Jump to content

Πρόβλημα δεν δινει σημα στην οθονη

Cronogr

Recommended Posts

Εχω σοβαρο προβλημα με το μπρικι μου ενα μομπο asrock 4core1600p35 προφανως τα εφαγε τα ψωμια του αλλα ειπα να κανω μια ερωτηση μπας και εχει κανεις καμια ιδέα. Anyway το συνολο ειναι ως εξής q8300 2.5ghz / msi 9600gt / kingston hyperx ddr2 1066. Tα πραγματα που εχω δοκιμασει ως τωρα ειναι τα εξής, δοκιμασα να bootarw με 7800gt / 8800gt, άλλαξα τροφοδοτικο και δοκιμασα με ενα thermaltake 500w kai ena tagan 600αρι, εβαλα καινούργια μπαταρια στο cmos εκανα clear cmos για πανω απο 24ωρες χωρις κανενα καλωδιο πανω στο μομπο και χωρις μπαταρια, προσπαθησα με 1 μεμορι στικ σε διαφορετικές υποδοχες χρησιμοποιησα και gskill ddr3 1333mhz rams (φυσικα και σεταρα τα σωστα jumpers για τις 1333) τελος του εριξα και ενα πλύσιμο με σαπουναδα, ολα τα περιφερικα δουλευουνε αψογα το μονο που δε μπορω να τεσταρω ειναι το cpu μιας και δεν εχω αλλο μομπο με το ιδιο σοκετ. Τι απόψεις έχετε ? corrupt bios ? καμμένο μομπο ? Blown πυκνωτες (σκεφτηκα να κανω recap αλλα εδω που βρισκομαι δε μπορω να προμηθευτω) λέτε να προσπαθησω να κανω bios update στα τυφλά ? :p

Αν και δεν καταλαβα καλα τι εννοεις...

Ισως εχει χασει το setup η μητρικη σου και δν κανει boot..

Δες μήπως εχει καεί σε καποιο σημείο...Αν ναι και εχεις οξυγονοκολληση δοκιμασε στο σημειο π εχουν καει τα να τα συνδεσεις(δεν το συνιστω αν δν γνωριζεις) αλλιως δοκιμασε με μια αλλη μητρικη...

Αν καταλαβα καλα το προβλημα σ ειναι οτι δν ανοιγει το pc σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.