sotiris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Αποφάσισα να πάρω ένα xbox360 μιας και έπεσε η τιμή του (160 ευρώ το arcade στο eshop).Ψάχνω το πώς θα το μοντάρω να παίζει homebrew εφαρμογές και backup.Δεν με νοίαζει το ban από το xbox live γιατί online games δεν παίζω, απλά θέλω να παίζω τα backup μου να μη φθείρω τα δισκάκια.Το καμάρι μου έχει 93950c firmware σε liteon drive, team xecuter και άγιος ο θεός ή παίζει και τπτ χωρίς πολύ μαχαίρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Homebrew εφαρμογες τις ξεχνας, μιας που αυτο μπορεις να το κανεις μονο στις κονσολες με παλαιοτερο dashboard.. (Και απαιτει κολλησεις και ιστοριες - που προσωπικα για ενα linux και τις ελαχιστες εφαρμογες που ζητημα να υπαρχουν.. Δεν θα το εκανα.. PC's more comfortable for that)Οσων αφορα τωρα τα καινουργια lite-ons, υπαρχουν τα 74350C (1ο - θελει CK3 + Probe / Maximus Toolkit + Spear - 50κατι ευρα στο νερο), το 83850C (το οποιο εχει 2 εκδοσεις, εκ των οποιων η v1 μπορει να γινει χωρις εξοπλισμο, καθαρα με software trick - και για την v2 γινεται λογος οτι προς το παρων ειναι unflashable) και το πιο προσφατο 93950C για το οποιο παλι κυκλοφορει κουβεντα οτι δεν γινεται κατι..Εχουν περασει τα πρωτα δυο απο τα χερακια μου (74350C & 83850Cv1), μαζι με ολες τις υπολοιπες προηγουμενες υλοποιησεις (Hitachi/BenQ/Samsung) και για τα δυο τελευταια (83850C V2 και 93950) λεγεται πως η τρεχουσα διαδικασια του flashing προς το παρων ειναι ανεφικτη και επικινδυνη.. (Το δε νεο jungleflasher εχει check για V1 και V2, και μετα το poll, αν ανακαλυψει V2 κανει abort)Θα σου προτεινα λιγη υπομονη σχετικα με το ζητημα, εκτος αν μπορεις να το κανεις τραμπα με κανενα boxακι που να εχει παλαιοτερο MFR (Manufacture Date) και να κανεις τη δουλεια σου.. Υπαρχει και η επιλογη να πειραματιστεις με το Probe/Spear + το αντιστοιχο pcb-toolkit, ομως με δικο σου ρισκο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.