paschalia Ιούλιος 10, 2004 #301 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Ε? καλε ενα κοτσο εχεις που τον συγκρατεις με ενα μολυβακι νομιζω..( μολυβι ειναι η στυλο? και τι μαρκα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 10, 2004 #302 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Επειδή στην ταινία κάνω και τον Pai Mei αλλά και την Uma, δεν κατάλαβα σε ποιο κότσο αναφερόσουν...Ούτε στυλό ούτε μολύβι είναι.... στα χέρια του άσχετου θα φανεί σαν "δουλεμένο" κλαδάκι, στα χέρια του έμπειρου είναι θανατηφόρο βέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 10, 2004 #303 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Εχμ ξανα.Μαα.. η κοπελλα εχει δυο κοτσιδακια!!χεχε. Μηπως να το αφησω καπου εδω και να μην προσπαθησω αλλο να καταλαβω?Μηπως φταιει η αυπνια η το τραγουδι που ακουγες πρωι πρωι?(Το ωραιο ειναι που στο γραφω και διπλα...λολολ + εδω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 10, 2004 #304 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Εχμ ξανα.Μαα.. η κοπελλα εχει δυο κοτσιδακια!!χεχε. Μηπως να το αφησω καπου εδω και να μην προσπαθησω αλλο να καταλαβω?Μηπως φταιει η αυπνια η το τραγουδι που ακουγες πρωι πρωι?(Το ωραιο ειναι που στο γραφω και διπλα...λολολ + εδω ) Προφανώς η κοπέλα έχει 2 κοτσιδάκια αλλά δεν διαφέρουν μεταξύ τους, οπότε η τεχνική παραμένει ίδια.... χμ, είσαι το 2ο άτομο που με προτρέπει να πάω να την πέσω και να κόψω τις μ@μ@κιες.... λολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 10, 2004 #305 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Ε αφου το ειπες ο ιδιος αντε να το συμπληρωσω.. Μηπως να πηγαινες να κοιμηθεις γιατι σε βλεπω να δινεις ρεστα + βαλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 10, 2004 #306 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 ζεστη ,ζεστη,ζεστη Τι κριμα να μην μενω πανω απο κανα μαγαζι με παγωτα η γλυκα η κανα φουρνο κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 10, 2004 #307 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 αυτά τα καναλιά δεν μπορούνε επιτέλους να προβάλουν τις ταινίες στην ώρα τους;;;;; πάλι έγραψε το βίντεο 1 τόνο σαβούρα............. :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 11, 2004 #308 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Xε Χε! Μάλλον τον Αύγουστο θα δουλεύω στην Ολυμπιάδα οδηγός μαζί με ένα φίλο! Και το ωραίο είναι ότι αφήνω πανηγύρι, γιορτή, γκόμενες, παρέα, πίσω, και το πιο ωραίο είναι ότι χαίρομαι γι αυτό! Θα φάμε γαμήσι βέβαια, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά αν σας έδιναν εσάς 2500 για να οδηγάτε ένα μήνα, δεν θα πηγαίνατε?? Και το παιδί για τα θελήματα να είμαι δεν με χαλάει καθόλου, να δω πως είναι ένα καλοκαίρι μακρια απ το Αιτωλικό! Και να το δουν και οι άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2004 #309 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Το κεφάλι μου ποναει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 11, 2004 #310 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Xε Χε! Μάλλον τον Αύγουστο θα δουλεύω στην Ολυμπιάδα οδηγός μαζί με ένα φίλο! Και το ωραίο είναι ότι αφήνω πανηγύρι, γιορτή, γκόμενες, παρέα, πίσω, και το πιο ωραίο είναι ότι χαίρομαι γι αυτό! Θα φάμε γαμήσι βέβαια, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά αν σας έδιναν εσάς 2500 για να οδηγάτε ένα μήνα, δεν θα πηγαίνατε?? Και το παιδί για τα θελήματα να είμαι δεν με χαλάει καθόλου, να δω πως είναι ένα καλοκαίρι μακρια απ το Αιτωλικό! Και να το δουν και οι άλλοι... WOOOOW! Κανενα βοηθο θες?!?Θα αλλαζω κανενα λαστιχο,θα βαζω βενζινη,θα το πλενω κιολας αν ειναι για 2,5χινες.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 11, 2004 #311 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 εχμ.. δεν ειναι δυομιση χηνες.. ειναι οχτακοσιες πενηντα χηνες και κατι ψιλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 11, 2004 #312 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 οτι και να το κανω, δεν τελειωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 11, 2004 #313 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 το υπονοούμενο δεν το έπιασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Ιούλιος 11, 2004 #314 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Μου την σπάνε αυτοι που καπνίζουν (οταν καπνίζουν φυσικά!)!Μου την σπάει που στην παραλία, όσο και απόμακρη να είναι πατάς ή βλέπεις δίπλα σου!γόπες!Μου την σπάει που κανενας ΠΟΤΕ δεν με ρωτάει αν με ενοχλεί ο καπνός του!Μου την σπάει που στο εστιατόριο του πανεπιστημιου δεν υπαρχει χώρος ΜΗ καπνιζόντων!Μου την σπάει που ανήκω στην μειονότητα των ΜΗ καπνιστών!... και αλλα πολλα φυσικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 11, 2004 #315 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από duncan PCTECHNOLOGY.GR RYLEZZZZZZZZZZZZZ λολ! Αρχισαμε παλι............ Α.!Κ το RULE γραφεται με U οχι με Y..........!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 11, 2004 #316 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Οfftopic @ the offtopic threadΤελικα εγω να βαλω χερι στη Βαγια ή οχι....?Αφου το ξερουμε κ οι 2 οτι γουσταρουμε φαση...που κολαει το θεμα?Μηπως της πεφτω μικρος?Θα την παρεξηγησουν οι γυρο δλδ?Αι σιχτιρ γιατι σημερα με κ@υλωσε ασχημα το τσουλακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 12, 2004 #317 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia εχμ.. δεν ειναι δυομιση χηνες.. ειναι οχτακοσιες πενηντα χηνες και κατι ψιλα... 2,5 ειναι δεσποινις... Δεν είναι θέση της Αθήνα 2004... Είναι σύμβαση με MME εξωτερικού... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 12, 2004 #318 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 οτι και να το κανω, δεν τελειωνει LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 12, 2004 #319 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:11] το υπονοούμενο δεν το έπιασα... δεν υπαρχει κανενα. απλα ειναι εξω απο τις δυνατοτητες μου. κι αυτο με στεναχωρει. ή θελω προπονηση ή γερασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 12, 2004 #320 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 21:40] δεν υπαρχει κανενα. απλα ειναι εξω απο τις δυνατοτητες μου. κι αυτο με στεναχωρει. ή θελω προπονηση ή γερασα Προπόνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.