Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Moυ την σπαει που ενω προσπαθω να πουλησω ενα pc δεν διαβαζει τους σκληρους!Μου την σπαει που οι φιλοι μου με λενε κοντο!Μου την σπαει που τα μαλλια μου ειναι κατσαρα κ μοιαζουν με αχυρα....κ για να γινουν ισια πρεπει να νοικιασω οδοστρωτηρα να τα πατησει!Μου την σπαει που ενω γουσταρω μια πηγε κ τα εφτιαξε με αλλον επειδη κ καλα παλια ημουν με την κολλητη της κ δεν ηθελε να μαλλωσουν....μου την σπαει που στο οβερκλοκερς δεν εχουν ακομα τον fx53 939 κ δεν μπορουν να στειλουν πραγματα που ειναι πολυ βαρια....μου την εσπασε παρα μα παρα πολυ που το σαββατοκυριακο εχω αγωνες κ σημερα μολις αρρωστησα κ με ποναει τοσο πολυ ο λαιμος μου που δεν μπορω ουτε να καταπιω κ εχω κ πυρετο.....σκατα παντου....μου την σπαει που ενω εγω θελω να αρχισω πενταθλο του χρονου ,ο προπονητης που εχω απο μικρος κ "αγαπαω" πολυ θα ξαναγυρισει στην παλια μας ομαδα κ θελει να ερθω κ εγω.....μου την σπαει που πριν 10 λεπτα καηκε μια καθοδικη στον υπολογιστη μου.....μου την σπαει που εχω το μικροτερο δωματιο απ'ολα στο σπιτι....μου τη σπανε οι αλβανοι που μια φορα ειχαμε πλακωθει εξω απο το fever....μου ητν σπαει ο θορυβος του τροφοδοτικου μου.........................................αλλα ολα αυτα ειναι απλα προσορινα...πανω απ'ολα πρεπει να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου κ ολα τα αλλα παροδικες ευτυχιες κ στεναχωριες οι οποιες περνανε αργα η γρηγορα.....να ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε,κ οταν γινει ετσι,οτιδηποτε ασημαντο κ μικρο μας τυχει θα μας φαινεται τεραστιο κ ξεχωριστο.......

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

@ Makis Hourdakis

κομματακι δυσκολες οι λεπτες, και χαλανε ευκολα. αλλα μου αρεσει ο ηχος που βγαζουν με τις ναϋλον χορδες. στη ηλεκτρικη με βολευουν πιο καλα οι χοντρες, ειναι ιδανικες για ξυσιμο :D

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:07]

@ Makis Hourdakis

κομματακι δυσκολες οι λεπτες, και χαλανε ευκολα. αλλα μου αρεσει ο ηχος που βγαζουν

@DJD: εσυ που προτιμας τις λεπτες... ;) αντιμετωπισες ποτε τετοιο προβλημα? :D

@makis: ποιος ακριβως ειναι ο ηχος που σ'αρεσει? :p

anyway μου τη σπαει η mclaren που απο το 2000 λεει οτι η επομενη χρονια θα ειναι η χρονια της και εχουμε φτασει στο 2004 και ακομα πρωτη ειναι η ferrari!

μου την σπανε οι γεματες καφετεριες, οι γεματοι δρομοι, οι αδειες παραλιες, η ζεστη, μια τσιγγανα που μου λερωνει το αυτοκινητο καθε φορα που περναω απο μια γεφυρα :devil: , το κινητο μου που μια λειτουργει και μια οχι, η σχολη μου που εχει παλουκωσει και ας ειμαι 2ο εξαμηνο, τα εργα στους δρομους και οτι σε λιγο θα ειμαι μπλοκαρισμενος στην αθηνων-λαμιας!!! :TD:

Νευρα ,νευρα ,νευρα...

Webmaster kαι οι υπολοιποι Admins εκεινο το ιμοτικον με την φατσα που βαραει το κεφαλι της στον τοιχο γιατι δεν την προσθετετε?

Ειναι το ιδανικο gif για τα νευρα..

