Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό εγώ το θεωρώ απαράδεχτο!!!! Μ@Λ@ΚΕΣ είμαστε οι αλλοι που ποστάραμε κανονικά μεχρι να φτάσουμε τα 50 πόστ??? Δηλαδή εγώ αν θέλω να αλλάξω το ονομα εκεί που λέει senior member πρέπει να αρχίσω να ποστάρω κουκίδες, παυλες, ερωτηματικά και αλλα τέτοια?? Δεν λέω υπάρχουν τα ποστ του τύπου τι mp3 ακούτε και χρονια πολλά και διάφορα τετοια που μπορείς να ανεβάζεις τον μετριτή σου (κατα την γνώμη μου έπρεπε να γίνονται στο φόρουμ δοκιμών αυτά ή τελος πάντων να μην μετρόντε!!) Απο την άλλη δεν ειμαι υπέρ του μπάχαλου που έγινε στο pctech και σβήστικαν όλα και τώρα ειτε 9999 ποστ εχεις ειτε 200 ειναι το ίδιο.... :(

• 2 months later...

Αποφάσισα ότι μου τη δίνει ο φασισμός των ολυμπιακών αγώνων... κι επισήμως έχω γραμμένο το δήθεν τους ολυμπιακό ιδεώδες.. θα μου πείτε, τώρα το πήρες γραμμή; Μωρέ όχι απλά ψιλοχοντροταπερνωκρανιώθηκα με αυτό που άκουσα στο ράδιο το πρωί. Οι αγαπητοί υπεύθυνοι έχουν βάλει ως όρο για την αγορά εισιτηρίων ότι ΑΝ πάτε στα ολυμπιακά γήπεδα με μπλούζα (ή γενικά ρούχα) που θήγει ή προσβάλει τα συμφέροντα των χορηγών ΔΕΝ θα σας αφήσουν να μπείτε μέσα. Δηλαδή μιλάμε για big time φασισμό.... Μόνοι σας ρε να παρακουθήσετε τους αγώνες ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ....

οπως επισης, οτι οι χορηγοι, και μονο αυτοι, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να λενε οτι υποστηριζουν τα ολυμπιακα ιδεωδη, γιατι απο την αρχαιοτητα, οι ολυμπιακοι πηγαιναν μαζι με το θεσμο της χορηγιας.

η μικρη μου αδερφη, επισκεφτηκε στα πλαισια της ολυμπιακης παιδειας που παρεχει το δημοσιο σχολειο, ενα απο τα διαφορα κεντρα, που εξηγουσαν στα παιδακια του δημοτικου τι εστι ολυμπιακο μεγαλειο. το αναμνηστικο απο αυτη την επισκεψη, ηταν μια ευγενικη προσφορα του μεγιστου χορηγου, ενα νουμερο καρτοκινητης (ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε)

γενικά αυτό με τα ρούχα έχει την λογική να αποτρέψουν το να πάρει μια εταιρία 10.000 μπλουζάκια να τα μοιράσει και να κάνει τρομερή διαφήμιση με μικρό κόστος...

αλλά στην εφαρμογή του μέτρου καταντάει προσβλητικό για τον μέσο πολίτη...

ιδεώδη???? ποιά ιδεώδη καλε??? ευρώ ευρώ? ευρώ

Θελω να βρω χρονο να ξεμπερδεψω με το κουτι μου, που μοιαζει με παρατημενο εργοστάσιο, να βρω κανα φραγκο να παρω μνημες.

Μου σπαει τα @ρχιδια που για 2 εβδομαδες δεν θα μπορω να πηγαινω στην δουλεια μου ανετα, ενω ειναι μολις 5'

Μου την σπαει αυτο Ολυμπιακο ιδεωδες! Το μονο καλο στην υπόθεση ειναι οτι θα ερθει καμια τουρίστρια παραπανω...

Μου τη σπάει η φυσικός μου. Μου τη σπάει ένας πωλητής στο Πλαίσιο. Μου τη σπάει ώρες ώρες ο κολλητός μου που μου λέει όλη την ώρα οτι θα γ@μήσω το κουτί μου ανοίγοντας π.χ. μια τρύπα. Θέλω να μεταμορφωθεί το κουτί μου από Dragon με 4 5.25" σε Dragon με 6 5.25". Μου τη σπάει που έχει καταγραντζουνιστεί η κιθάρα μου. Μου τη σπάει που δε βρίσκω μια πένα όπως τη θέλω ( περίπου 0.7, μαύρη με κάνα ωραίο σχεδιάκι). Μου τη σπάει που δεν έχουμε κανένα μαγαζί τύπου HAC στο Ηράκλειο. Θάλω να πάρουμε προτάθλημα (ε; ). Μου τη σπάει που έχουμε κοινή σύνδεση με τον αδερφό μου στα χανιά και πρέπει να αφήνω το εργαστήρι όποτε γουστάρει να μπεί!!!

Αρχική απάντηση από .38-.45

χοντρη δεν ειναι 0.7; παντα μου αρεσαν οι λεπτες

Κι εγώ προτιμώ τις λεπτές.. περί του 1.75-1.78 γύρω στα 65 κιλά.. μελαχροινή βεβαίως βεβαίως...

Με τσαντιζει που ενω εχω isdn γραμμη + αρα υποτιθεται δυο γραμμες..οταν χτυπαει η ρημαδα αλλη γραμμη και δεν απαντησει κανεις σε συντομο χρονικο διαστημα λεω :bye: :bye: στην συνδεση ..μα καθε φορα!!!!! ..:cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από .38-.45

χοντρη δεν ειναι 0.7; παντα μου αρεσαν οι λεπτες

Τι κιθάρα έχεις; Για κλασική είναι όντως πολύ χοντρή. Αλλά για ακουστική και πάνω πιστεύω οτι είναι το ιδανικό μέγεθος. Έχω από περίπου 0.4 (νομίζω) μέχρι 1. Εμένα μου τη σπάνε οι λεπτές και ειδικά οι πολύ λεπτές επειδή ακούγονται όταν παίζεις λόγω του οτι λυγίζουν πολύ. ’σε που άμα αρχίσεις να τραβάς συγχορδίες δυνατά γίνεται το έλα να δείς!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.