.38-.45 Ιούλιος 1, 2004 #261 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Τελειως ασχετο αλλα μου κολλησε με το που γυρισα απο τη δουλεια και ειδα την απαντηση της πασχαλιας...Αν καποια αγνωστη μου χαρισει :daisy: θα ειναι γιατι τη βαρεσε ο ηλιος στο κεφαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #262 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 κάνε τα μαλλιά σου decapaz και δε θα χεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 1, 2004 #263 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Μου τη σπάει που ο endu σε κάθε του απάντηση βάζει το ξεδοντιασμένο smilie και που κάθε φορά που το βλέπω ξεκαρδίζομαι στο γέλιο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιούλιος 1, 2004 #264 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 μου την σπαει η ηγμοριτιδα το καλοκαιρι, η ζεστη σε συνδιασμο του να μην ειμαι απλωμενος σε μια παραλια τις καθημερινες, τα χαζα posts για αλλα πεθαμενα και μη forum λες και πρεπει να απολογουμαστε γιατι "κτισαμε¨ το TheLab.gr (γιατι ετσι γουσταραμε και ετσι μας καπνισε),, οι οδηγοι αυτοκινητων που αδειαζουν τα τασακια τους στο δρομο, το τσιγαρο που πρεπει να κοψω, το Φαρμα ΙΙ και το Fame Story, ο εθνικος παροξυσμος και η εθνικη συσπειρωση που προηλθε απο την Εθνικη μας ομαδα που συντομα θα κοπασει, η Ολυμπιακη με τα ακριβα της air tickets, τα ΚΤΕΛ και ο ΟΣΕ με τα πρωτογονα τρενα, το οτι ειμαστε 50 χρονια πισω απο τους Ευρωπαιους, το οτι εχω καιρο να δω τους φιλους μου και η εξαγωγη δοντιου που πρεπει να κανω.....συνηθως δεν ειμαι τοσο γκρινιαρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #265 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 LOL κάντε το mod να ταιριάζει με τά άλλα ή βάλτε το σαν hidden οption έχω φάει τρομερό κόλλημα please....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 1, 2004 #266 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell χαχαχαχαχα φτάνει ρε με αυτό είναι πολύ γελοίο μιλάμε lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #267 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Δε πειράζει ευχαριστώ για την ανταπόκριση Το έκανα Avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 1, 2004 #268 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 χαχαχαχαχα μα δε παίζεσαι ρε χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 1, 2004 #269 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #270 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD χαχαχαχαχα μα δε παίζεσαι ρε χαχαχαχαχα έχω λυθεί δε μπορώ άλλο!!!!!!!!!Σουηδέ αν θέλεις μπορώ να το κάνω και σε έκδοση με decapaz!!!!!!ROLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 1, 2004 #271 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:23] Δε πειράζει ευχαριστώ για την ανταπόκριση Το έκανα Avatar Μην χαλιέσαι χουζούρη μου, θα τους πείσω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #272 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 LOLage.......... αμήν και πότε!!!!! έλα παιδιά φτάνει μη χαλάμε το thread του Ζάχου θα θυμώσει κρίμα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 1, 2004 #273 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 χαχαχαχαχαχαχαχα...εχω ριξει τρελο γελιο με εσας τους δυο......χαχαχαχαχα..ευτυχως που ειστε κ εσεις κ φτιαχνεται την ορεξη μας καμια φορα...keep joking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 1, 2004 #274 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Α ρε τι κάθομαι και κάνω για πάρτη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 1, 2004 #275 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Οκ τώρα το έφτιαξα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 1, 2004 #276 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Τι τραβαει και αυτος ο καημενος ο τραγουδιστης στο αβαταρ του enduracell.Τι αλλο μενει να παθει? ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #277 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Οκ τώρα το έφτιαξα καλύτερα Επιτέλους!!!!! Τελικά εισαι ψυχάρα DJD!!!!! Thank u :flower: testing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 1, 2004 #278 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 το έβαλα και emoticon στο msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2004 #279 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 γμω το κερατο μου για κλιματιστικο που αποφασισα να βαλω.......................2βδομαδες καθεται ασυναρμολογητη η μονδα στον παγκο της κουζινας γιατι πριν μπει επρεπε να................1)βγαλω απο τον τοιχο το παλιο κλιματιστικο που ζυγιζε 60κιλα2)να χτιστει ο τοιχος απο εκει που βγηκε το γομαρι γιατι ηταν παλιας τεχολογιας και αρα διαμπερες3)να σοβατιστει το μερος4)να βαφτειμετα απο 2 βδομαδες αναμονης μπορω επιτελους αυριο να το βαλω.......ειχε παει διακοπουλες ο μλκας που θα μου το τοποθετουσε............και ολα αυτα παιδια για να φερω ατομα γνωστα μου και να γινει η ολη αλλαγη στο τσαμπε.......γαμω τα 150ευρω μου γαμω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2004 #280 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 τα χω παρει με τις γυναικες και το καλοκαιρινο προγραμμα διακοπων.πεσανε ολες μαζι και δεν ξερω με ποια να κανονισω διακοπες......τα φιλαρακια σκανε τηλεφωνα για να παμε κρητη και χαλκιδικη και μεσολλογγι....στα 2 χωρια μου πρεπει να παω(μη στεναχωρησω και τα συγγενολογια)τα οικονομικα ειναι χαλια.............απο παρασκευη θα μεινω χωρις μητρικη και επεξεργαστη καθως βρηκα να τα πουλησω.......δεν θα παρω τωρα αλλα....δεν λεει για 10μερες που θα μεινω ακομα........αμα γυρισω απο διακοπες τον αυγουστο βλεπουμε για μητρικη(γμω το Α64 μου που δεν λεει να βγαλει μια μαμα της προκοπης)......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.