sstav Μάρτιος 26, 2010 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 περιμένω εντυπώσεις...και γω είμαι στο tsak για το kone (vs imperator η μάχη είναι σκληρή)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 26, 2010 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Κάποιες ακόμα γρήγορες παρατηρήσεις:- Το μεσαίο πλήκτρο (και το πλήκτρο των Windows που έχει) είναι κάπως σκληρό. Δεν πρόκειται να το πατήσεις με τίποτα κατά λάθος, αλλά ίσως κάποιες φορές (πχ σε μαχαίρια στο BC2) να μην καταφέρω να το πατήσω. Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας (το ελπίζω)- Πρέπει να σηκώσω περίπου μισό εκατοστό το ποντίκι από το mousepad για να μην συνεχίσει να κάνει tracking κατά τη μετακίνηση. Αυτό με ενοχλεί κάπως γιατί δεν το έχω συνηθίσει. Υπάρχει περίπτωση να ρυθμίζεται πχ η δύναμη της ακτίνας;- Πάνω στο Sphex κυλάει ανετότατα, ομαλότατα και χωρίς διακυμάνσεις.- Σε Windows 7 64bit επίσης αναγνωρίστηκαν τα πάντα χωρίς να περάσω εγώ drivers.- Λόγω ύψους, το finger grip γίνεται σχεδόν palm grip. Πρέπει να το δοκιμάσω αρκετή ώρα για να δω πως το νιώθω.- Κάτι πρέπει να ρυθμίσω με τις επιταχύνσεις, με απότομες κινήσεις το χάνω λίγο...Από αύριο που θα του περάσω και το πρόγραμμα και θα ψαχτώ και στις ρυθμίσεις και θα το δοκιμάσω και στο BC2, θα γράψω μάλλον περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Μάρτιος 27, 2010 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Κάποιες ακόμα γρήγορες παρατηρήσεις:- Το μεσαίο πλήκτρο (και το πλήκτρο των Windows που έχει) είναι κάπως σκληρό. Δεν πρόκειται να το πατήσεις με τίποτα κατά λάθος, αλλά ίσως κάποιες φορές (πχ σε μαχαίρια στο BC2) να μην καταφέρω να το πατήσω. Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας (το ελπίζω) - Πρέπει να σηκώσω περίπου μισό εκατοστό το ποντίκι από το mousepad για να μην συνεχίσει να κάνει tracking κατά τη μετακίνηση. Αυτό με ενοχλεί κάπως γιατί δεν το έχω συνηθίσει. Υπάρχει περίπτωση να ρυθμίζεται πχ η δύναμη της ακτίνας; - Πάνω στο Sphex κυλάει ανετότατα, ομαλότατα και χωρίς διακυμάνσεις. - Σε Windows 7 64bit επίσης αναγνωρίστηκαν τα πάντα χωρίς να περάσω εγώ drivers. - Λόγω ύψους, το finger grip γίνεται σχεδόν palm grip. Πρέπει να το δοκιμάσω αρκετή ώρα για να δω πως το νιώθω. - Κάτι πρέπει να ρυθμίσω με τις επιταχύνσεις, με απότομες κινήσεις το χάνω λίγο... Από αύριο που θα του περάσω και το πρόγραμμα και θα ψαχτώ και στις ρυθμίσεις και θα το δοκιμάσω και στο BC2, θα γράψω μάλλον περισσότερα. ετσι ωραιος που μ'ακουσες!! :yes4:τωρα για το μεσαιο πληκτρο θελει καμια 10ρια ωρες game και θα ειναι οκ αλλα στο μαχαιρι ειναι μια χαρα βαλε τους drivers απο το cd και εγω ετσι το ειχα πριν το ειδε αμεσως με win7 64bit αλλα θελει ρυθμισμα απο μεσα αν δεν μπορεις θα σου πω τι εκανα εγω και αν σου αρεση τοτε αστο οπως εγω.εγω του εχω την 20g (βαρακι) ,και στα δυο πλαινα κουμπια το πισω εχω το σκυψιμο ,και στο αλλο το teamspeak,και στα πανω 2 (δλδ 7+8)πριν την ροδελα ανεβασμα db στα αλλα στην ροδελα (2+3) αριστερα-δεξια τα οπλα και ειμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 27, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Λοιπόν έβαλα και τους νέους drivers από το site και έκανα τις εξής έξτρα ρυθμίσεις στα advanced:- x-axis sens 6,5- y-axis sens 4,5- TCU on (έκανα και recalibrate για το sphex)και νομίζω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Απορίες:- Όταν κλείνει το PC γιατί δεν κλείνουν και τα ledάκια στο mouse; - Όσοι άλλοι το χρησιμοποιείτε τι ρυθμίσεις έχετε; - Στο dpi switcher τι επιλέγω ακριβώς; Την default τιμή (αφού θεωρητικά αλλάζω dpi με τα κουμπιά πάνω);- Γιατί δεν αναγνωρίζεται σε USB to PS/2 mouse adapter;Πάω να το δοκιμάσω και στο BC2 τώρα, να δω τι θα κάνω και κει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Μάρτιος 28, 2010 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2010 Ωραίο ποντικάκι είναι το G500 Προς το παρόν εδώ και 2+ χρόνια έχω το G5 που είναι τίμιο ποντίκι, αλλά λίγο μου τη δίνει η μπλε επιφάνεια που είναι λίγο τραχιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelosLX Μάρτιος 29, 2010 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 G5 εγγύηση...το χρησιμοποιώ εδώ και κανά χρόνο και είναι φοβερό για τα λεφτά του! Η επιφάνειά του είναι έτσι για να μην γλυστράει το χέρι σου σε περίπτωση που ιδρώνει!:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtifosiGR Μάρτιος 29, 2010 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2010 Σήμερα έγινα κάτοχος ενός Razer DeathAdder και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένος.Φοβερή εργονομία και απόκριση και ψαρωτικός μπλε φωτισμός.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.