εκεινο το emoticon με την φατσα που βαραει το κεφαλι της στον τοιχο γιατι δεν την προσθετετε?.... ειναι απαραιτητο...

οπως επισης και το αλλο που χτυπιεται κατω απο τα γελια......

φωνη λαου.....:laughing:

'Ήρθε και η σειρά μου.....

1. Μου την σπάει που δεν μένω Μαλαισία, να παίρνω πρώτος από το εργοστάσιο τις καινούριες cpu στο 1/5 της τιμής τους,

2. Μου την σπάνε οι Ολυμπιακοί και οι διαφημίσεις που λέγανε να πάμε εθελοντές,

3. Μου την σπάνε οι άσχετοι που περνάνε σε ένα ΤΕΙ-ΑΕΙ Πληροφορικής, επειδή εκεί τους πήγε η βαθμολογία και δεν ξέρουνε την τύφλα τους (αλλάξτε το σύστημα εξετάσεων, ρεεεεεεε),

4. Μου την σπάει που η Ελλαδίστα μας έχει γίνει Ηνωμένα Έθνη, με κάθε λογής ξένους, που οι περισσότεροι το παίζουνε και μάγκες,

5. Μου την σπάει που το κράτος δεν αφήνει ελεύθερη την Αστυνομία να σπάει στο ξύλο κάθε "μάγκα" που μόνο να χαλάει την ξένη περιουσία ξέρει,

6. Μου την σπάει που για να κάνεις κάτι πρέπει να έχεις μέσο, ακόμα και για να μπεις σε club,

7. Μου την σπάνε οι γκόμενες που τέλειωσαν ένα ΑΕΙ (γιατί εκεί τους πήγε η βαθμολογία) και είναι σε μεγάλες εταιρίες με γνώσεις 000000000000,

8. Μου την σπάει που στην Ελλάδα ότι είναι παράνομο, λειτουργεί ως νόμιμο και κανένας δεν ακούει στους νόμους,

Έ, ρε πάνε οι καλές εποχές........ :rip:

Ο ολυμπιακός δακτύλιος οριοθετείται από τη Λεωφ. Κηφισού, τη Λεωφ. Ποσειδώνος, Συγγρού, Καλιρρόης, Αρδητού, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας και Κηφισίας στο ύψος της Αττικής Οδού.

Στις κεντρικές λεωφόρους του προβλέπεται ότι στις δεξιές λωρίδες θα κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα δίκυκλα και τα ταξί όταν πρέπει να αποβιβάσουν επιβάτες. Στις αριστερές λωρίδες θα κινούνται μόνο τα μέλη της ολυμπιακής οικογένειας, οι συντελεστές των αγώνων και οι επίσημοι με διαπιστευμένα αυτοκίνητα. Έτσι μένει για τα υπόλοιπα ΙΧ μόνο η μεσαία λωρίδα!

Επειδή ακριβώς στις αριστερές λωρίδες θα κινούνται οι επίσημοι η τροχαία θα απαγορεύσει όλες τις αριστερές στροφές, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία.

Γιαυτό λοιπόν αν θέλετε να στρίψετε αριστερά.. θα βάζετε όπισθεν και θα μπαίνετε με το κώλο.. ρε δε μου πάτε στο :devil: ...gidi.gif Ε gidi.gif

Αρχική απάντηση από DMylonas

5. Μου την σπάει που το κράτος δεν αφήνει ελεύθερη την Αστυνομία να σπάει στο ξύλο κάθε "μάγκα" που μόνο να χαλάει την ξένη περιουσία ξέρει,

Και μένα μου τη σπάει που δεν μ αφήνει η αστυνομία να σπάω στο ξύλο κόσμο με τέτοιες απόψεις... (Λυπάμαι αλλά βλέποντας τέτοια πράγματα βγαίνω από τα ρούχα μου, γενικά με την έκληση της αστυνομίας για την επιβολή της τάξης)

8. Μου την σπάει που στην Ελλάδα ότι είναι παράνομο, λειτουργεί ως νόμιμο και κανένας δεν ακούει στους νόμους,

Μην μου πεις ότι δεν παίρνεις αντιγραμμένα cd...

