Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Μου τη δίνει που λίγες μέρες προ των διακοπών, μαμήθηκε ο Δίας στο γραφείο....

Merfy, είσαι $@#&%&^&^*&^%Ρ&^(^$&^*&^

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Μου τη δίνει που λίγες μέρες προ των διακοπών, μαμήθηκε ο Δίας στο γραφείο....

Merfy, είσαι $@#&%&^&^*&^%Ρ&^(^$&^*&^

Α καλα εισαι, παντα ετσι γινεται, ΠΑΝΤΑ

Τι φταίω εγώ Πασχαλιά μου , απλά φαίνεται υπερθερμάνθηκε ο εγκέφαλος μου και υπολειτουργεί . Θα ρωτήσω τον ειδικό που έκανε και την διάγνωση .

Μου την σπαει που εχω επεξεργαστη χωρις μητρικη....κ τον εχω τον καημενουλη να περιμενει.....:cry:

Αρχική απάντηση από Ελληνίδα

Τι φταίω εγώ Πασχαλιά μου , απλά φαίνεται υπερθερμάνθηκε ο εγκέφαλος μου και υπολειτουργεί . Θα ρωτήσω τον ειδικό που έκανε και την διάγνωση .

ειμαι εδω για να σε βοηθησω:)

Εμενα π.χ που εχω αυτη την υπογραφη δεν θα βρεις κανενα που να απορησει η να σχολιασει τα οσα ρωταω..και τις αποριες που εχω..!

Αρχική απάντηση από Ελληνίδα

Είναι σοβαρό το πρόβλημα γιατρέ μου ? Εσείς τι θεραπεία προτείνετε ?

Μπανιο στη θαλασσα για αρχη, μετα βλεπουμε αναλογα με την προοδο σας:D:)

Εχεις πρόβλημα με τις γυναίκες αγαπητέ enduracell ?:o

Οσο για εσάς γιατρέ μου , κάνω τα μπανάκια μου καθημερινώς και φαίνεται δεν βελτιώθηκε η κατάσταση μου . Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο ?

Kai συνεχιζω εγω..

Ειναι δυνατον να θεωρειται καποιος σεμνοτυφος ,καλογρια κλπ κλπ..επειδη δεν βριζει?!

δυο χρονια στο τσατ και κατοπιν εορτης να μαθαινεις οτι οι περισσοτεροι σε θεωρουσαν οτι ειπα παραπανω ..απλα και μονο επειδη ΔΕΝ σου βγαινει να βρισεις..!

Δλδ τι θα καταλαβει ο αλλος αν τα παρεις επειδη καταλαβες κατι τετοιο και αρχισεις τα μπινελικια..?

Θα νιωσει ωραια ,οτι και καλα καταφερε να σε κανει να βρισεις σαν λιμενεργατης ?

Ουφ ! (μην απαντησετε ,για μενα τα λεω μπας και γραφοντας τα ξεδωσω..γιατι αν τα λεω μονη μου δεν ξεδινω )

Προς καθε κατευθυνση : ανατολη -δυση -βορας-νοτος ,και προς απανταχου αρσενικα.

Καποια που δεν βριζει ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να ειναι σεμνοτυφη ,καλογρια και Λουκα..!

Απλα δεν της βγαινει το μπινελικι βρε αδερφε ..!

Πρεπει να την θεωρησεις ντε και καλα ,οτι ειπα πιο πανω, επειδη δεν βριζει σαν χαμαλης ?!

ΕΛΕΟΣ πια !

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 12:34]

Kai συνεχιζω εγω..

Ειναι δυνατον να θεωρειται καποιος σεμνοτυφος ,καλογρια κλπ κλπ..επειδη δεν βριζει?!

δυο χρονια στο τσατ και κατοπιν εορτης να μαθαινεις οτι οι περισσοτεροι σε θεωρουσαν οτι ειπα παραπανω ..απλα και μονο επειδη ΔΕΝ σου βγαινει να βρισεις..!

Δλδ τι θα καταλαβει ο αλλος αν τα παρεις επειδη καταλαβες κατι τετοιο και αρχισεις τα μπινελικια..?

Θα νιωσει ωραια ,οτι και καλα καταφερε να σε κανει να βρισεις σαν λιμενεργατης ?

Ουφ ! (μην απαντησετε ,για μενα τα λεω μπας και γραφοντας τα ξεδωσω..γιατι αν τα λεω μονη μου δεν ξεδινω )

Δεν χρειάζεται να βρίσεις κάποιον για να τον βάλεις στην θέση του , ούτε να κατέβεις στο επίπεδο να χρησιμοποιείς λέξεις που δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα σου . Ουτε καλόγρια είσαι , ούτε σεμνότυφη . Ολοι ξέρουμε να βρίζουμε σαν λιμενεργάτες (εγώ προσωπικά έχω πλούσιο λεξιλόγιο) αλλά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ . Μην εκνευρίζεσαι για τις βλακείες που θα σου πεί ο κάθε άσχετος στο ίντερνετ , όσο καιρό και να μιλάτε . Εξάλλου όλοι το ίδιο θέλουνε ...:jump: Και αν δεν τους κάτσει κακιώνουνε ! :wall:

Αρχική απάντηση από RootX

Loooool, αν εννοείς τον endu, ίσα ίσα... μια χαρά "συνεργάζεται" μαζί τους...

στη δουλεία μου οι γυναίκες δε μιλάνε τόσο πολύ, άντε λίγο στην αρχή, το μεροκάματο είναι σκληρό :p
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 12:54]

στη δουλεία μου οι γυναίκες δε μιλάνε τόσο πολύ, άντε λίγο στην αρχή, το μεροκάματο είναι σκληρό :p

Να υποθέσω ότι λένε τα φωνήεντα? "α" ..."ο"...?????

Αρχική απάντηση από JiMk

Να υποθέσω ότι λένε τα φωνήεντα? "α" ..."ο"...?????

δε ξέρω αυτά τα βάζουν στο modaz :rofl: :rofl:
Αρχική απάντηση από enduracell

δε ξέρω αυτά τα βάζουν στο modaz :rofl: :rofl:

:hehe: :hehe: :hehe::rofl: :rofl: :rofl::hehe: :hehe: :hehe:

Eγραψες παλι.....!!

Ασχετο αλλα ας ξυσει καποιος τεσπα αυτην την καημενη την φατσουλα που κυλιεται κατω προσπαθωντας να ξυστει..!

Κοντευει να ξεπετσιαστει τελειως..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.