις να γυρισεις πισω γιατι ετσι αισθανεσαι ή γιατι ετσι εχεις συνηθισει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.