Παπ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Παιδια σημερα το πρωι ανοιγοντας τον υπολογιστη το eset μου πεταει ενα μηνυμα για ενα μολυσμενο αρχει στο svchost.exe Το κανω clean και επιτοπου μου πεταει μηνυμα οτι δεν μπορουσε να το κανει clean και αμεσως κανει restart απο μονο του. Οταν ανοιξε μετα η χρηση CPU ηταν στο 100% και πιο πολυ CPU "τρωει" το svchost.exe Το pc μου ειναι P4 3,2GHZ me 2GB ram. Εχω windows XP SP3. Η παρακατω εικονα αντιπροσωπευει τα παραπανω που σας ειπα. Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει. Ευχαριστω. Στην φωτογραφια εχω ταξινομησει τις διεργασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Γνωστή παλιά μαμακία των ΧΡ...Δοκίμασε το παρακάτω:http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Φεβρουάριος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Το δοκιμαζω και θα ποσταρω σε λιγακι. Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Φεβρουάριος 26, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Τα κανω ολα αυτα αλλα μου λεει οτι εχω ενημερωνει εκδοση του συγκεκριμενου update και δεν το δεχετε...καμια αλλη προταση εκτος απο format ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Φεβρουάριος 26, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 αν θυμαμαι καλά, εχει σχεση με το windows update.δοκιμασε να το κανεις disable ή οχι auto .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ παλιότερα με XP SP2 και το είχα πάθει μετά από Update. Tελικά μετά από πολλές προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος...κατέφυγα στο φορμάτ και ξεμπέρδεψα.Θυμάμαι ότι τότε λύση με επιθυμητά αποτελέσματα δεν βρήκα πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Φεβρουάριος 27, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Να εχει σχεση με το windows update...οταν παω να κανω update μεσα απο το site μου λεει οτι μου λειπει μια εγγραφη...παταω να την κανει φορτωνει καποια ωρα και μετα μου βγαζει σφαλμα...Κι εγω δοκιμασα παρα πολλα που βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα δεν με βοηθησε.Θα δοκιμασω να κανω disable απο την διαχειρηση το αυτοματες ενημερωσεις και αν οχι μαλλον θα πεσει φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Φεβρουάριος 27, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Παιδια εστρωσε!!!! Ευχαριστω τουσ χρηστες που με βοηθησαν.Η λυση ειναι :1)Δεξι κλικ στον υπολογιστη ---> Διαχειρηση2)Κανουμε expand το Υπηρεσιες και εφαρμογες στην στηλη αριστερα3)Κλικ στις υπηρεσιες4)Απο τη λιστα δεξια βρισκουμε το Αυτοματες Ενημερωσεις5)Δεξι κλικ ιδιοτητες6)Κανουμε διακοπη και μετα απο τον τυπο εκκινησης επιλεγουμε Ανενεργος.Αυτο εκανα και εστρωσε. Εκανα 2 φορες restart για να το τσεκαρω και ολα ειναι οκ.Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Μάρτιος 3, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 φιλε αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα εκανα αυτα που γραφεις και αποτελεσμα ΤΙΠΟΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Μάρτιος 4, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 σε εμενα το svchost καταλαμβανει το 50% της cpu usage. μου κανει εντυπωση πως οταν ανοιγω το pc εχω ολες τις εφαρμογες κλειστες τιποτα ανοιχτο , το λαμπακι data του μοντεμ αναβοσβηνει λες και κατεβαζω καμια ταινια. το svchost μενει στο 50% ειτε εχω το ιντερνετ ανοιχτο ειτε κλειστο. Εχω κανει scandisk με 3 anivirus , 1 registry cleaner και το spyware doctor αλλα τιποτα... εκανα και αυτο που ειπε ο ΠΑΠ και παλι τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassos1979 Μάρτιος 5, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 magkes to ftiaxa . ios itan. oute updates oute tpt apo tis moufes tis alles. ios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.