Im still in a bad mood...

μου τη σπανε τα τυπακια που βλεπω στο αμφιθεατρο που αντγραφουν σαν μανιακοι,γινονται "κολλητοι" μεταξυ τους για τις εργασιες και τα θεματα,ακομα και ζευγαρωνονται για να τελειωσουν την γαμοσχολη.....και μετα κινεζοι ...γλυψιμο χαφιεδισμος και μιζερια...μετα,πτυχιο κανονικα γνωριζοντας το 1/10 ενος τιμιου πλιν τυπικου φοιτητη.

μου τη σπανε οι μπατσοι που νομιζουν οτι ειναι εξουσια.αγραμματοι χαφιεδες της κατωτατης υποσταθμης κουνια που σας κουναγε.

μου τη σπαει που αυτο το θεμα εχει 25000 ποστ και βαριεμαι να τα διαβασω ολα αν και θα ειχε πολυ ενδιαφερον

μου τη σπανε ολες αυτες οι σεξουαλικα μεταδιδομενες ασθενειες που εχουν δωσει στον ερωτα αλλη διασταση....μου τη σπανε εννοειται τα προφυλαχτικα.......

μου τη σπανε οι υπολογιστες ειδικα το καλοκαιρι αλλα τι να κανεις ειναι αναγκαιο κακο.

μου τη σπανε ολοι οι ατζαμηδες που πηραν ενα κουβα με ροδες και βγηκαν στους δρομους....τους καθρεφτες τι στους βαλαν ρε καραγκιοζη?? για να βλεπεις τα μουτρα σου?? καλα να παθεις αν στους ξηλωνουν τα παπακια,να κοιτας αλλη φορα την λωριδα σου και να μενεις σε αυτην........

τελος καλες διακοπες να ευχηθω σε ολους και καλο καλοκαιρι.ελπιζω ολοι να κανετε καμπινγκ σε καποιο απομερο νησι.

'Ήρθε και η σειρά μου.....

1. Μου την σπάει που δεν μένω Μαλαισία, να παίρνω πρώτος από το εργοστάσιο τις καινούριες cpu στο 1/5 της τιμής τους,

:eek::shutup:

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 21:34]

ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΕΦΗ !!!

Χα!χα!Μαλλον εχει δει εμενα γι'αυτο δε θελει εσενα!!!!λολ

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Χα!χα!Μαλλον εχει δει εμενα γι'αυτο δε θελει εσενα!!!!λολ

EΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ,,,,,, ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΡΕΛΑ .....

ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑ.!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ... ....

Ημουν πολύ άρρωστος και πήγα στον γιατρό, η συμβουλή του για να γίνω καλα είναι:

" Να τρωως ΜΟΝΟ τέτοια!"

ecuthbert%2Ejpg

Αλλα δεν μου είπε ο π**στης που να τα βρίσκω!

γκρρρρρρρρρρ :devil: :devil:

:innocent::whip: :whip: :whip:

Αρχική απάντηση από nycos

Ημουν πολύ άρρωστος και πήγα στον γιατρό, η συμβουλή του για να γίνω καλα είναι:

" Να τρωως ΜΟΝΟ τέτοια!"

ecuthbert%2Ejpg

Αλλα δεν μου είπε ο π**στης που να τα βρίσκω!

γκρρρρρρρρρρ :devil: :devil:

:innocent::whip: :whip: :whip:

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΦΗ ... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Αρχική απάντηση από LordOfRings

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΦΗ ... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ!!!

:jump: :jump: :jump: :jump:

Ειδες??? Σε παρηγόρησα εεε???

(Ακομα γελαω.. με το ζορι γράφω...)

Ασ την Εφη ήσυχη!!! και ελα να ψάξουμε να τα βρούμε γιατι θα τα φάει όλα ο γιατρός!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.